Slik kan du enkelt og billig se alt av Premier League på nettet!

Det er utrolig spennenede å følge med i hva som skjer i Premier League, spesielt når du har nordmenn som kjemper om seriegull ved Martin Ødegaard i Arsenal og Erling Håland i Manchester City. Men, hvordan kan du enkelt og greit og billig se Premier League fotball på nettet? Denne artikkelen viser deg den enkleste metoden for å kunne se alt av Premier League fotball på nettet.

Ikke bare vil dette hjelpe deg med å se Premier League fotball på nettet, men du vil også kunne se nordmenn som Kristian Thorstvedt, Emil Konradsen Celje, og Marcus Pedersen spille sine kamper i Serie A i Italia. Utover dette vil du også få tilgang til masse annen sport, så her er det bare å glede seg.

se premier league billig på nettet
Jeg ser Premier League på nettet på FuboTV i Canada (Liverpool – Manchester City).

Hva er så denne løsningen som vi her snakker om som gir deg tilgang til alt av Premier League fotball på nettet? Det er en populár strømmetjeneste som heter FuboTV. Men, det er ikke FuboTV i USA (som koster omlag $60 i måneden), men det er FuboTV i nabolandet Canada. Følg disse instruksene, og du får vite hvordan det fungerer og hvor mye du må betale for det hele!

Slik ser du billig Premier League fotball på nettet på FuboTV i Canada.

Det første du trenger for at det skal fungere et et abonnement hos VPN tjenesten NordVPN. Dette er en brilliant VPN tjeneste med servere verden rundt. Jeg kan også nevne av NordVPN er en sponsor av Liverpool FC; så kan du selv velge om du synes det er positivt eller ikke. Uansett er det en seriøs aktør det er snakk om som i tillegg har 30-dagers pengene tilbake garanti hvis du ikke liker eller trenger tjenesten.

NordVPN

Det er mange pakkemuligheter på NordVPN sine nettsider, men alt du trenger er standard pakken som inkluderer VPN tjenesten (du trenger ikke passord-manager, cloud-tjeneste osv.)

Nå som du har kjøpt et NordVPN abbonement er det bare å laste ned deres VPN program til din telefon, tablet, eller datamaskin. Du kan bruke det samme abonnement på mange enheter samtidig, så du må gjerne laste det ned på alle dine maskiner og telefoner.

Nå må du starte NordVPN applikasjonen og koble deg til en server i Canada. Det vil gi deg en IP adresse i Canada, som du trenger for å se på FuboTV i Canada. Nå er det neste du må gjøre å besøke www.fubo.tv. Det er viktig at du kobler deg til NordVPN serveren først, for hvis du gjør det i gal rekkefølge vil du besøke den amerikanske websiden til FuboTV og ikke den i Canada.

Nå er det bare å starte en fem-dagers gratis prøveperiode. Det er helt brilliant, og du kan legge til ditt norske betalingskort eller PayPal konto som betalingsmetode.

premier league på peacock tv
Det er alltid spennende når Arsenal spiller mot Manchester City i Premier League.

Hvor mye koster det å se Premier League på FuboTV i Canada?

Hvor mye koster deg deg hvis du vil se alt av Premier League fotball og i tillegg kunne se Serie A fotball på FuboTV i Canada på nettet? Det jeg skriver nedenfor er standardprisene, men det er verdt å merke seg at de vanligvis har tilbud hvis du bestemmer deg for å betale hvert kvartal eller en gang i året, sammenlignet med en månedlig betalingsmetode.

BetalingshyppighetPris
Hver måned25 CAD / 200 NOK
Hvert kvartal64 CAD / 500 NOK
En gang i året220 CAD / 1700 NOK
Så mye koster et FuboTV abonnement i Canada (uten tilbud og bonuser som vanligvis finnes)

Da har du fått et lite innblikk i hvor mye det vil koste deg å se Erling Braut Håland og Martin Ødegaard spille fotball i Premier League live på nettet. Det er ikke så værst, er det det? Det bestemmer du selvfølgelig selv! Men, med spenning og nordmenn i aksjon (la oss for all del ikke glemme Oscar Bobb heller) så har du definitivt mye å se fram til hvis du følger disse instruksjonene!

Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke feltet nedenfor.

25 comments

 • Hei!
  Jeg likte veldig godt ideen her.
  Den passer lommeboken min veldig godt.
  Forresten godt skrevet artikkel.
  Har du funnet en lignende løsning?

  • Heisann! Har faktisk funnet noen løsninger som kan fungere. Dessverre er ingen av dem helt gratis lenger, men spesielt en av dem er langt billigere enn TV2 Sumo i Norge eller Sky Sports i England. Mulig artikkelen om dette først blir publisert neste uke, men den er på god gang i allefall!

   • Hei igjen!
    Ok, spennende.
    Har du mulighet til å tipse kjapt om noen av dem nå før den andre runden?
    Mvh

    • Den beste og billigste løsningen for øyeblikket er nok DAZN. Det er en tysktalende tjeneste som koster 10 Euro i måneden og gir tilgang til La Liga, Premier League, Serie A og Ligue 1. Det er litt problematisk og tar deg noen dager å få til å virke, men fungerer absolutt. Du kan lese mer om hvordan du kommer i gang med det her: http://www.ipaddressguide.org/watch-dazn-abroad-sign-dazn-abroad/

     Kommer til å oppdatere denne artikkelen også med mer informasjon senere, men inntil videre forblir det et kort svar!

     • Tusen takk for tipset!
      Litt kjedelig at de snakker tysk, siden jeg ikke forstår det språket, men tusen takk.
      Hadde vært veldig kjekt om du kom over en engelskspråklig mulighet også.
      Mvh

 • Hei!
  Ikke for å mase, men har du sett noen løsninger som gjør det mulig å få engelsk kommentator?
  Bare utrolig spent på om man får til en løsning for å se premier league!
  Mvh

  • Heisann,
   jeg venter på mulig løsning for å se på engelsk på indisk TV, men det er uansett komplisert og tar flere uker å få i gang… Så vet ikke om noen god måte å tå tilgang til Premier League på med engelske kommentatorer for øyeblikket…

 • Heisann

  Jeg bruker vpn( HMA til 78$ i året) mot USA og har opprettet konto hos https://www.sling.com som gir deg tilgang til premier league, La liga og mye mye mer sport. Opprett konto og velg pakken sling blue som koster litt over 200 kr i måneden og legg deretter til ekstra sportpakke til 5$ i måneden. Champions League ser jeg også via vpn mot USA og har konto hos http://www.foxsoccer2go.com. Du har muligheten til å dele opp skjermen din slik at du kan se opptil 4 kamper samtidig på pc ,nettbrett eller TV. Du kan kjøpe ukeskort, månedskort eller velge et helt år til en billig penge. Det lønner seg selvsagt ikke å velge et år ettersom Champions League ikke går hver måned!Husk å avslutt abonnementet som du kjøper med en gang slik at det ikke går over til månedlig eller årsabonnement etterpå! Du må oppgi adresse i USA når du lager deg konto, bruk google og søk etter hotel i USA og oppgi denne adressen 🙂

  • Det her var kjempegode tips Jacob 🙂 Har ikke brukt Sling.tv til å se Premier League enda selv faktisk, men er jo en kjempeide så skal sjekke det ut og så kommer jeg nok til å oppdatere artikkelen etterhvert 🙂

 • Da er det snart klart for avspark i Premier League i 2017-18. Tror nok selv at Fubo TV er den beste løsningen for deg som vil se Premier League på nettet. Det er raskt å komme i gang med, og gir deg tilgang til enorme mengder med fotball. Dazn er litt tungvint, tar tid, og ikke nødvendigvis at det går da heller, så personlig vil jeg nok si at Fubo TV er favoritten (og den tjenesten jeg bruker selv også)!

  • Men er man avhengi av å ha ipadresse et sted for å bruke fubo?
   Jeg klarte ikke å få det til å spille her…
   Mvh

   • Joda, det er sant. Hvis du leser artikkelen igjen, er det dette jeg skriver om. Du kan da bruke en av VPN tjenestene nevnt i denne artikkelen for eksempel, og vips, så er du klar!

    • Ok. Takk.
     Men hva koster fubo i måneden?

     • Det koster 35USD i måneden, og da får du tilgang til nesten alt av Premier League fotball, LaLiga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions League og Europaliga fotball i abonnementet!

 • Kan man betale med norsk visa/MasterCard hos fobu TV? Har selv erfart at selv med vpn,så er man ikke sikret å få tilgang til diverse steder pga kortet du bruker er ikke fra samme land..?

  • Heisann,
   testet dette så sent som i forrige uke, og ja, det er mulig å tegne abonnement hos FuboTV med norsk VISA/MasterCard! Vet mange andre tjenester sperrer utenlandske kort (Hulu, Amazon og lignende), men det er ikke tilfelle for FuboTV.

 • Noen erfaringer med chromecast med fobu TV?
  Har selv prøvd det via iPad og alt som vises er en svart skjerm..?

  • Heisann,
   jeg har brukt Fubo TV og Chromecast sammen… Det eneste som da er viktig er at selve nettverket du bruker (innstilt fra routeren) er satt opp med enten SmartDNS fra Unlocator eller har en VPN forbindelse som kjører kontinuerlig. Jeg har selv brukt Unlocator på router, og bruker så dette nettverket både på telefon og Chromecast, og da fungerer det. Vil tro det samme skal fungere også med iPad og iPhone.

  • Hei igjen,
   testet det i kveld for å se på Manchester City – Everton kampen, og det fungerte med Chromecast og Fubo TV sammen, kombinert med en router som er satt opp med Unlocator på (SmartDNS tjeneste). Lykke til, håper du får det til du også!

 • Heisann

  Har du opplevd at fuboTV bare står å buffrer når du velger en kamp du vil se? skulle se Spurs – Man U i går og gikk inn men ingen bilde kom opp det bare sto og buffret i lang tid, prøvde også å kjøre fra Ipaden som skrivebordversjon men samme problem.. sett at det er lenge siden denne ble publisert men hvert en forsøk

  • I utgangspunktet skal det fungere, men det er mulig at det er noen problemer med VPN tjenesten i så tilfelle. Prøv å bruke Unlocator i stedet. De lar deg prøve gratis i syv dager, og det er jo da risikofritt å prøve, og det bør fungere bra om VPN tjenesten ikke fungerer.

 • Hei. Har prøvd litt av hvert tidligere og må si at noen streamer ser ut som de er filmet med en potet. Og andre var nok tvilsom, ihvertfall tenkte jeg det da FBI logoen dukket opp etter noen runder.. Trenger forslag til hvordan jeg får sett nederlandsk æresdivisjon, 1 divisjon der. Pris er ikke viktigst, tilgang er viktigst og kvalitet bør være grei.

  • Jeg er litt usikker på hvordan du nå kan se nederlandsk fotball online, så kan dessverre ikke hjelpe til med det…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *