HideMyAss anmeldelse

HideMyAss anmdelelseHideMyAss er den klart største VPN tilbydere for deg som ønsker en norsk IP adresse og de har også svært god kvalitet. Om du ønsker å se norsk TV i utlandet er uten tvil HideMyAss en tilbyder du bør ta med i vurderingen. Her finner du min HideMyAss anmeldelse.

Jeg skrev i min korte artikkel om de beste VPN tjenestene for å se norsk TV i utlandet følgende:

«Dette er den klart største tilbyderen med tanke på VPN servere og ledige IP adresser i Norge. Om de hadde hatt litt lavere priser ville det vært min klare favoritt. Men, om du vil ha svært bra kvalitet, masse IP adresser og lignende, er HideMyAss helt perfekt for å se på norsk TV i utlandet.»

Prisen for et abonnement i en måned er 11,52 USD. Prisen om du tegner et abonnement for et helt år 78,66 USD. Merk at prisene på HideMyAss ofte blir satt ned midt på sommeren og i perioden fra Black Friday og fram til nyttårsaften.

Hidemyass anmeldelse

Her ser du prisene på HideMyAss sine VPN tjenester

HideMyAss har en klient som er enkel og bruke og den gjør at du enkelt kan koble deg til en server i Norge for å få en IP adresse som gjør at du kan se på NRK, TV2, TV3, TVNorge og lignende i utlandet. I tillegg til det gjør de det også mulig å se på norsk Netflix i utlandet.

Når du kobler deg til server i Norge i HideMyAss klienten gjør den jobben med å sjekke hvilken server som passer best for deg, og sender deg i riktig retning for at du skal få best hastigheter og så lite venting som mulig.

HideMyAss har også en klient som fungerer veldig bra til mobiltelefoner, enten om det er en Android eller en iOS telefon (eller nettbrett).

HideMyAss har ikke bare servere i Norge

Siden det er en HideMyAss anmeldelse er det greit å nevne at HideMyAss også har IP adresser i nesten alle verdens nasjoner, så med abonnementet ditt kan du også få IP adresser i nesten alle andre verdens land.

Det er nevnt tidligere i denne HideMyAss anmeldelsen at de har høyere priser enn noen av de andre VPN tilbyderne på markedet, men samtidig har de også en svært god refusjonspolitikk som gjør at du får tilbake hele beløpet om du ikke er fornøyd og klager i løpet av 30 dager (og ikke har brukt mer enn 10 GB med båndbredde).

HideMyAss er kjent for å være på god fot med alle myndigheter, noe som betyr at de overleverer logger og lignende hvis det er behov for det. Mange misliker HideMyAss nettopp av denne grunn, men om alt du ønsker er å se på NRK i utlandet eller lignende har ikke det noe å si i det hele tatt.

HideMyAss anmeldelse: Konklusjon

Det er utrolig trygt og godt å bruke HideMyAss. De har svært god dekning og masse servere. De har en god refusjonspolitikk som gjør at du får pengene igjen om du ikke er fornøyd. De har hundrevis av norske brukere som bruker tjenesten på jevn basis for å se på norsk TV og norsk Netflix i utlandet.

Har du lyst kan du godt skrive egne erfaringer eller spørsmål i kommentarfeltet.

21 comments

 • Kan en bruke et abonnement til HideMyAss på flere mobiler/nettbrett.

 • Den «norske» anmeldelsen mister litt troverdighet når det er så åpenbart at den er skrevet på engelsk og klønete oversatt til norsk.

  • Takk for kommentarer… Når det da viser seg at den faktisk ikke er oversatt fra engelsk så betyr vel det enda mer at jeg faktisk skriver dårlig på norsk, men får prøve å skjerpe meg litt i framtida for å skrive bedre artikler så det ikke virker som om artiklene er oversatt fra engelsk når de faktisk er skrevet på norsk! Uansett er jeg takknemlig for kommentaren 🙂

 • Fungerer HideMyAss dersom man ønsker å se nett-tv i danmark?

 • Redigerer min forrige kommentar. Det jeg lurer på er om det er mulig å bruke HideMyAss for å skjule min ip-adresse slik at jeg kan se på dansk nett-tv mens jeg er i Norge

 • hei! jeg har en samsung smart tv i bulgaria og vil se norsk tv paa den. er det mulig ? eller maa jeg via laptop – pc ? mvh. steinar

  • For å se på norsk TV på Samsung Smart TV anbefaler jeg at du følger instruksjonene for å se på Apple TV i utlandet ( http://www.norsktviutlandet.no/se-norsk-tv-i-utlandet-pa-apple-tv/ ). Her må du gå inn på Innstillinger – Nettverk – Nettverk Status – IP instillinger og endre DNS serverne til de du får lest om i artikkelen ovenfor. Har ikke Samsung Smart TV selv så vet ikke om stegene ovenfor stemmer helt, men du klarer helt sikkert å ordne det 🙂

 • Styr unna! Betalte 2 ganger uten å få tilgang
  .

  • Det høres forferdelig rart ut. Har du snakket med deres kundeservice? Det er hundrevis av nordmenn som bruker HideMyAss (og titusener verden rundt), så her er det nok bare skjedd et lite problem som enkelt kan ordnes. Når du tegner et abonnement velger du selv et brukernavn og et passord… klarer du ikke å logge deg inn med dette i HideMyAss applikasjonen? Jeg foreslår at du kontakter deres live chat på websiden, så vil du helt sikkert på orden på dette med en gang!

 • Er på guadeloupe og får ikke sett NRK. Den sier at den ikke finner vpn server. Hva gjør jeg feil ?

  • Heisann,
   har du prøvd igjen siden det? Har du eventuelt kontaktet HideMyAss sin support? Det høres ut som en rar feil. Prøv eventuell å koble deg til server i en annen nasjon for å se om det fungerer. Har du kommet fram til noe?

 • Hei
  Har brukt Express VPN i snart et år for å se TV2Sumo fra Thailand og det har vært dårlig hele veien. Nyhetskanalen er helt fin stort sett. Da jeg har en Slingbox i Norge som også har vært dårlig uten VPN , trodde jeg, at det skyldes dårlige linjer.
  Chattet med Express VPN som sa at de ikke støttet noe i Norge selv om de har servere der. Ønsker å skifte for å få norsk TV men stoler jo ikke helt på at det kommer til å funke.
  Noen råd?

  • Heisann, jeg ville nok godt for HideMyAss som har utrolig mange servere i Norge og som fungerer bra. De har også 30 dagers pengene tilbake garanti som fungerer veldig bra, så du kan jo gi det et forsøk?

 • Hei. Jeg bruker Hidemyass for å se norsk TV i Spania. Dette har fungert helt fint tidligere men nå har jeg problemer med TV 2. Jeg kan se TV 2 på iPaden men når jeg kobler den til Tv’n så mister jeg bildet etter noen sekunder. Det er når bildet på iPaden slukker at bildet på tv’n også slukker. Jeg har fortsatt lyden på tv’n men altså ikke bilde. Når jeg kobler iPaden fra tv’n så kan jeg se TV 2 på iPaden men når jeg prøver å koble den til tv’n på nytt så skjer det samme igjen. Det merkelige er at på NRK så fungerer det utmerket, jeg kobler iPaden til tv’n og har bilde hele tiden. Hva kan være feil, og hva kan jeg gjøre??

  • Hei Vidar,
   det var et kjempegodt spørsmål. Det er dessverre litt utenfor mitt kompetansefelt, så vet faktisk ikke helt hva det kan være. Muligens du kan spørre HideMyAss support, skader vel ikke i allefall?

 • Olav Ragnar Vallheim

  Fungerer denne vpn her for og se norsk tv, facebook, youtube, google i Kina??Problemet er den kinesiske brann muren og ekstremt dårlige internett linjene her.

  • Heisann,
   jeg må dessverre svare pass på dette spørsmålet. Er ikke sikker og har problemer med å finne ut av det herfra!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *