Slik ser du sommer OL på nettet

Sommer ol 2016 pa nettetSommer OL braker snart løs, og det er blandede meninger om Norges gullsjanser i Rio. Men, hvis du vil se sommer OL på nettet, er dette løsningen!

Det er veldig enkelt å se på sommer OL på nettet. Hvis du heier på Norge og på de 62 norske utøverne som skal delta i sommer OL i Rio er det helt klart at du vil se begivenheten på TV2 i Norge. Da er det jo bare å besøke TV2 Sumo sine nettsider og se på det hele online der. Men, om du befinner deg i utlandet vil du ikke få tilgang til disse sendingenene, for du trenger nemlig en norsk IP adresse for å få dette til. Dette kan du derimot få tak i, selv om du er i utlandet, og det du trenger er et VPN abonnement til HideMyAss.HideMyAss

Hvis du laster ned HideMyAss klienten til din datamaskin eller telefon eller nettbrett kan du koble deg til server i Norge, og vips så har du norsk IP adresse og du kan se på TV2 Sumo online på nettet fra overalt i verden. Du kan også lese mer om HideMyAss i min anmeldelse av tjenesten.

Hva er egentlig en VPN? (ikke nødvendig å lese)

Når du surfer på internett har du alltid en IP adresse som deler informasjon med alle nettsidene du besøker om hvor du er i verden. Basert på dette kan websider legge inn regler som sperrer innhold fra folk som de ikke skal ha tilgang til. På denne måten har TV2 Sumo en sperre på mange programmer ettersom de kun kan vises for mennesker som oppholder seg i Norge.

Når du bruker en VPN kobler du deg til server i Norge. Dette gjør at all din trafikk på nettet blir kryptert (det er positivt), samtidig som alt det du gjør blir sendt gjennom serveren i Norge, som igjen fører til at alle nettsider tror at du faktisk befinner deg i Norge. På den måten vil du plutsetlig dermed få tilgang til alt materiale på nettet som egentlig kun er tilregnet mennesker som faktisk befinner seg i Norge.

Du kan bruke dette på samme måte til å se på amerikanske TV kanaler som NBC og CBS på nettet (ved å koble deg til server i USA), eller koble deg til serer i England for å se på BBC og ITV på nettet.

Da er du klar til å se sommer OL på nettet

Nå bør du altså være klar til å se på sommer OL på nettet. Merk at du med HideMyAss også kan koble deg til server i England for å se på BBC på nettet og dermed se sommer OL på engelsk TV hvis du av en eller annen grunn skulle foretrekke det framfor TV2 Sumo i Norge.

Hvorfor se på sommer OL på nettet?

Norge har nok ikke så mange gullhåp i Rio, men de har i allefall noen som på en svært god dag kan være med å kjempe om medaljer. Her er noen av Norges medaljehåp i Rio.

 • Filip Ingebrigtsen, 1500 meter
 • Håndballjentene, det store gullhåpet til Norge
 • Kristoffer Brun og Are Strandli, dobbeltsculler
 • Malin Westerheim og Ole-Kristian Bryhn, skyting
 • Stig André Berge, bryting
 • Suzann Pettersen, golf
 • Tina Røe Skaar, taekwondo

Dette er i allefall noen av Norges medaljehåp i sommer OL i Rio. Da er det bare å se på begivenheten på nettet og om du har spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke kommentar feltet under.

2 comments

 • Har spørsmål om betaling til Hide my ass,,,,,,jeg gikk inn på deres side og betalte for 6 mnd leie i norske kr ca 440.-,,,,jeg ble da sendt videre til appstore for nedlasting av hms app ( jeg bruker kun hms på min ipad ),,,,jeg blir deretter belastet med kr 33,- pr uke av appstore. Det føles jo som om jeg betaler 2 ganger,,,, 1 gang til hms,, og deretter til appstore. Er dette riktig ? Håper noe kan svare.

  • Heisann,
   det er garantert ikke riktig! Ta kontakt med HideMyAss sin support for å finne ut av dette, for det skal ikke være sånn (og jeg har heller ikke hørt om like tilfeller før). Du har ikke tilfeldigvis tegnet abonnement på nytt også på din iPad? Uansett skulle du ikke ha betalt så mye for det, så det stemmer ikke uansett! Ta kontakt med HideMyAss supporten for mer informasjon så ordner de det!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *