Hvordan kan jeg se SVT på nett utenfor Sverige?

SVT (Sveriges Television) er den svenske nasjonale allmennkringkasteren og tilbyr et bredt spekter av populære TV-programmer på tvers av ulike sjangere. De produserer fantastisk innhold selv, og du kan også se TV-serier og filmer produsert av andre TV-nettverk på plattformen. Utover dette sender SVT direkte sportsbegivenheter og andre fantastiske begivenheter på nett. Hva kan du gjøre hvis du vil se SVT på nett utenfor Sverige? Som du sikkert allerede vet, er mye innhold blokkert for seere i utlandet. Finnes det en måte å streame SVT live i resten av Europa og på andre kontinenter?

Jeg vil gi deg en rask løsning på problemet først. Hvis du har det travelt, følg disse instruksjonene og du kan se SVT på nett om noen minutter. Hvis du ønsker å få mer bakgrunnsinformasjon, forstå hva du gjør, og også lære mer om SVT i Sverige, fortsett å lese.

svtplay

Den enkle måten å se SVT på nettet utenfor Sverige.

Følg disse trinnene og se SVT online på mindre enn fem minutter. Løsningen er å få SVT-nettstedet eller applikasjonen til å tro at du er i Sverige. Du kan fikse dette på følgende måte.

– Besøk NordVPN-nettstedet og kjøp et abonnement hos VPN-leverandøren. Du kan velge mellom flere abonnementer. Uansett hva du velger, er du beskyttet av deres full refusjonspolicy som er gyldig i 30 dager.

– Når du har kjøpt et NordVPN-abonnement, fortsett ved å laste ned NordVPN-applikasjonen til datamaskinen, telefonen eller nettbrettet. Det er enkelt å installere applikasjonen og det er enda enklere å bruke.

– Start NordVPN-applikasjonen og koble til en server i Sverige. Dette vil gi deg en svensk IP-adresse. Som en konsekvens vil du få tilgang til alt innholdet på https://www.svtplay.se/

– Se alt innholdet du vil se på SVT. Du kan også besøke Netflix-nettstedet for å streame svensk Netflix-innhold når du er ferdig med å se SVT. NordVPN samarbeider også med andre svenske TV-nettverk og strømmetjenester.

Det var den enkle og raske måten å se SVT utenfor Sverige på. Men la meg fortelle deg mer om NordVPN, refusjonspolicyen, andre ting du kan gjøre med VPN, og også gi deg noen forslag til hva du kan se på SVT.

hvordan se svt i norge
Programmet er kun tilgjengelig i Sverige.

Hva er NordVPN? Hva handler en VPN om?

NordVPN er en virtuell privat nettverkstjeneste (VPN) som lar brukere få sikker tilgang til internett gjennom en kryptert tilkobling. Det ble grunnlagt i 2012 og har base i Panama.

NordVPNs hovedmål er å gi brukerne en trygg og sikker måte å surfe på internett uten å avsløre identitet eller plassering. Dette oppnås gjennom bruk av VPN-servere lokalisert i forskjellige land rundt om i verden. Når en bruker kobler til NordVPN, krypteres internettrafikken deres og rutes gjennom en av disse serverne, noe som gjør det vanskelig for noen å spore deres online aktiviteter.

NordVPN tilbyr en rekke funksjoner designet for å forbedre brukernes personvern og sikkerhet. Disse inkluderer:

 • Kryptering av militærkvalitet for å beskytte brukerdata
 • En streng policy for ikke-logging for å sikre brukernes personvern
 • Automatisk drepebryter for å beskytte mot datalekkasjer
 • CyberSec-funksjon for å blokkere annonser og ondsinnede nettsteder
 • Dobbel VPN for ekstra sikkerhet

NordVPN er tilgjengelig på flere plattformer, inkludert Windows, macOS, Linux, Android og iOS. Den tilbyr også nettleserutvidelser for Chrome og Firefox. Tjenesten har mer enn 10 000 000 abonnenter over hele verden, noe som betyr at den er velkjent og har et godt rykte.

Hvordan fungerer NordVPNs refusjonspolicy?

NordVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på alle sine abonnementer. Hvis en kunde bestemmer seg for at de av en eller annen grunn ikke er fornøyd med tjenesten innen de første 30 dagene etter abonnementet, kan de be om full refusjon.

Refusjonspolicyen er enkel og enkel å bruke. Her er trinnene du må følge for å be om refusjon:

 • Kontakt NordVPN kundestøtte – For å starte en refusjon kan kunder kontakte NordVPNs kundestøtteteam via live chat eller e-post. Kundestøtteteamet vil be om informasjon for å bekrefte kontoen og årsaken til tilbakebetalingen.
 • Kansellere abonnementet – For å motta refusjon må kunder kansellere abonnementet innen 30 dager etter det første kjøpet. Kundestøtteteamet kan bistå med å kansellere abonnementet om nødvendig.
 • Motta refusjonen – NordVPN vil behandle tilbakebetalingen til den opprinnelige betalingsmetoden når kanselleringen er bekreftet. Refusjonen skal fremgå av kundens konto innen noen få virkedager.

Det er viktig å merke seg at 30-dagers pengene-tilbake-garanti kun gjelder for nye NordVPN-abonnementer og kan ikke brukes til fornyelser. I tillegg, hvis abonnementet ble kjøpt gjennom en tredjepartsplattform, for eksempel App Store eller Google Play, kan refusjonsretningslinjene være annerledes, og refusjonen må bes om gjennom den aktuelle plattformen.

Noen av de beste TV-seriene produsert av SVT.

SVT har produsert mye fantastisk innhold. Min personlige favoritt er Broen, men SVT har produsert mange andre fantastiske TV-serier i tillegg til Broen. Jeg kan ikke garantere at alle disse er tilgjengelige på SVTPlay akkurat nå, men hvis de er det, bør du definitivt se dem alle.

 • Bron/Broen (Broen) – en krimthriller som utspiller seg på grensen mellom Sverige og Danmark, hvor et lik blir funnet på broen mellom de to landene. Serien følger en svensk og dansk detektiv mens de jobber sammen for å løse saken.
 • Äkta människor (Real Humans) – et sci-fi-drama som foregår i en nær fremtidsverden der roboter kalt «huboter» har blitt en allestedsnærværende del av hverdagen. Serien utforsker de etiske og moralske implikasjonene av å skape intelligente maskiner som er i stand til menneskelignende følelser.
 • Vår tid är nu (Vår tid er nå) – et historisk drama som foregår i Sverige etter andre verdenskrig, der en familie driver en populær restaurant i Stockholm. Serien utforsker de sosiale og politiske endringene som feide gjennom Sverige på midten av 1900-tallet.
 • Andra Avenyn (Second Avenue) – en langvarig dramaserie som følger livene til en gruppe unge mennesker i Gøteborg, Sverige. Serien tar for seg temaer som kjærlighet, forhold, familie og personlig vekst.
 • Solsidan – en populær komedieserie som følger livet til to familier som bor i samme velstående nabolag i Stockholm. Serien er kjent for sin vittige forfatterskap, relaterte karakterer og skarpe sosiale kommentarer.

En kort historie om SVT.

SVT ble grunnlagt i 1956 som en fusjon mellom landets to eksisterende offentlige TV-kanaler, Radiotjänst TV og Sveriges Radio TV. Formålet var å tilby programmering av høy kvalitet som kunne utdanne, informere og underholde det svenske folket.

I de første årene fokuserte SVT først og fremst på nyheter og pedagogisk innhold. Etter hvert som kanalen vokste i popularitet, utvidet den seg til andre sjangre, inkludert drama, komedie og sport.

Et av de mest betydningsfulle øyeblikkene i SVTs historie var debuten av flaggskipets nyhetsprogram, «Aktuellt», i 1958. Showet ble raskt et av de mest sette TV-programmene i Sverige og er fortsatt en fast del av SVTs programmering den dag i dag.

Gjennom årene har SVT fortsatt å utvikle seg og tilpasse seg skiftende teknologier og seervaner. På 1990-tallet var det en av de første kringkasterne i verden som tilbød teksting for hørselshemmede, og på 2000-tallet begynte den å tilby nettstrømming av programmeringen.

Er du klar for å se SVT i utlandet?

Jeg har gitt deg mye informasjon i denne artikkelen om SVT og hvordan du kan se alt innholdet utenfor Sverige. Ikke glem at du kan bruke NordVPN på samme måte for å fjerne blokkering av TV-nettverk og strømmetjenester i andre land, akkurat som tjenesten kan brukes til å se SVT på nett. Klikk på lenken nedenfor for å besøke NordVPN-nettstedet akkurat nå.

NordVPN

Hvis du har kommentarer eller spørsmål, bruk kommentarfeltet nedenfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *