Hvordan kan jeg se TV serien Taelgia fra Sverige på nettet?

Har du lyst til å se TV serien om Gabriel som flytter til Södertälje? Når han ankommer byen møter han Marko. De blir straks venner, men det tar litt for lang tid før Gabriel innser hvor farlig vennskapet er. Den svensk TV serien Taelgia forteller historien om familier, politi, og kriminelle som lever i et kaos der de hele tiden kjemper med temaer som lojalitet, skyldfølelse, og krav fra omgivelsene.

Den første episoden av Taelgia ble publisert på SVT den 22 september i 2023. Dette er en spennende serie som virkelig viser mange av problemene folk kjemper med i slike områder. Det er ingen tilfeldighet at TV serien har blitt meget populær og at mange ønsker å se den, ikke bare innenfor Sveriges grenser, men også i utlandet.

taelgia på tv i sverige

Dessverre er Taelgia kun tilgjengelig for seere i Sverige, og hvis du forsøker å se den i utlandet vil du få beskjed om at det ikke er mulig.

Hva kan du gjøre med dette? Er det mulig å se Taelgia og annet innhold på SVTPlay selvom du befinner deg i utlandet? Vi har allerede skrevet en artikkel om hvordan du kan se SVTPlay i utlandet, men om du ønsker en rask løsning, følg instruksjonene nedenfor.

Slik ser du Taelgia på nettet utenfor Sverige (i Norge, Danmark, og resten av verden).

Hvis du ønsker å se Taelgia på nettet må du gjøre slik at SVTPlay tror du er i Sverige. Du kan selvfølgelig reise til Strømstad, Stockholm, Malmö, eller Göteborg, men en enklere løsning er å kjøpe et VPN abonnement hos PureVPN eller NordVPN. PureVPN er litt billigere enn NordVPN, men hvis du ønsker å se masser av Netflix innhold i andre nasjoner, er NordVPN litt bedre. Uansett er begge to perfekte for å se SVTPlay i utlandet.

Trykk på lenkene nedenfor for å besøke nettsidene til de to tjenestene.

Begge tjenestene har pengene tilbake garanti gyldig i tretti dager (eller mer). Både PureVPN og NordVPN har masser av ekstratjenester tilgjengelige også (som passord manager og lignende), men dette er ikke nødvendig for å se Taelgia på SVTPlay i utlandet. Med andre ord er det nok med det billigste abonnementet som kun inneholder VPN tjenesten.

Når du har kjøpt et VPN abonnement er det bare å laste ned VPN applikasjonen til PureVPN eller NordVPN og koble deg til en server i Sverige. Dette gir deg en svensk IP adresse, som gjør at du umiddelbart kan strømme Taelgia og alt annet innhold på SVTPlay på nettet, uansett hvor i verden du er.

taelgia på nettet

Jeg håper disse instruksjonene hjelper deg slik at du kan se Gabriel, hans pappa, hans søster Magda som spiller basketball i laget Taelgia, samt Sibel som blir den første politioffiser fra Syria i politiet i Södertälje.

Taelgia består av totalt 6 episoder og hver episode varer omlag 60 minutter.

Hvis du har noen spørsmål eller kommentarer er det bare å skrive.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *