PureVPN anmeldelse

PureVPN er sammen med HideMyAss den største VPN tilbyderen på markedet for øyeblikket. Vurderer du å bruke PureVPN? Her er min PureVPN anmeldelse.

Det er mange ting som er bra med PureVPN og den ene tingen som er bra med PureVPN er at deres tjenester koster en god del mindre enn tjenestene til de fleste konkurentene deres som HideMyAss og IPVanish. Dette merker man først og fremst når man ser på prisen for 12 måneder som kun er 50 Dollar i motsetning til HideMyAss og IPVanish som koster nesten 80 Dollar. Prismessig sett er altså PureVPN helt klart en vinner. Men, hvordan fungerer PureVPN i bruk?

PureVPN anmeldelse – Er det en god tjeneste?

Det er helt klart at PureVPN har et skikkelig dårlig rykte på nettet og uansett hva slags omtale du leser vil du alltid finne sinna kommentarer fra masse folk som har prøvd tjenestene deres. Men, det hører med til fortiden, for siden 2015 har ting endret seg kraftig, og de fleste er enige om at PureVPN nå er blant de beste VPN tjenestene på markedet.

En av de viktigste endringene er at de nå har en 31-dagers pengene tilbake garanti. Med andre ord, hvis du etter 25 dager finner ut at du ikke likte PureVPN kan du enkelt og greit be om refusjon av det innbetalte beløpet, og du vil få det!

PureVPN anmeldelse

Slik ser Windows klienten til PureVPN ut!

Klienten deres til Windows (og også den til Android og iOS) er enkel å bruke og du kan enkelt koble deg til server i Norge for å se norsk TV i utlandet hvis du ønsker det. I noen tilfeller har jeg hatt problemer med å koble meg til servere i forskjellige nasjoner, men vanligvis går dette veldig fort og greit og du får en lokal IP adresse i Norge eller i andre nasjoner umiddelbart.

Det er utrolig enkelt å lage et PureVPN abonnement, og det tar kun noen minutter fra du starter til du sitter klar på din maskin for å se på norsk TV i utlandet eller det du måtte ønske å gjøre. Ikke bare lar PureVPN deg se norsk TV i utlandet, du kan også bruke PureVPN for å se på Netflix i USA, eller kanskje se på ITV eller BBC i England. Dette er bare noen av tjenestene de støtter, men i applikasjonen finner du en lang liste med andre TV stasjoner og strømmetjenester du kan få tilgang til med PureVPN.

Du kan bruke ditt PureVPN abonnement på fem forskjellige steder samtidig. Utover det har du tilgang til alle deres servere verden rundt (i nesten 100 nasjoner), og du kan også nyte 256-bits kryptering av informasjonen du sender online.

Konklusjon på min PureVPN anmeldelse

PureVPN er blant de klart beste VPN tilbyderne på markedet, og de opererer med langt lavere priser enn de fleste andre VPN tilbydere. Det gjør dem til en klar vinner og en av de enkleste og letteste å bruke. Jeg har svært god erfaring med å bruke PureVPN, og de har også gode hastigheter på deres servere. Det gjør at du slipper at ting går i snegletempo (noe som kan skje med andre VPN tilbydere).

Har du prøvd å bruke PureVPN? Har du noen spørsmål eller kommentarer? Det er bare å bruke kommentarfeltet nedenfor!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *