En superbillig måte å se Premier League på!

Se Premier League på nettet pa StarSports

Vil du ikke bruke flere hundre kroner i måneden på å se Premier League på nettet? Det finnes billigere måter, men kanskje ikke like bra. Prøv selv!

TV nettverk betaler i dyre dommer for å få rettighetene til å vise Premier League i land verden rundt. Av denne grunn må også vi som seere betale i dyre dommer for å se Premier League, både på TV-skjermen og online. Men, det er et lite unntak som du absolutt kan (og kanskje bør) vurdere hvis du har lyst til å spare penger mens du ser Premier League på nettet.

Du kan selvfølgelig se Premier League på TV2 Sumo og det er nok helt klart den beste måten å gjøre dette på. Er du i utlandet kan du lese mer om hvordan du ser TV2 i utlandet her. Noen vil kanskje mene at den beste måten å se Premier League på er ved å titte på Sky Sports, og det kan jeg forsåvidt også være enig i. Vil du se Premier League på Sky Sports finner du mer info om hvordan det gjøres på denne siden (engelsk side).

premier league på peacock tv
Premier League på PeacockTV.

Den billigste måten å se Premier League

Se Premier League på PeacockTV i USA (oppdatert oktober 2023)

Dette er den billigste løsningen for deg som vil se mye Premier League på nettet, men ikke alt. Prisen er kun 6 Dollar i måneden, og du får da også tilgang til masse NBC/PeacockTV produksjoner i USA, samt andre filmer og TV serier. Det er en god løsning. Den krever at du har et VPN abonnement hos enten PureVPN eller NordVPN som gir deg en amerikansk IP addresse som fungerer med PeacockTV.

NordVPN

NordVPN har en tretti-dagers pengene tilbake garanti. De har servere i omlag seksti nasjoner, og tjenesten kan også brukes til å se norsk TV i utlandet, Netflix innhold i omlag 15 nasjoner, samt PeacockTV og Paramount+ og andre strømmetjenester i USA.

PureVPN

PureVPN har mange likheter med NordVPN. De har servere i flere nasjoner, samt at de har applikasjoner med flott utseende også for Linux. PureVPN har en 31-dagers pengene tilbake garanti.

Det er ikke nok med en amerikansk IP addresse for å se Premier League fotball på PeacockTV i USA. Du trenger også et amerikansk betalingskort. Dette kan du lese mer om i denne artikkelen (ekstern side).

Se Premier League på Fubo TV i USA (oppdatert oktober 2023)

Helt nytt i februar 2017 er tjenesten Fubo TV som nå har blitt den suverent beste måten å se på fotball online på. Her kan du for øyeblikket for 50 Dollar i måneden få tilgang til Premier League, Championship (i England), Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, nederlandsk serie (greit siden det er så mange nordmenn der), Champions League, Europe League og mye mer… Prisen er 50 Dollar i måneden og for denne prisen får du alt nevnt ovenfor, og enda mer!

For å se på Fubo TV i Norge trenger du en amerikansk IP adresse. Vi anbefaler at du bruker enten NordVPN eller PureVPN for å få dette. Prøver du å besøke Fubo TV nettsiden uten amerikansk IP adresse vil du bare se en feilmelding noe ala den du ser nedenfor på bildet.

Har du litt mer energi er en minst like god løsning for deg som vil se FuboTV i Norge, uten å bruke en VPN, å bruke SmartDNS tjenesten Unlocator. Det er billigere enn både NordVPN og PureVPN, og ofte også raskere, og i tillegg har de en 7 dagers helt gratis prøveperiode. Bruker du denne kan du altså prøve både FuboTV og Unlocator helt gratis i syv dager uten å betale noe… Høres ikke det bra ut?

Unlocator

Unlocator er også en flott tjeneste, så besøk nettsiden deres ved å trykke på knappen ovenfor. Fordelen her at den er helt gratis å prøve, så det er ingen risiko. Fungerer det kan du enkelt fortsette ved å betale for ditt abonnement etter syv dager.

fubo tv feilmelding i norge
Hvis du prøver å besøke Fubo TV sine nettsider i Norge
Vi ser Newcastle mot Tottenham fra Premier League den 13 august, 2017 på Fubo TV
Vi ser Newcastle mot Tottenham fra Premier League den 13 august, 2017 på Fubo TV

Se Premier League på TV2 Sumo eller Sky Sports

Er du villig til å betale enda mer er TV2 Sumo i Norge eller det å se Premier League på Sky Sports i England i Norge også gode muligheter for ivrige fotball-fans.

Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke feltet nedenfor.

25 comments

 • Hei!
  Jeg likte veldig godt ideen her.
  Den passer lommeboken min veldig godt.
  Forresten godt skrevet artikkel.
  Har du funnet en lignende løsning?

  • Heisann! Har faktisk funnet noen løsninger som kan fungere. Dessverre er ingen av dem helt gratis lenger, men spesielt en av dem er langt billigere enn TV2 Sumo i Norge eller Sky Sports i England. Mulig artikkelen om dette først blir publisert neste uke, men den er på god gang i allefall!

   • Hei igjen!
    Ok, spennende.
    Har du mulighet til å tipse kjapt om noen av dem nå før den andre runden?
    Mvh

    • Den beste og billigste løsningen for øyeblikket er nok DAZN. Det er en tysktalende tjeneste som koster 10 Euro i måneden og gir tilgang til La Liga, Premier League, Serie A og Ligue 1. Det er litt problematisk og tar deg noen dager å få til å virke, men fungerer absolutt. Du kan lese mer om hvordan du kommer i gang med det her: http://www.ipaddressguide.org/watch-dazn-abroad-sign-dazn-abroad/

     Kommer til å oppdatere denne artikkelen også med mer informasjon senere, men inntil videre forblir det et kort svar!

     • Tusen takk for tipset!
      Litt kjedelig at de snakker tysk, siden jeg ikke forstår det språket, men tusen takk.
      Hadde vært veldig kjekt om du kom over en engelskspråklig mulighet også.
      Mvh

 • Hei!
  Ikke for å mase, men har du sett noen løsninger som gjør det mulig å få engelsk kommentator?
  Bare utrolig spent på om man får til en løsning for å se premier league!
  Mvh

  • Heisann,
   jeg venter på mulig løsning for å se på engelsk på indisk TV, men det er uansett komplisert og tar flere uker å få i gang… Så vet ikke om noen god måte å tå tilgang til Premier League på med engelske kommentatorer for øyeblikket…

 • Heisann

  Jeg bruker vpn( HMA til 78$ i året) mot USA og har opprettet konto hos https://www.sling.com som gir deg tilgang til premier league, La liga og mye mye mer sport. Opprett konto og velg pakken sling blue som koster litt over 200 kr i måneden og legg deretter til ekstra sportpakke til 5$ i måneden. Champions League ser jeg også via vpn mot USA og har konto hos http://www.foxsoccer2go.com. Du har muligheten til å dele opp skjermen din slik at du kan se opptil 4 kamper samtidig på pc ,nettbrett eller TV. Du kan kjøpe ukeskort, månedskort eller velge et helt år til en billig penge. Det lønner seg selvsagt ikke å velge et år ettersom Champions League ikke går hver måned!Husk å avslutt abonnementet som du kjøper med en gang slik at det ikke går over til månedlig eller årsabonnement etterpå! Du må oppgi adresse i USA når du lager deg konto, bruk google og søk etter hotel i USA og oppgi denne adressen 🙂

  • Det her var kjempegode tips Jacob 🙂 Har ikke brukt Sling.tv til å se Premier League enda selv faktisk, men er jo en kjempeide så skal sjekke det ut og så kommer jeg nok til å oppdatere artikkelen etterhvert 🙂

 • Da er det snart klart for avspark i Premier League i 2017-18. Tror nok selv at Fubo TV er den beste løsningen for deg som vil se Premier League på nettet. Det er raskt å komme i gang med, og gir deg tilgang til enorme mengder med fotball. Dazn er litt tungvint, tar tid, og ikke nødvendigvis at det går da heller, så personlig vil jeg nok si at Fubo TV er favoritten (og den tjenesten jeg bruker selv også)!

  • Men er man avhengi av å ha ipadresse et sted for å bruke fubo?
   Jeg klarte ikke å få det til å spille her…
   Mvh

   • Joda, det er sant. Hvis du leser artikkelen igjen, er det dette jeg skriver om. Du kan da bruke en av VPN tjenestene nevnt i denne artikkelen for eksempel, og vips, så er du klar!

    • Ok. Takk.
     Men hva koster fubo i måneden?

     • Det koster 35USD i måneden, og da får du tilgang til nesten alt av Premier League fotball, LaLiga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions League og Europaliga fotball i abonnementet!

 • Kan man betale med norsk visa/MasterCard hos fobu TV? Har selv erfart at selv med vpn,så er man ikke sikret å få tilgang til diverse steder pga kortet du bruker er ikke fra samme land..?

  • Heisann,
   testet dette så sent som i forrige uke, og ja, det er mulig å tegne abonnement hos FuboTV med norsk VISA/MasterCard! Vet mange andre tjenester sperrer utenlandske kort (Hulu, Amazon og lignende), men det er ikke tilfelle for FuboTV.

 • Noen erfaringer med chromecast med fobu TV?
  Har selv prøvd det via iPad og alt som vises er en svart skjerm..?

  • Heisann,
   jeg har brukt Fubo TV og Chromecast sammen… Det eneste som da er viktig er at selve nettverket du bruker (innstilt fra routeren) er satt opp med enten SmartDNS fra Unlocator eller har en VPN forbindelse som kjører kontinuerlig. Jeg har selv brukt Unlocator på router, og bruker så dette nettverket både på telefon og Chromecast, og da fungerer det. Vil tro det samme skal fungere også med iPad og iPhone.

  • Hei igjen,
   testet det i kveld for å se på Manchester City – Everton kampen, og det fungerte med Chromecast og Fubo TV sammen, kombinert med en router som er satt opp med Unlocator på (SmartDNS tjeneste). Lykke til, håper du får det til du også!

 • Heisann

  Har du opplevd at fuboTV bare står å buffrer når du velger en kamp du vil se? skulle se Spurs – Man U i går og gikk inn men ingen bilde kom opp det bare sto og buffret i lang tid, prøvde også å kjøre fra Ipaden som skrivebordversjon men samme problem.. sett at det er lenge siden denne ble publisert men hvert en forsøk

  • I utgangspunktet skal det fungere, men det er mulig at det er noen problemer med VPN tjenesten i så tilfelle. Prøv å bruke Unlocator i stedet. De lar deg prøve gratis i syv dager, og det er jo da risikofritt å prøve, og det bør fungere bra om VPN tjenesten ikke fungerer.

 • Hei. Har prøvd litt av hvert tidligere og må si at noen streamer ser ut som de er filmet med en potet. Og andre var nok tvilsom, ihvertfall tenkte jeg det da FBI logoen dukket opp etter noen runder.. Trenger forslag til hvordan jeg får sett nederlandsk æresdivisjon, 1 divisjon der. Pris er ikke viktigst, tilgang er viktigst og kvalitet bør være grei.

  • Jeg er litt usikker på hvordan du nå kan se nederlandsk fotball online, så kan dessverre ikke hjelpe til med det…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *