Hvordan kan jeg se Monk på nettet (alle 8 sesonger)?

Monk er en fantastisk TV serie der vi møter Monk, en svært spesiell mann som legger merke til detaljer ingen andre ser. Dette gjør han til en nyttig hjelper for politiet, og nettopp derfor løser han mange saker.

Monk er en svært familie vennlig serie, og Tony Shalhoub spiller rollen som Monk. Men, hvor kan du se alle 8 sesonger av Monk på nettet?

Mr Monk på nettet

Det er utrolig enkelt. Du finner den ikke på Netflix, men du kan nå se alle sesongene av Monk på den amerikanske strømmetjenesten PeacockTV. Dette er en NBC tjeneste, og det er utrolig mange andre programmer der også, som Downton Abbey, og mange andre produksjoner.

PeacockTV er helt gratis, men det er noe innhold man trenger en Premium pakke for å se. Men, hvis du ønsker å se Monk trenger du ikke det.

Hva trenger du for å se Monk på PeaockTV?

For å se Monk på PeacockTV i USA trenger du en amerikansk IP addresse. Det er utrolig lett å få det, men ikke alle amerikanske IP adresser vil fungere med PeacockTV. Det er derfor det er viktig å bruke VPN tjenesten til ExpressVPN. Dette er en svært solid og veldig rask VPN som gir deg tilgang til VPN servere i nesten 100 forskjellige nasjoner. Hvis du kobler deg til en server i USA kan du enkelt se på PeacockTV. Du kan også bruke den til å se alt innholdet på Netflix i USA, og om du vil se mer spennende TV innhold, kan du koble deg til en server i England og se på BBC og ITV programmer på nettet.

Dette er bare noen eksempler på mulighetene du har med et ExpressVPN abonnement. Om du er bekymret for at det ikke skal virke, kan du bare glemme å tenke på det. De har nemlig en tretti dagers pengene tilbake garanti. Om du ikke liker ExpressVPN, be om refusjon, og du får pengene tilbake. Men, jeg har nettopp brukt ExpressVPN selv for å se på Monk på PeacockTV og det hele gikk uten problemer. Det er bare å prøve!

Monk er forøvrig en av mine favorittserier. Den er nesten like legendarisk som Colombo, og Monk er en karakter det er utrolig lett å bli glad i. Han er kanskje litt irriterende, men er du litt uheldig, vil kanskje Monk påvirke deg til bedre hygiene og til å vaske deg på henda mer regelmessig. Det er nok mange som kunne dratt nytte av det i disse COVID tider.

Monk på nettet på PeacockTV

Kos deg mens du ser på Monk på nettet. Hvis du har spørsmål eller kommentarer er det bare å skrive!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *