Slik ser du Ferencvaros – Molde gratis på ungarsk TV!

Det knytter seg stor spenning til om et norsk lag kan ta seg til Mesterligaen for første gang på veldig, veldig lenge. Det siste hinderet på veien er det ungarske laget Ferencvaros. Det er lenge siden de opplevde sine glansdager, men de siste ukene har laget allikevel fått en skikkelig opptur etter seire mot Djurgården, Celtic, og deretter Dinamo Zagreb.

For å være ærlige er vel de to sistnevnte lagene begge slike som man vurderer som lag bedre enn Molde. Men, nå er det duket for to kamper mellom lagene, og alt kan skje. Den første kampen spilles i Molde den 23 september, mens returkampen blir spilt i Budapest den 29 september.

Den første kampen endte med 3-3 resultat etter en fantastisk andre omgang fra Molde. Følg instruksjonene nedenfor for å se returkampen i Budapest den 29 september!

se molde mot ferencvaros på nettet

Har du lyst til å se begge kampene live på nettet? Det finnes muligheter for å se kampene på TV i Norge, men i Ungarn blir de vist på M4, noe som er et ungarsk svar på NRK Sport. Dette er altså gratis, og de har gratis live strømm fra begge kampene på nettet på www.mediaklikk.hu.

Det eneste kravet er at du har et VPN abonnement, og ettersom mange nordmenn har dette allerede, vil ikke dette forårsake noen problemer. Har du derimot ikke et VPN abonnement kan jeg varmt anbefale NordVPN som tjeneste.

Dette er en veldig enkel VPN å bruke, og du kan bare laste ned deres applikasjon til din telefon, nettbrett eller datamaskin etter å ha kjøpt ditt abonnement. Deretter kobler du deg til en server i Ungarn og besøker www.mediaklikk.hu. Der trykker du på ELÖ teksten i høyre hjørne og velger M4.

Du kan nå se begge kampene mellom Molde og Ferencvaros gratis på nettet på ungarsk TV. Er ikke det ganske perfekt?

Og hvis du kjeder deg kan du også koble deg til en server i USA og se på PeacockTV (gratis), amerikansk Netflix, NBC programmer på nbc.com, og mye mer. Du kan også koble deg til server i Japan for å se masser av anime og annet innhold på Netflix i Japan.

Er du klar? Dette blir utrolig spennende. Og la oss for all del håpe at nordmannen Tokmac Nguyen med historie fra Strømsgodset ikke kommer til å sette kjæpper i hjula på det norske maskineriet.

Hva tror du? Skriv gjerne en kommentar!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *