Se Discovery+ i utlandet

Discovery+ er strømmetjenesten til TVNorge, og her får du tilgang til alle de kjente og kjære TV Norge kanalene. Hvis du har et abonnement kan du se drøssevis av programmer, men hvis du befinner deg utenfor Norge kan du allikevel få noen problemer.

Da jeg nylig prøvde å se Discovery+ i utlandet fikk jeg se den følgende feilmeldingen.

Feilmelding i det jeg vil se Dplay i utlandet
Feilmelding i det jeg vil se Discovery+ i utlandet

Jeg så denne meldingen som forteller meg at jeg ikke får lov til å se Discovery+ innholdet på nettet utenfor Norge. Det er jo litt frustrerende hvis det er en live sending du vil få med deg, eller kanskje et av dine favorittprogrammer som du vil se fortsettelsen av. Hva kan du gjøre med det?

Hvorfor kan jeg ikke se Discovery+ utenfor Norge?

Dplay sjekker hvor du befinner deg når du besøker deres nettside. Hvis du befinner deg utenfor Norge får du denne feilmeldingen.

Hva må jeg gjøre for å kunne se Discovery+ utenfor Norge?

For å se Dplay utenfor Norge må du bruke en av de følgende VPN tjenestene.

PureVPN

Du kan fritt velge blant de tre VPN leverandørene som er beskrevet ovenfor. De fungerer alle svært godt med Discovery+. PureVPN er den billigste tjenesten, spesielt hvis du ønsker et abonnement for 12 måneder eller mer. De har i tillegg en flott 31-dagers pengene tilbake garanti, og du kan bruke abonnementet ditt på fem enheter samtidig. Det betyr at du kan se på Dplay på nettet i utlandet på din datamaskin, se på amerikansk Netflix på ditt nettbrett med PureVPN, og se på BBC live sending på din iPad med PureVPN, samtidig. Siden det kun er tre enheter kan du la bestemor og besterfar i Spania bruke din konto i tillegg slik at de kan se nyheter, dagsrevyen og live sendinger på NRK mens de nyter pensjonistlivet.

Hva må jeg gjøre for at å se Discovery+ på nettet i utlandet?

  • Du må først besøke PureVPN sin nettside for å lage et abonnement.
  • Deretter må du laste ned deres VPN klient til ditt nettbrett, telefon, eller datamaskin.
  • Installer programmet.
  • Åpne programmet og koble deg til en server i Norge.
  • Du kan nå se Discovery+ på nettet uansett hvor du er i verden!

Så enkelt er det altså å få tilgang til Discovery+ i utlandet og du kan nå se på det du ønsker av live sendinger eller programmer tilgjengelige med tjenesten på nettet.

Her ser jeg Kamikaze på Discovery+ utenfor Norge.

Har du noen spørsmål i forbindelse med det å se Discovery+ i utlandet? Det er bare å skrive en kommentar så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *