Slik ser du den franske TV serien Vortex på nettet!

Året er 2025. Politiet ankommer et sted der en kriminell handling har funnet sted. De kan nå bruke VR for å se omgivelsene bedre, samt få et bedre innblikk i hva som har skjedd på åstedet. Ludovic, en politimann, bruker VR for å analysere åstedet der en dame har druknet på en strand i Brest i Frankrike. Men, denne gangen ser han noe litt utenom de tvanlige. Han ser nemlig en jente han var forelsket i da han var ung, og det har ingenting med det hele å gjøre. Ønsker du å vite hva som egentlig foregår? Det kan du gjøre hvis du ser på TV serien Vortex på nettet. Men, hvordan kan du se den franske sci-fi serien Vortex på nettet? Her finner du de beste løsningene!

Vortex ble umiddelbart en suksess i Frankrike der serien ble vist på TV kanalen France2. Dette gjorde at sci-fi serien ble solgt videre til andre land raskt, og det tok ikke land tid før Netflix plukket opp det hele. Med andre ord vil du kunne se Vortex på Netflix i mer enn hundre land fra juni 2023. Men, hva om du ikke finner den på Netflix? Eller hva om den ikke er på Netflix der du bor? Hva slags muligheter har du til å se Vortex på nettet?

Slik ser du Vortex på nettet (uten Netflix)

Selvom Netflix har kjøpt rettighetene til Vortex i mange land, er det også mange land der du ikke finner Vortex på Netflix. Hvis det er tilfellet for deg finnes det to svært gode løsninger som gjør deg i stand til å se Vortex på nettet.

1: Se Vortex på NRK i Norge

Du kan se Vortex på nettet på NRK sine nettsider i Norge. Alle seks episoder er tilgjengelig på https://tv.nrk.no/serie/vortex fram til 30 april i 2026. Hvis du bor utenfor Norge (men i EU) vil du se en feilmelding om at du trenger en norsk bank-ID for å se på innholdet. Befinner du deg utenfor EU får du en melding som forteller deg at programmet ikke er tilgjengelig der du er. Hva kan du gjøre med det? Det er veldig enkelt.

vortex på nrk i norge

Alt du trenger er et NordVPN abonnement. Trykk på lenken for å besøke NordVPN sine nettsider. Der kjøper du et abonnement og deretter laster du ned VPN klienten til din datamaskin, telefon, eller tablet. Deretter starter du applikasjonen, kobler deg til en server i Norge, og umiddelbart er du i stand til å se på alle episodene av Vortex på adressen ovenfor. Så enkelt er det! Du trenger ikke å opprette noen profil eller noenting for å se på Vortex på NRK sine nettsider etter dette.

Hvis du ikke liker NordVPN, ikke er fornøyd, eller bare ønsker å kansellere abonnement ditt er du beskyttet av en 30-dagers pengene tilbake garanti som gjør at du får alt du har betalt tilbake igjen.

2: Se Vortex på France2 sine nettsider.

Vil du se på Vortex på hjemmesidene til TV kanalen som faktisk produserte hele serien? Du finner TV serien på https://www.france.tv/france-2/vortex/. For å se på Vortex på FranceTV sine nettsider må du igjen bruke NordVPN, men denne gangen må du koble deg til en server i Frankrike. Deretter må du opprette en gratis profil på TV kanalen sine hjemmesider, og deretter er du klar til å se på Vortex online.

vortex på fransk tv

Hvis du liker franske TV serier og filmer finner du også masse annet fantastisk innhold gratis tilgjengelig på FranceTV sine nettsider.

Slik ser du Vortex på nettet (på Netflix).

Har du et Netflix abonnement? I så tilfelle bør du sjekke om Vortex finnes på Netflix der du bor. Serien blir lagt til på Netflix i mer enn hundre nasjoner fra juni 2023, så det er en stor sannsynlighet for at den også er å finne der du bor. Er den ikke det? Da kan du enkelt løse problemet og nok en gang er løsningen NordVPN. Trykk på lenken nedenfor for å besøke NordVPN sine nettsider.

NordVPN

Med NordVPN kan du se på innhold på Netflix i cirka 15 forskjellige nasjoner, inkludert USA, Canada, Japan, India, Australia, og mange flere. Hvis du ikke finner Vortex på Netflix der du bor er det bare å koble deg til en NordVPN server i ett av disse landene, og du vil da finne TV serien på Netflix og du kan se alle episodene umiddelbart.

Du vil da også være i stand til å se på hundrevis av TV serier og filmer på Netflix som ikke finnes der du befinner deg nå, noe som betyr at du ikke vil lide mangel på innhold verdt å se på i de nærmeste dagene og ukene!

Så enkelt er det altså å se Vortex på nettet, enten på NRK eller FranceTV, eller på Netflix. Fordelen med NRK og FranceTV er at ingen krever et abonnement, slik at det er enkelt selv for de som ikke har et Netflix abonnement.

Det er bare å glede seg, dette er en svært populær serie med fans over hele verden allerede. Har du noen spørsmål, tanker om serien, eller noe annet på hjertet er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *