Se Ski-VM på nettet på NRK, også i utlandet!

Ski VM er årets høydepunkt, og i to uker fra den 20 februar og fram til 3 mars blir det masser av action og høydepunkter hver dag i Seefeld i Østerrike. NRK viser alt som skjer under ski VM i Norge, men hvordan kan du se alt som skjer hvis du befinner deg utenfor landets grenser?

Ski VM 2019 på nettet

Norge er nasjonen som alle forventer tar med seg rubbel og bit hjem fra ski VM i Seefeld. Da VM ble arrangert i Seefeld forrige gang ble Norge nasjonen med klart flest medaljer. Kan de klare det igjen?

Det hele braker løs den 20 februar, og slik kan du se ski VM på nettet på NRK, også om du befinner deg i utlandet! For å se NRK i utlandet trenger du en VPN tilkobling som gir deg en norsk IP adresse. Dette gjør at NRK sine nettsider tror du befinner deg i Norge, og dermed kan du enkelt se alt av live sendinger fra ski VM på NRK på nettet, både på datamaskin, laptop, iPhone, iPad eller Android enheter. Jeg anbefaler en av følgende VPN tjenester for å se NRK i utlandet.

[table id=»2″]

Slik ser du ski VM på NRK i utlandet

  • Besøk en av de nevnte VPN tjeneste og lag et abonnement.
  • Last ned deres VPN klient og koble deg til en server i Norge (det er kjempeenkelt).
  • Start din nettleser på nytt og besøk www.nrk.no eller åpne NRK applikasjonen på nytt.
  • Du kan nå se Ski VM på NRK i utlandet.

Hvorfor bruke PureVPN?

PureVPN er den billigste løsningen av de tre nevnte, i allefall hvis du ønsker et abonnement som du kan bruke i flere måneder. Vil du bare bruke det for en kort stund er prisen nesten helt lik. Med PureVPN har du en 31-dagers pengene tilbake garanti, samt at du kan bruke abonnement ditt på 5 enheter samtidig. PureVPN hjelper deg også å få tilgang til Netflix i USA, samt BBC og ITV i England, noe som kommer godt med og er en skikkelig fin bonus.

Hvorfor bruke IPVanish?

IPVanish er den VPN tjenesten med flest servere i Norge og det gjør at du garantert får gode hastigheter når du bruker deres tjenester. Prisene er helt okay, men hvis du ønsker å bruke VPN abonnementet ditt for å se på BBC i England, andre Netflix regioner eller lignende, egner IPVanish seg ikke spesielt godt lenger ettersom deres tjenester er blokket av mange sider. Men, på grunn av de mange serverne i Norge er det noen tjenester som IPVanish lar deg få tilgang til som verken ExpressVPN eller PureVPN gjør (for eksempel, Eurosportplayer).

Hvorfor bruke ExpressVPN?

ExpressVPN er den dyreste av de nevnte tjenestene, men om du ser etter en VPN tilbyder som gir deg masse i tillegg er det denne. ExpressVPN kan brukes til å se amerikansk Netflix, men i tillegg kan du også se Netflix i Canada, i England, i Nederland, i Tyskland og enda noen flere regioner. De lar deg også se BBC i England live på nettet, og du kan enkelt få tilgang til NBC show på NBC sine nettsider og mye mer. De har 30-dagers pengene tilbake garanti, du kan bruke et abonnement på tre enheter samtidig, og om du tegner et abonnement for 12 måneder får du tre måneder gratis som bonus!

Klar for å se på ski VM på nettet!

Da er du klar for å se på ski VM på nettet! Har du noen spørsmål i forbindelse med hvordan dette virker eller hvordan du kan se på NRK i utlandet er det bare å skrive en kommentar! Vi forsøker alltid å svare så raskt som mulig!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *