Hvordan kan jeg se Netflix i USA i Norge?

Hvordan er det mulig å se Netflix i USA i Norge? Med andre ord, hvordan kan jeg se amerikansk Netflix i Norge eller i andre nasjoner verden rundt som ikke er USA?

USA er filmbransjens hjemland, og det er ingen tilfeldighet at Netflix i USA er det stedet med mest innhold tilgjengelig. Her finner du drøssevis av TV serier og filmer som du ikke finner på Netflix i Norge, og det er mye innhold som også blir lagt til amerikansk Netflix lenge før den kommer til norsk Netflix.

Det er masse innhold på Netflix i USA som ikke finnes i Norge
Det er masse innhold på Netflix i USA som ikke finnes i Norge

Men, siden januar 2016 er det blitt mye vanskelig å se på amerikansk Netflix i Norge, og derfor er det mange som lurer på hvordan det nå kan gjøres. Mange VPN tilbydere som har IP adresser i USA gir deg bare feilmeldinger som handler om at de skjønner at du bruker en VPN tilbyder, og dermed får du fortsatt ikke tilgang til innholdet. Så hva kan du gjøre for å se på Netflix i USA i Norge?

Se på amerikansk Netflix i Norge

For å kunne se på Netflix i USA utenfor grensene til nasjonen trenger du et abonnement hos en VPN tilbyder som lar deg få tilgang til Netflix i USA, uten feilmelding. Hvilke tilbydere er det? Nedenfor kan du se tre forskjellige VPN tilbydere som gjør jobben.

RankNavnPris 1 måned / 1 årTilgang tilNyttig
ExpressVPN13 USD / 100 USDNetflix i USA
Netflix i Canada
Netflix i England
Netflix i Nederland
Netflix i Tyskland
Netflix i India
- 30 dagers garanti
- 3 enheter samtidig
- 3 måneder gratis ved 12 måneder
SølvmedaljePureVPN11 USD / 49 USDNetflix i USA- 31 dagers garanti
- 5 enheter samtidig

BronsjemedaljeNordVPN12 USD / 83 USDNetflix i USA
Netflix i Canada
Netflix i England
Netflix i Nederland
Netflix i Japan
- 30 dagers garanti
- 6 enheter samtidig

Som du ser i tabellen ovenfor er alle tre VPN tilbyderne gode valg hvis du ønsker å se amerikansk Netflix i Norge. Hvis det kun er prisen som teller er kanskje PureVPN med sitt 1-års abonnement det beste, men hvis du ønsker å få tilgang til mange flere Netflix regioner i tillegg, bør du heller velge ExpressVPN eller NordVPN. Det kan også være verdt å merke seg at NordVPN har abonnementer for 2 og 3 år tilgjengelig som straks gjør månedsprisen mye billigere enn det du ser ovenfor i tabellen.

Hva er spennende med alle de andre Netflix regionene?

Kanskje du kom hit for å finne informasjon om hvordan du kan se amerikansk Netflix i Norge? Det er mulig, men kanskje du ender opp med å finne mye mer enn det du opprinnelig kom hit for. Sannheten er nemlig at de andre Netflix regionene som du får tilgang til med NordVPN og ExpressVPN er svært spennende og kan gi deg tilgang til mye mer innhold enn du først tenkte.

Visste du, for eksempel, et Netflix i Canada ofte er den regionen som får tilgang til de nyeste filmene aller tidligst? Det er mange eksempler opp gjennom de siste årene på filmer som kom til Netflix i Canada lenge før de ble gjort tilgjengelig på noen annen region.

Netflix i England har man den siste tiden kunnet se den siste sesongen av Suits med nye episoder hver uke. Det er fordi Netflix har stått som offisiell kanal for å vise Suits i England, og dermed har denne regionen som eneste Netflix region hatt tilgang til alle de nye episodene. Det er ganske stilig?

Netflix i India er en region med utrolig masse innhold, og kanskje overraskende nok, en nasjon som gir deg tilgang til nesten alt av Disney klassikere og andre animerte filmer. Dessverre er de da kun tilgjengelig på Hindi, Tamil og Engelsk, men om du ikke har noe imot å se filmene på engelsk, er indisk Netflix en drøm for deg som vil se Disney klassikere.

Det er altså mange skatter som venter på deg som vil få tilgang til mange forskjellige Netflix regioner i Norge. Alle tre VPN tilbyderne som vi har nevnt ovenfor fungerer med Netflix i USA, men hva du får i tillegg er helt opp til deg.

Andre bonuser med disse VPN tjenestene

Som du ser i tabellen ovenfor har alle tre tilbyderne gode pengene tilbake garantier, noe som gjør at det ikke er noen risiko for deg å prøve dem. Er du ikke fornøyd er det bare å be om pengene tilbake.

Men, glem ikke at du ikke bare kan bruke disse VPN tjenestene for å få tilgang til andre Netflix regioner. Du kan bruke disse også til å se NRK i utlandet (hvis du befinner deg utenfor Norge og ønsker å se norske TV kanaler), for å se på BBC sendinger og programmer, for å se på fotballkamper på TV kanaler verden rundt, eller for å se på dine favorittprogrammer på nettsidene til NBC i USA, ABC i USA, Fox i USA eller lignende.

Hvordan får jeg tilgang til amerikansk Netflix på denne måten?

Først må du tegne et abonnement hos den VPN tilbyderen du ønsker å bruke. Når du har gjort det kan du laste ned deres VPN applikasjon til din Windows maskin, til din Mac, til din iPhone/iPad eller til din Android mobil/nettbrett. Den vanskeligste delen av jobben er nå unnagjort.

Heretter er det bare stenge din Netflix applikasjon, samtidig som du åpner VPN applikasjonen. Det er bare å koble seg til en server i USA, og du er klar til å se på amerikansk Netlix. Du åpner Netflix applikasjonen på nytt og det er bare å kose deg!

Kan jeg fortsatt få feilmeldinger med disse VPN tilbyderne?

Det er litt forskjell i praksisen til de tre nevnte VPN tilbyderne og hvordan de fungerer. ExpressVPN har mange servere i USA, og mange av disse fungerer med amerikansk Netflix, men ikke alle. Det betyr at du kan komme til å se feilmelding hvis du kobler deg til en av deres servere som ikke fungerer. Men, da er det bare å koble seg til en annen server, og det vil fungere igjen etterpå.

Hos PureVPN har de en liste over kanaler du ønsker å se på. Velger du Netflix USA vil du automatisk koble deg til en server i USA som virker med amerikansk Netflix, og du kan umiddelbart se på Netflix uten problemer. Kobler du deg bare til tilfeldige servere i USA hos PureVPN vil du muligens få feilmelding, men velger du «streaming mode» og velger «Netflix USA» vil det fungere med en gang.

NordVPN har kanskje den smarteste løsningen når det gjelder det å få tilgang til Netflix. Du kan koble deg til alle deres servere (verden rundt) og uansett hvilken server du kobler deg til vil du kunne se Netflix. Kobler du deg til en server som ikke fungerer med Netflix, vil de automatisk gi deg tilgang til amerikansk Netflix i stedet. Med andre ord, du kan koble deg til hvem som helst server i USA med NordVPN og du vil kunne se amerikansk Netflix. Om du kobler deg til en server i Sverge vil du også få tilgang til amerikansk Netflix (ettersom de serverne ikke fungerer med svensk Netflix). Kobler du deg derimot til en server i Nederland vil du få tilgang til Nederlandsk Netflix. Skjønner du hvordan det fungerer? Dette er et skikkelig bra system og gjør det veldig enkelt og behagelig å se på Netflix i andre regioner ved hjelp av deres tjenesten.

RankNavnPris 1 måned / 1 årTilgang tilNyttig
ExpressVPN13 USD / 100 USDNetflix i USA
Netflix i Canada
Netflix i England
Netflix i Nederland
Netflix i Tyskland
Netflix i India
- 30 dagers garanti
- 3 enheter samtidig
- 3 måneder gratis ved 12 måneder
SølvmedaljePureVPN11 USD / 49 USDNetflix i USA- 31 dagers garanti
- 5 enheter samtidig

BronsjemedaljeNordVPN12 USD / 83 USDNetflix i USA
Netflix i Canada
Netflix i England
Netflix i Nederland
Netflix i Japan
- 30 dagers garanti
- 6 enheter samtidig

Da er det bare å sette igang

Nå har jeg gjort denne artikkelen ganske detaljert slik at du skal forstå hvordan du enkelt kan se på amerikansk Netflix i Norge, samt at du kan forstå alt om fordeler og ulemper ved de forskjellige VPN tilbyderne og hvordan de kan hjelpe deg med forskjellige ting.

Har du fremdeles spørsmål eller kommentarer er det bare å skrive, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *