Vil du se Kypros – Norge på nettet?

Den 12 oktober spiller Norge bortekamp mot Kypros i EM kvalifiseringen i fotball. Selvom Norge ikke har stor mulighet til å kvalifisere seg til EM gjennom gruppespillet, finnes det fortsatt noen muligheter hvis de tar med seg tre poeng hjem fra Kypros. Tror du at de klarer det? Kan de norske gutta reise seg og vise hva de er laget av? Kan Erling Haaland score mål igjen etter noen trause kamper i Manchester City der han har vært ganske usynlig og gått målløs av banen mange kamper på rad?

Du er klar for å se på kampen. Men hvordan kan du gjøre det? Det finnes noen forskjellige muligheter.

Det enkleste er helt klart å se kampen på TV2 i Norge.

Du kan kjøpe et abonnement hos TV2 Sumo og se kampen der enkelt og greit. Det eneste som kan forårsake problemer her er hvis du befinner deg utenfor EU. Da har du nemlig ikke tilgang til innholdet på TV2 Sumo, som igjen betyr at det ikke hjelper noenting med et abonnement.

NordVPN

Videre er det enkleste å kjøpe et VPN abonnement til NordVPN. Det er en god VPN tjeneste med servere i mer enn seksti nasjoner. Hvis du kobler deg til en server i Norge får du norsk IP addresse. Dette gjør at TV2 sine nettsider tror du befinner deg i Norge og du vil dermed kunne se kampen mellom Kypros og Norge på TV2 Sumo live, uansett hvor i verden du befinner deg. Du trenger selvfølgelig et TV2 Sumo abonnement uansett…

Vil du gjøre det litt mer komplisert?

Du kan også se kampen på strømmetjenesten FuboTV i USA. Dette er en relativt dyr tjeneste, men har du et abonnement kan du se allt av EM kvalifikasjonskamper, Champions League, Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A, FA Cup, Bundesliga, og mye mer. Så det er jo litt gøy for de som vil se fotball døgnet rundt.

Hvordan fungerer det?

Du trenger først et VPN abonnement hos NordVPN. Deretter kjører du VPN applikasjonen og kobler deg til en server i USA. Da får du en amerikansk IP addresse og da åpner det seg en verden av muligheter. Besøk hjemmesiden til FuboTV på www.fubo.tv. Her er det bare å opprette en konto, betale for abonnement (du får vanligvis noen få dagers prøvetid), og så er du klar til å strømme!


Da er det bare å glede seg til kampen. Vi håper Norge vinner, og at både Spania og Skottland slurver masse og taper poeng mot antatt dårligere motstand i resten av sine kamper!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *