Se TVNorge i utlandet

Har du et ønske om å se TVNorge, og/eller en av deres kanaler som DPlay, Max, Vox eller Fem? Vil du se det hele online og kanskje du også har et abonnement for å se på, men når du prøver å se på fra utlandet får du bare melding om at det ikke er mulig?

Det kan være at hvis du prøver å se på noe innhold på TVNorge sine websider, om det enten er gamle programmer eller livestrømmer fra TVNorge, Fem, Vox, Max, Animal Planet, Eurosport eller TLC i utlandet at du vil se den følgende eller lignende feilmelding.

Problemet

 • For å se på TVNorge og kanalene tilgjengelig på deres webside trenger du en norsk IP adresse.
 • Hvis du fra utlandet prøver å se på programmer på nettsiden vil du derfor ofte få en feilmelding ala den ovenfor, ettersom du ikke befinner deg i Norge.

Løsningen

 • For å se på Fem, Max, Vox og TVNorge i utlandet trenger du norsk IP adresse.
 • Det høres kanskje vanskelig ut, men du trenger en norsk IP adresse for å se på disse kanalene online i utlandet.

Se TVNorge i utlandet – steg for steg

 • Besøk PureVPN sine nettsider og tegn et abonnement.
 • Trykk på download og last ned deres programvare og start programmet.
 • Velg en server i Norge og klikk «Connect.»
 • Nå har du norsk IP adresse.
 • Og da er du klar til å se fotball på DPlay online, eller andre programmer på Vox, Max, Fem eller TVNorge.
16 ukers heleve med Martin Johnsrud Sundby på TVNorge (Discovery+)
16 ukers heleve med Martin Johnsrud Sundby på TVNorge (Discovery+)

Så enkelt er det altså å se fotball kamper sendt av TVNorge online eller annen sport og idrett, eller kanskje en sending av andre TV serier du er begeistret for og kanskje litt hekta på. Om du bruker en telefon eller tablet og du har problemer kan du finne mer tips og hjelp på forsiden vår, eventuelt kan du skrive en kommentar til denne artikkelen, og så skal vi gjøre så godt vi kan for å hjelpe til så raskt som mulig!

Da gjenstår det bare å kose seg med norsk TV i utlandet på TVNorge og igjen er det bare å skrive om du har spørsmål eller kommentarer!

2 comments

 • simone griffin

  Hei
  Jeg har appletv i Spania, med tv Sumo os.v. Jeg har norsk IP adresse, som jeg lastet ned. Alt funger fint. Jeg kjøpte så et abboment med D-play, premie.
  Jeg for likevel opp mid som vist ovenfor når jeg skal se på masterchef australia på TLC o.s.v. For kun se opptak av 4 stjernesmiddag og slikt. Hva gjør jeg???
  Vennlig hilsen Simone

  • Hei,
   bruker du en VPN pa routeren du kjører din Apple TV fra? Eller hvordan gjør du dette? Eller bruker du Unlocator som SmartDNS tjenesten på din Apple TV? Jeg skjønner ikke helt hva slags løsning du faktisk bruker her… og da er det vanskelig å hjelpe til!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *