Hvordan kan jeg se (mer) anime-serier fra Japan på Netflix?

Det er utrolig mange anime-serier produsert i Japan, men ikke mange av disse er tilgjengelig på Netflix i Norge. Finnes det noe man kan gjøre for å kunne se flere anime serier på Netflix i Norge?

Jeg har akkurat sett meg rundt, og hvis man bor i Japan finnes det utrolig mange anime serier på Netflix. Det er interessant å se at topp 10 lista over innhold på Netflix i Japan nesten alltid inneholder 4-5 anime serier. Det er faktisk ganske ekstremt. Men, i Norge er det ikke mye slikt innhold tilgjengelig. Er det noe du kan gjøre for å finne mer anime innhold på Netflix, selvom du bor i Norge?

anime på netflix

Det er faktisk ganske enkelt!

Har du hørt on anime serier som Food Wars og Fire Force? Disse og mange andre kan du se på Netflix i Japan. Hvis du bruker VPN tjenesten til enten SurfsharkVPN eller NordVPN kan du faktisk se alt innholdet på Netflix i Japan, selvom du befinner deg i Europa.

Netflix blokkerer mange VPN tjenester, men både SurfsharkVPN og NordVPN virker med Netflix i Japan.

Trykk på en av lenkene ovenfor for å besøke hjemmesidene til disse VPN tjenestene. Du trenger et abonnement (noe du enkelt kan kjøpe på deres hjemmesider). Begge tjenestene har garanti, noe som betyr at du kan be om å få pengene tilbake i opptil 30 dager etter at du har kjøpt ditt abonnement hvis du ikke er fornøyd.

Når du har kjøpt abonnement er det enkelt å se anime serier på Netflix i Japan!

  • Last ned VPN applikasjonen til SurfsharkVPN/NordVPN.
  • Finn er server i Japan og koble deg til denne.
  • Gå til Netflix.com eller åpne din Netflix applikasjon.
  • Du finner nå et hav av anime serier på Netflix i Japan.

Glem ikke at det også er mye annet på Netflix i Japan. Nasjonen var den første til å få filmer som Joker og Aquaman på Netflix, så det er mye spennende å se.

Du kan siden bruke VPN tjenestene til å se innhold på Netflix i Kanada og USA, og også i flere andre nasjoner. De kan også brukes til å se BBC utenfor Storbritania, til å se NRK i utlandet, til å se NBC og CBS utenfor USA, og mye mer.

Det er så enkelt og greit. Er du klar? Har du noen spørsmål? Bruk kommentar feltet hvis du har en kommentar eller noe du lurer på!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *