IPVanish anmeldelse

IPVanish er en kjent VPN leverandør som mange bruker verden rundt. De er en god del mindre enn HideMyAss og PureVPN, men det gjør dem ikke dårligere. Les min IPVanish anmeldelse og bli bedre kjent med produktet.

I min introduksjon til VPN tjenester som lar deg se norsk TV i utlandet skriver jeg følgende om IPVanish:

En annen svært god VPN leverandør, dog mye mindre enn for eksempel HideMyAss, noe som gjør at sjansen for overbelastning vil være mye større hvis plutsetlig alle nordmenn vil se spurten i ski VM live online på NRK eller lignende, men til daglig bruk er dette noe som også fungerer bra. Prisnivået er det samme som HideMyAss!

Det er svært sant det som jeg skriver der, men samtidig må det sies at ettersom mange nettopp går for å bruke HideMyAss siden de er størst kan det være at under store arrangementer er det nettopp IPVanish som ikke vil hakke, ettersom de fleste andre brukere bruker en annen tjeneste i stedet. Dette er selvfølgelig yatzi, men det som er praktisk og greit er at IPVanish har en syv dag pengene tilbake garanti, så det er igjen ingen fare i å prøve IPVanish.

Når det gjelder priser er de cirka like som HideMyAss så det spiller egentlig ingen trille hva du velger på den fronten. En måned koster 10 Dollar og et år koster 78 Dollar. Merk at også IPVanish ofte har tilbud og avslag i pris i forbindelse med Black Friday og på sommeren, gjerne i forbindelse med store turneringer som fotball EM/VM, sommer OL og vinter OL.

Hvor mye koster IPVanish?

Hva koster det å bruke IPVanish? Her ser du prisene!

IPVanish sin klient er veldig enkel å bruke. Personlig synes jeg den er litt treg til tider og virker å dra mye energi fra systemet, men så fort du er koblet til er det ingen problemer lenger. De har også klient som fungerer svært enkelt og greit for Apple og Android systemer, så du kan enkelt se norsk TV i utlandet via TV apper på mobiltelefon og nettbrett når du bruker IPVanish.

IPVanish anmeldelse

Her finner du vår IPVanish anmeldelse

IPVanish har servere i over 50 nasjoner verden rundt så du kan også trygt bruke dem om du ønsker å se på britiske TV kanaler som ITV eller BBC online eller om du vil se på tyske, franske eller kanskje amerikanske TV kanaler. Etter at Netflix hardnet til og stengte mange IP adresser som VPN leverandører bruker IPVanish ikke perfekt for deg som ønsker å løpe fritt mellom forskjellige Netflix regioner lenger, men det er stort sett ikke noen av de andre VPN leverandørene heller. For å endre din Netflix region enkelt anbefaler jeg denne artikkelen.

IPVanish anmeldelse – Konklusjon

Det er ikke så mye å si om IPVanish egentlig. De har en tjeneste som fungerer svært bra og det er helt trygt å prøve den ettersom de har syv dagers pengene tilbake garanti. Om jeg skulle valgt en VPN tilbyder som lot meg se norsk TV i utlandet er det fullstendig mulig at jeg ville brukt IPVanish, men det er egentlig like sannsynlig at jeg ville brukt HideMyAss eller PureVPN.

Hvis du har prøvd IPVanish eller kanskje flere VPN tilbydere skriv gjerne ned din erfaring rundt temaet. Du kan skrive en lang IPVanish anmdelelse selv eller bare noen korte ord!

2 comments

 • Vi skal leie her til hoesten for flere maaneder, og vil ha baade internet og norske.
  og utenlandske tv-kanaler
  Jeg vil gjerne forhoere meg om priser for installering av begge, pris pr. mnd etc.

  Vennlig hilsen

  S. Plenby

  ps. spansk tastatur uten aa,oe og ae.

  • Heisann,
   prisene kan gå litt opp og ned, men det er månedspris så bare sjekk de ut på IPVanish sine nettsider. DEt er ingen installeringskostnad, så du laster bare ned VPN klienten til IPVanish etter å ha tegnet et abonnement, og vips så er du klar til å bruke tjenesten!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *