Vil du se Mesterligaen på nettet uten å betale for mye?

Ønsker du å se fotball fra Mesterligaen på nettet, men du ønsker ikke å betale for mye? Vil du ha en løsning som fungerer både på mobil, tablet, og datamaskin, og som gjør deg i stand til å se Mesterliga-fotball på nettet på under 5 minutter? Jeg kommer til å beskrive to løsninger i denne artikkelen. Den første er meget enkel, mens den andre er litt mer komplisert… du kan selv velge hvilken du går for!

Det er alltid moro med Mesterligaen, eller Champions League som fler og fler kaller den i Norge. Det er dessverre lenge siden Rosenborg sin storhetstid der vi hadde norske lag med å kjempe om å komme seg videre fra gruppespillet, men med nordmenn i klubber som Borussia Dortmund, Sevilla, Manchester City, og Arsenal har vi allikevel mulighet til å heie på nordmenn gjennom det hele.

Men, hvordan kan du se på Champions League på nettet uten å betale for mye hvis du bor i Norge? La oss gå rett på saken!

Den enkleste og billigste måten å se Champions League på nettet!

Hvis du ønsker den enkleste og billigste varianten er alt du trenger et VPN abonnement hos NordVPN. Dette er en solid VPN tjeneste med masser av servere verden rundt, og det er en av de klart beste både for sikkerhet samt for å få tilgang til TV innhold og strømmetjenester i andre land. Den kan for eksempel til å se på alt av innhold på Netflix i USA mens du befinner deg i Norge. Men, mer om det en annen gang!

NordVPN

Hvis du vil finne ut mer om NordVPN er det bare å trykke på knappen ovenfor. Hvis du kjøper et abonnement har du alltid en tretti dagers pengene tilbake garanti! 🙂

Hva skal du med NordVPN? Du trenger tjenesten for å kunne se Mesterligaen på den ungarske TV kanalen M4. Dette er en statlig eid kanal i Ungarn som viser Champions League fotball på hver kampdag, helt gratis. Når det er kamper både 18.45 og 21.00, viser de en kamp på begge klokkeslettene. Når det bare er kamper klokka 21.00 på kvelden viser de en kamp da. Dette gjelder både på tirsdager og onsdag, og også når det er tid for Champions League finale sent i mai (vanligvis).

Ulempen her er at det er ikke alltid du kan se den kampen som interesserer deg mest når flere kamper spilles samtidig. Du kan altså være litt uheldig, men M4 i Ungarn viser alltid kampen de tror de aller fleste er interessert i, så det pleier å være bra! Og glem ikke, det er en helt gratis tjeneste.

Slik gjør du det!

 • Du kjøper et abonnement hos NordVPN.
 • Du laster ned og installer NordVPN på din datamaskin, tablet, eller telefon.
 • Nå kan du starte NordVPN og koble deg til en server i Ungarn.
 • Nå besøker du www.mediaklikk.hu og velger live strømmen fra M4 øverst i høyre hjørne på siden!
 • Nå kan du se M4 live på nettet i din nettleser (du trenger ingen annen applikasjon).

Hvis du bruker en mobil enhet kan du laste ned M4 Sport sin applikasjon fra Apple Store eller Google Play Store, men det er ikke nødvendig hvis du ikke vil!

Det er jo så enkelt at det blir nesten litt for dumt. Nå er du altså klar til å se det ungarsk TV bedømmer til å være de beste Champions League kampene til enhver tid. Hvis ungarske lag er med i Champions League betyr det selvfølgelig kampen til det ungarske laget (hvis de spiller den dagen og på det tidspunktet).

Vil du ha større frihet til å se akkurat de kampene du vil fra Champions League?

Hvis du vil ha friheten til å se på akkurat det du vil når du måtte ha lyst til det blir det fort litt mer komplisert. Det er selvfølgelig mulig, og det er ikke spesielt dyrt, men det kreves allikevel en god del ekstra. Hva mener jeg?

Den amerikanske strømmetjenesten Paramount+ viser alt av Champions League fotball, og i tillegg viser de alt av Europaliga og fotball fra Konfederasjonsligaen. Det er med andre ord ganske genialt hvis du vil se alt av europeiske turneringer i fotball, og her er det også større muligheter for å møte på norske lag som er med i enten Europaligen eller i Konferderasjonsligaen. Prisen er egentlig latterlig lav, bare $6 i måneden. Hva gjør det så komplisert?

 • Det første du trenger er igjen et abonnement hos NordVPN (som beskrevet ovenfor).
 • Deretter må du koble deg til en server i USA.
 • Nå kan du besøke Paramount+ sine nettsider på www.paramountplus.com.
 • Her kan du opprette en konto. Du må også lage et abonnement og her blir det litt mer komplisert ettersom det kreves at du har et betalingskort opprettet i USA for å betale for tjenesten.
  • Tjenesten jeg har brukt for dette heter USUnlocked. Den er relativt dyr i bruk ($6 i måneden), men da har du i allefall et kort utstedt i USA som du kan bruke til å betale for Paramount+ og også andre strømmetjenester som PeacockTV og ESPN+ (som også viser masser av god fotball).
 • Når du har fått ditt digitale betalingskort fra USUnlocked kan du betale for Paramount+ og deretter er det bare å kose seg med bredt utvalg av fotball til enhver tid.

Dette var altså to forskjellige varianter for deg som vil se Mesterligaen på nettet.

Jeg håper instruksjonene vil hjelpe deg i gang. Om du har videre spørsmål eller kommentarer eller støter på noen problemer underveis er det bare å skrive nedenfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *