De beste VPN-tjenestene for Netflix og online sikkerhet i 2021!

Hvilken VPN-tjeneste er ideell for de av oss som leter etter en pålitelig, billig og rask VPN-tjeneste som vil holde oss trygge online, samtidig som vi gir oss tilgang til Netflix-innhold i forskjellige land over hele verden?

På grunn av COVID-19 måtte millioner av mennesker jobbe hjemmefra i 2020, noe som resulterte i en utrolig økning av VPN-brukere over hele verden. Som du kanskje vet, er en VPN forkortelse for Virtual Private Network, som handler om å sikre deg online. Med andre ord er det et verktøy som vil hjelpe deg å være trygg og beskyttet, selv når du jobber hjemmefra og ikke på arbeidsplassen din (som forhåpentligvis allerede har implementert gode verktøy).

De beste VPN tjenestene for sikkerhet og netflix i 2021

En VPN er et verktøy som vil kryptere dataene dine når du sender dem. Hver gang du besøker et nettsted, sender en e-post eller gjør andre aktiviteter på datamaskinen din (som å åpne et program), sendes data over hele nettet med data og annen informasjon. Noen data kan være viktige og konfidensielle, mens andre data kanskje ikke er så private. Data i seg selv er imidlertid verdifull, og det er grunnen til at hackere er ivrige etter å stjele så mye som mulig, for senere å selge dem til kjøpere eller dra nytte av dataene som er samlet inn.

Med andre ord, en VPN vil kryptere dataene dine, noe som betyr at dataene dine vil være skjulte og umulige å lese og forstå for hackere. Mens du beskytter deg, vil en VPN også endre IP-adressen din, noe som betyr at den kan brukes til å omgå geo-blokker, gi tilgang til nettsteder du er utestengt fra, og også hjelpe deg med å omgå sensur i land som begrenser tilgangen til sosiale medier som f.eks. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter og andre. Ikke bare kan VPN brukes til å oppheve blokkeringen av sosiale medier, men det kan også brukes til å se innhold på Netflix i andre land. La meg forklare hvordan dette fungerer raskt. Hvis du ikke bryr deg, er det bare å hoppe over denne delen av artikkelen.

Hvordan kan en VPN hjelpe deg med å se Netflix-innhold i andre land?

La oss si at du har et VPN-abonnement på en VPN-leverandør med servere i 100 land. Normalt har du lov til å koble til alle disse serverne, inkludert i abonnementet ditt. Hvis du kobler til en server i Frankrike, får du en fransk IP-adresse. Som et resultat vil alle nettsteder tro at du er lokalisert i Frankrike. Når du besøker Netflix med en fransk IP-adresse, vil du derfor se innholdet på fransk Netflix, i stedet for innholdet i landet du faktisk er i.

Det er viktig å vite at innholdet på Netflix er veldig forskjellig fra land til land, noe som betyr at det er 1000 titler tilgjengelig på Netflix i USA som du ikke finner andre steder, og det samme gjelder Netflix i Canada, Storbritannia, Japan, Australia og andre land.

For å unngå misbruk har Netflix en liste over VPN-leverandører og IP-adressene som brukes av disse. Som en konsekvens ser du kanskje innholdet på fransk Netflix, men når du prøver å streame det faktiske innholdet, vil du se en feilmelding om proxy og oppheve blokkering. Dette vises fordi du bruker en VPN blokkert av Netflix. Flere andre TV-nettverk og strømmetjenester gjør det samme for å hindre folk i å få tilgang til innholdet deres i utlandet ved hjelp av forskjellige VPN-tjenester.

Så hva kan du gjøre? Du må bruke en VPN som ikke er blokkert av Netflix.

Hvilken er den beste VPN-en for Netflix og online sikkerhet i 2021?

Jeg tør påstå at de fleste VPN-leverandører gjør en god jobb som holder deg trygg online. Selvfølgelig må du unngå gratis VPN-tjenester for enhver pris, da de ofte spionerer på deg og stjeler dataene dine, i stedet for å holde deg trygg! Men hvis du bestemmer deg for å betale for et abonnement, vil du mest sannsynlig finne en VPN som er verdt å bruke. Men det er noen forskjeller, da noen VPN-er sitter fast i steinalderen når det gjelder protokoller og nettsteder, mens andre er oppdatert og har implementert den mest moderne og populære VPN-protokollen som heter WireGuard-protokollen. Du kan lære mer om WireGuard-protokollen i følgende video!

Tre VPN-leverandører som er ideelle for Netflix og online sikkerhet i 2021

Jeg vil her dele med deg tre VPN-leverandører som jeg mener er ideelle for alle der ute i 2021. Disse er alle fantastiske VPN-leverandører med WireGuard-protokollen implementert, og med god støtte for Netflix og andre tilgjengelige streamingtjenester.


SurfsharkVPN

Jeg begynner med SurfsharkVPN. Dette er en ganske fersk VPN-leverandør, lansert i 2018. Siden den gang har den blitt en av de mest populære tjenestene i verden, og de jobber som gal for å gjøre det best. De implementerte WireGuard-protokollen i alle appene sine i 2020, og tjenesten kan brukes på Fire TV, Android TV, Android-nettbrett / telefoner, iOS-systemer (iPad / iPhone), Macintosh, Windows, Ubuntu og andre plattformer. De har ganske raske servere, og du kan bruke ett abonnement på så mange enheter du vil. Hva betyr det? Ett abonnement er nok for hele hjemmet eller for hele kontoret! 🙂

Hva med SurfsharkVPN og Netflix og andre streamingtjenester? For å være ærlig er det for øyeblikket det beste for Netflix, og blant de beste for online streaming generelt. Du kan for øyeblikket få tilgang til Netflix-innhold i omtrent 15 land med SurfsharkVPN, inkludert giganter som USA, Australia, Japana, Canada, Storbritannia, Nederland og noen flere.

SurfsharkVPN fungerer også med Amazon Prime, PeacockTV, HBO Max, BBC, ITV, ZDF, RaiTV og mange andre.


ExpressVPN

ExpressVPN er en fantastisk VPN med servere i nesten 100 land. Dette gjør det større enn SurfsharkVPN. Denne VPN er kjent for å ha brennende hastigheter, og de har også en solid kundeservice og et pent nettsted. Men, enda viktigere, de tar personvernet ditt på alvor! ExpressVPN har applikasjoner for alle de store og ofte brukte plattformene, og applikasjonene deres er veldig enkle å bruke. Mer enn det, de har en 30-dagers full refusjonspolicy, i tilfelle du skulle kjøpe et abonnement, men ikke liker det!

ExpressVPN har implementert WireGuard-protokollen med noen mindre modifikasjoner. Som et resultat kaller de det ikke WireGuard, men i stedet kaller de det LightWay-protokollen.

ExpressVPN fungerer veldig bra med Netflix i åtte land (inkludert USA, Canada, Nederland, Japan, Frankrike, Tyskland, Italia og Storbritannia). I tillegg til dette er det glimrende å oppheve blokkering av andre streaming-sider som Tenplay, 9Now, Hulu, Amazon Prime, PeacockTV, NBC, BBC, ITV, Channel4, SVT, NRK, France2, TF1, Telecinco, og mange andre TV-nettverk og streaming tjenester.

ExpressVPN er den dyreste av de tre VPN-tjenestene som er nevnt i denne artikkelen, men du får mye valuta for pengene. Hvis du klikker på lenken ovenfor, får du til og med tre måneder gratis hvis du bestemmer deg for å kjøpe en 12-måneders plan!


NordVPN

NordVPN anses å være den mest populære av alle VPN-tjenester i verden for tiden. De er berømte, og de er til og med sponsor av Liverpool FC, av mange ansett for å være det beste klubblaget i fotballverdenen for tiden. NordVPN støtter alle de store plattformene, og de har servere i nesten 60 land. Det gjør tjenesten mindre enn ExpressVPN og SurfsharkVPN, men hvem bryr seg om en VPN-leverandør har en server i Syria eller ikke, hvis alt du vil er å surfe sikkert, omgå geo-blokker, og å streame innhold på Netflix i Japan og i Forente stater?

NordVPN lar deg ha 6 samtidige tilkoblinger, og de har også en full refusjonspolicy gyldig i 30 dager.

NordVPN-applikasjonene er veldig enkle å bruke, og hvis du kobler til servere i Japan, Nederland, Storbritannia, Canada eller i USA, vil du kunne se Netflix-innhold i disse landene. Hvis du kobler til en server i et annet land og besøker Netflix.com, vil du automatisk se innholdet i amerikansk Netflix i stedet.


Dette er noen tanker om de beste VPN-leverandørene for Netflix og online sikkerhet i 2021. Ikke gi slipp på denne muligheten til å surfe sikkert og for å oppheve blokkeringen av Netflix i år. Mange fristes til å inngå kompromisser når det gjelder sikkerhet. Det er ikke lurt å gjøre. Så skaff deg et VPN-abonnement og se fantastiske filmer og TV-serier på Netflix både i hjemlandet ditt og andre steder ved hjelp av VPN-tjenesten du bestemmer deg for å bruke.

Hvis du har kommentarer eller spørsmål, eller hvis du vil dele dine egne tanker og erfaringer, kan du skrive en kommentar!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *