Beste VPN for å se norsk TV i utlandet

Er du på jakt etter en VPN tjeneste som gjør det mulig for deg å se på norsk TV i utlandet? Da er du på rett sted, for her deler jeg mine tanker rundt noen av de mest kjente VPN tjenestene og ut i fra infoen du finner her vil nok valget ditt når det gjelder VPN leverandør bli enklere!

Det aller viktigste når du leter etter en VPN leverandør for å se på norsk TV i utlandet er at de må har server(e) i Norge. Her skriver jeg da altså kun om VPN leverandører med servere i Norge.

Beste VPN for norsk TV i utlandet

Her vil jeg nå ramse opp en del tilbydere, og så deler jeg også tankene mine rundt dem, både positive og negative sider.

HideMyAss

Dette er den klart største tilbyderen med tanke på VPN servere og ledige IP adresser i Norge. Om de hadde hatt litt lavere priser ville det vært min klare favoritt. Men, om du vil ha svært bra kvalitet, masse IP adresser og lignende, er HideMyAss helt perfekt for å se på norsk TV i utlandet.

IPVanish

En annen svært god VPN leverandør, dog mye mindre enn for eksempel HideMyAss, noe som gjør at sjansen for overbelastning vil være mye større hvis plutsetlig alle nordmenn vil se spurten i ski VM live online på NRK eller lignende, men til daglig bruk er dette noe som også fungerer bra. Prisnivået er det samme som HideMyAss!

IPVanish webside
Les min IPVanish anmeldelse her

PureVPN

Dette var lenge en favoritt tjeneste for å se norsk TV i utlandet. Men, de har nå satt opp prisene (de er fortsatt billigere enn de fleste allikevel). Det største problemet er derimot at de ikke virker med alle norske kanaler lenger, noe som er en stor ulempe.

PureVPN webside
Les min PureVPN anmeldelse her

VyprVPN

En svært stabil VPN tjeneste, men dessverre synes jeg selv de har litt for komplisert pakkesystem ved bestilling og prisene er også relativt høye. Men, siden nesten ingen nordmenn bruker denne er dette en god løsning hvis du vil gå litt utradisjonelle veier og ikke være redd for hakking i live overføringen!

VyprVPN webside

ExpressVPN

Det høres raskt ut og det er det. Fordelen med denne tjenesten er at ExpressVPN også gir deg tilgang til amerikansk Netflix, BBC i England og mange andre tjenester som de fleste andre VPN tjenester har blitt låst ute fra. ExpressVPN fungerer også bra med de fleste norske kanaler, så en god løsning for de fleste. De har også pengene tilbake garanti hvis du ikke er fornøyd.

ExpressVPN webside

Hva med SmartDNS tjenester?

Det er selvfølgelig mulig å bruke såkalte SmartDNS tjenester også for å se på norsk TV i utlandet, men det er verdt å vite at disse ikke vil fungere alltid på alle tjenester, noe som gjør at VPN er sikrere og samtidig også kryptert.

Vil du allikevel se NRK og TV2 Sumo i utlandet, samt norsk Netflix er dette to tjenester du kan vurdere.

OverPlay

Dette er en tjeneste jeg selv opplevde en del hakking med da jeg brukte den for å se på norsk TV i utlandet. Det burde egentlig ikke vært det, men egen erfaring og det har jeg hørt fra andre sier ofte at de har droppet tjenesten etterverdt grunnet dårlig kvalitet.

Overplay nettside

Unlocator

Om jeg skulle brukt SmartDNS tjeneste for å se norsk TV i utlandet ville jeg gått for denne. Den er enkel å bruke og har støtte for å se på NRK, TV2 Sumo, TV3 Norge, Viaplay Norge og HBO Nordic.

Unlocator nettside

Dette er mine tanker per dags dato altså om beste VPN tjeneste (og SmartDNS tjeneste) for å se på norsk TV i utlandet. Har du egne erfaringer om noen av disse tilbyderne som du vil dele? Bare skriv en kommentar!