Hvordan se Alpin VM på NRK i utlandet?

Alpin VM begynner den 5 februar i Åre i Sverige med en kvinneøvelse, og deretter går det tett i tett med spennende øvelser hver eneste dag fram til den 17 februar. Da avsluttes VM i alpint og vi har noen dager å puste på før det blir grisespennende med VM på ski fra Seefeld i Østerrike.

hvordan se alpin VM på nettet

Men, hvordan kan du se Alpin VM på nettet hvis du befinner deg utenfor Norge? Som du kanskje vet er det NRK som viser alle øvelsene fra alpin VM i Norge (utfor, super-g, storslalåm, slalåm). Men, prøver du å se disse sendingene utenfor Norge får du bare en feilmelding og beskjed om at det ikke er mulig. Hva kan du gjøre for å ordne dette?

Det er enkelt å se alpin VM på NRK på nettet i utlandet

Det er heldigvis ikke vanskelig å få ordnet det hele. Har du en Chromecast eller en Apple TV som du ønsker å bruke, trykk på denne lenken for instruksjoner om hvordan du ser norsk TV på Apple TV i utlandet og på Chromecast i utlandet. Bruker du derimot en mobiltelefon, et nettbrett, en Mac eller en Windows maskin, må du gjøre følgende for å kunne se Alpin VM på NRK i utlandet.

  1. Du trenger et abonnement hos VPN tilbyderen IPVanish (som hjelper deg å få en norsk IP adresse).
  2. Når du har tegnet et abonnement hos IPVanish, last ned deres VPN klient og åpne programmet.
  3. Når du har åpnet programmet, finn en server i Norge og trykk «Connect.»
  4. Når dette er gjort har du en norsk IP adresse, og du kan enkelt besøke NRK.no eller åpne NRK applikasjonen og se NRK og alpin VM på nettet!

Så enkelt er det altså! Du kan lese mer om det er å se norsk TV i utlandet her.

Klare for alpin VM på nrk i utlandet
Klare for alpin VM på nrk i utlandet

Da får vi igjen håpe at det blir mange norske gledesstunder under alpin VM i 2019. Hvor mange gullmedaljer kan Norge få? Det blir spennende å se!

Har du noen kommentarer eller spørsmål i forbindelse med det å se på alpin VM på nettet på NRK i utlandet er det bare å skrive en kommentar!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *