Se Viaplay i utlandet

Vil du se på Viaplay og alt som hører med av innhold til Viaplay i utlandet? Det er veldig enkelt og du finner en lang instruksjon på hvordan du kan se på TV3, TV2 Sumo, NRK og lignende på forsiden vår.

Om du allikevel ikke vil lese den lange artikkelen som handler om det generellt å se norsk TV i utlandet, men bare følge den korte varianten her i stedet er dette hva du må gjøre!

Innholder du prover a se er kun tilgjengelig for brukere i Norge
Hvis du forsøker å se mye av innholdet på Viaplay i utlandet vil du se en melding som ligner på den ovenfor (eller med lignende innhold).

Vil du heller se noe annet enn meldingen ovenfor? Les videre!

Problemet

 • Du trenger en IP adresse i Norge for å se på Viaplay i utlandet.
 • Besøker du Viaplay sine nettsider fra utlandet eller starter Viaplay applikasjonen fra utlandet for å se på programmer vil du derfor få beskjed om at sendingen ikke kan vises om du befinner deg utenfor Norge.

Løsningen

 • Du trenger en IP adresse i Norge for å se på TV2 Sumo online.
 • Den raskeste og beste måten å ordne dette på er å bruke tjenesten PureVPN.

Se TV3 i utlandet – steg for steg

 • Klikk her for å komme til PureVPN sine nettsider.
 • Tegn deg et et abonnement i 1 måned, 6 måneder eller 12 måneder.
 • Last ned programvaren til PureVPN til din datamaskin, telefon eller tablet.
 • Nå kan du starte programvaren og koble deg til server i Norge.
 • Nå har du norsk IP adresse.
 • Du kan nå se på Viaplay online, selvom du ikke befinner deg i Norge.

Dette er altså hva du må gjøre for å se på Viaplay (TV3, Viasat 4 eller Viasat 6 i utlandet). Om du har fulgt disse instruksjonene skal dette altså virke, men om det ikke gjør det er det bare å skrive en kommentar og så skal vi prøve å hjelpe til så godt vi kan og så raskt vi kan!

Da er det bare å kose seg med norsk TV i utlandet og om du skal se på sport på TV3 eller hva det enn er du skal se på så håper vi du får noen fine timer foran skjermen!

Mer gøy med PureVPN

Har du først et PureVPN abonnement må du ikke tenke at alt du kan gjøre er å se på Viaplay på nettet eller nyte en film på Viaplay. Du kan nemlig bruke PureVPN til å se på BBC i England på nettet. Høres ikke det stilig ut? Du kan se drøssevis av programmer on-demand, altså når du har lyst, eller så kan du faktisk også se på live sendinger på BBC1, BBC2 og andre BBC kanaler. I tillegg kan du bruke PureVPN til å se på Netflix i USA, og det er ganske stilig ettersom mange filmer kommer mye tidligere til Netflix i USA enn de gjør til Norge. Det er også mange TV serier som finnes på Netflix i USA som ikke finnes i Norge. Du trenger ikke noe ekstra Netflix abonnement for å gjøre dette, alt du trenger er ditt nåværende Netflix abonnement og ditt PureVPN abonnement.

Det er også mange andre kanaler du kan få tilgang til med PureVPN, og blant annet kan du også se masse Champions League kamper på M4 i Ungarn helt gratis (denne kanalen viser Champions League kamper på hver eneste kampdag for Champions League fotball).

Du kan bruke ditt PureVPN abonnement på fem enheter samtidig, og i tillegg har de en 31-dagers pengene tilbake garanti som kommer godt med.

Har du noen spørsmål i forbindelse med det å se Viaplay på nettet i utlandet er det bare å skrive!

15 comments

 • Har lastet ned dette men kommer ikke inn. Vi er i Thailand men har koblet oss opp mot Oslo

  • HVa er det som er problemet? Kan du prøve NRK eller kanskje TV2 Sumo for å sjekke om de virker. Det skal fungere, så det er derfor jeg prøver å finne ut hva som kan være løsningen på problemet!

  • Var på Apple butikk, Cental Festival, Pattaya og så på Apple TV . Har ikke greie på dette, men ekspeditøren fikk inn NRK fordi de, iht hva som sto på skjermen, er «godkjent» på Apple TV. TV 2 var ikke mulig. Samme med BBC, men fordi jeg har den på mobilen, gikk det fint å sende over til boksen.

   • Hei Helge,
    det finnes løsninger som lar deg se både NRK og TV2 på Apple TV, også i Thailand, og den lar deg også se BBC. Det er litt vrient å laste ned applikasjoner fra alle forskjellige regioner, ettersom du kun kan laste ned innhold fra nasjonen der din Apple ID er registrert, men utover det kan du ved å følge instruksjonene om å se norsk TV på Apple TV i utlandet løse en god del av disse problemene: http://www.norsktviutlandet.no/se-norsk-tv-i-utlandet-pa-apple-tv/

 • Hei det er Tifow som bor i Zambia Lusaka, lure på om jeg kan ser på Tv2 og NRK takk

 • Jeg klarer ikke å få norsk ip adresse. Den kobler seg bare opp til «United States, Atlanta», selv om jeg velger Oslo.

  • Hei,
   har du prøvd dette flere ganger? Jeg har ikke opplevd slik selv, så vet ikke helt. Eventuelt kan du prøve å kontakte deres support. De er raske til å svare (vanligvis).

 • VPN går greit, men må betale med norsk kreditkort… Ikke noe EM håndball for meg.

 • Laste ned programvaren og starte programvaren er det det samme som å laste ned en app som heter purevpn. Vil se TV 3. Har betalt og lastet ned appen purevpn

 • Får ikke tilgang til TV 3. Har lastet ned appen purevpn og betalt. Hva må jeg gjøre videre nå

  • Hei Per Einar,
   jeg har testet litt også, men for meg ser det ikke ut som jeg kan se live streamen på vanlig TV3 sine nettsider. Vet ikke helt jeg? Det du uansett kan gjøre for å se håndball VM er å besøke https://www.ehftv.com/ der du kan se alle kamper. Om du får beskjed at du ikke har tillatelse der heller er det bare å koble deg til PureVPN server i England, og vips kan du se alle kampene!

  • Du trenger et Viaplay abonnement i tillegg for å se. Men har du det, skal det fungere også med PureVPN!

 • går det an å bruke denne omveien med PureVPN i Norge også? Det gjelder en person som bor i et eldresenter som ikke har TV 3 blant kanaltilbudene

  • Hvis du har tilgang til TV3 online i Norge trenger du ikke bruke en VPN i det hele tatt, det er kun nødvendig hvis du er i utlandet og ikke har tilgang på grunn av en geo-sperre.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *