Hvordan kan jeg se den svenske serien Gaslight på nettet?

Har du hørt om den svenske TV serien Gaslight? Serien var en av de mest populære TV seriene i Sverige høsten 2023 og det er nok ingen tilfeldighet at du har lyst til å se den selv. Men hvor og hvordan kan du gjøre det?

Visste du at definisjonen av det engelske ordet gaslight er:

«to psychologically manipulate (a person) usually over an extended period of time so that the victim questions the validity of their own thoughts, perception of reality, or memories and experiences confusion, loss of confidence and self-esteem, and doubts concerning their own emotional or mental stability.»

Er det dette du har i vente hvis du velger å se Gaslight online? Det er det! Men, hvor og hvordan kan du gjøre det?

Slik ser du Gaslight på nettet.

Du kan enkelt se den svenske serien Gaslight på SVTPlay i Sverige. Det eneste problemet oppstår hvis du befinner deg utenfor Sverige for da vil du se en feilmelding lik den på bildet nedenfor når du besøker https://www.svtplay.se/gaslight.

kan kun ses i sverige

Hva kan du gjøre for å bli kvitt feilmeldingen som gjør at du kan se alt innhold på SVT uansett hvor du er i verden, inkludert Gaslight?

Det du trenger er et VPN abonnement hos tjenesten NordVPN. Dette er en brilliant VPN tjeneste med servere i mer enn seksti nasjoner. De har pengene tilbake garanti i 30 dager noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg når du kjøper et abonnement. Du kan starte med et abonnement for en måned, men hvis du planlegger å bruke det regelmessig er det billigst å kjøpe et abonnement for ett år eller mer. Pengene tilbake garantien er gyldig uansett hvilket abonnement du kjøper!

NordVPN

Når du har kjøpt abonnementet kobler du deg til en server i Sverige som gir deg en svensk IP addresse. Med denne på plass vil SVT tro at du er i Sverige og når du går til SVTPlay sine nettsider eller åpner SVTPlay applikasjonen vil du kunne se på alt innhold tilgjengelig, inkludert Gaslight og mye annet.

Du kan på samme måte bruke NordVPN til å se på svensk Netflix innhold verden rundt. Men, tro ikke at NordVPN begrenser seg til Sverige. Tjenesten kan også brukes for å se på strømmetjenester i USA, få tilgang til billig Premier League fotball, og mye mer!

gaslight på nettet

Kos deg med Gaslight.

Da er du klar til å se på Gaslight på nettet uansett hvor i verden du er. Julia Heveus, Adam Jankovic, Ivar Forsling, Ella Sandberg, Suheib och Joakim Olsson venter på deg med ni flotte episoder, alle med en varighet på gjennomsnittlig 25 minutter. Det er noen forskjeller, ettersom den første episoden varer nesten 40 minutter, mens den siste kun varer 20 minutter. Men, gjennomsnittlig så varer en episode av Gaslight cirka 25 minutter.

Hvis du har noen kommentarer, spørsmål, eller tanker er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *