Kan jeg se TV-serien Nolly på nettet? Hvor og hvordan?

Nolly er en TV serie basert på en sann historie om Noele Gordon, en legendarisk britisk såpestjerne og primadonna. Hun var en fast karakter i en populær såpeserie på TV i England, men hva skjedde når de prøvde å skrive henne ut av historien?

Nolly er en ITV serie som består av tre episoder. Det tar ikke så lang tid å komme seg gjennom Nolly hvis du ønsker å se alle episodene på en kveld. Er det verdt det?

se nolly online

Nolly er en ganske ny serie noe som betyr at den ikke har fått så mye omtale enda. På IMDb har den en 7,5/10 score basert på omlag 1000 stemmer. Rotten Tomatoes som ofte er mer kritisk har en kritiker score på 86& mens de 9 seerne som har gitt poeng til serien så langt gjør at den har 100% score (bedre kan det ikke bli). Men til syvende og sist er det dine tanker om TV serien som gjelder.

La oss si at du ønsker å se Nolly på nettet. Hvordan kan du gjøre det? Hvor kan du gjøre det? I denne artikkelen vil jeg raskt forklare deg hvor og hvordan du kan streame de tre episodene av Nolly på nettet!

Slik ser du Nolly på nettet!

Jeg vet at mange som leser denne artikkelen befinner seg i enten Norge eller Sverige. I så tilfelle er det veldig enkelt ettersom du kan se Nolly både på NRK i Norge og SVT i Sverige. Det eneste kravet du må oppfylle er at du befinner deg i enten Norge eller Sverige. Gjør du ikke det vil du høyst sannsynlig se noen feilmeldinger ala de du ser på bildene nedenfor.

Hva kan du gjøre hvis du ønsker på se Nolly på NRK eller SVT mens du befinner deg i et annet EU land? Eller hva om du befinner deg utenfor EU? Det er veldig enkelt!

Slik gjør du det!

  • Det du først og fremst trenger er et VPN abonnement hos Surfshark. Dette er en brilliant VPN tilbyder med servere i omlag 100 nasjoner. Du kan kjøpe et enkelt abonnement og prøve tjenesten umiddelbart. Hvis du ikke liker det eller du ikke får det til å fungere har de en live chat support tilgjengelig hele dagen. Hvis du kansellerer abonnementet ditt i løpet av tretti dager får du i tillegg alle pengene tilbake, noe som gjør at du risikofritt kan prøve tjenesten.
  • Etter at du har kjøpt et Surfshark abonnement er det bare å laste ned deres VPN klient til din telefon, tablet, datamaskin, eller smart-TV. Du kan bruke ditt abonnement på et ubegrenset antall enheter samtidig, så installer den på alt du ønsker å bruke. Ikke glem at en VPN krypterer dine data og gir deg økt sikkerhet online så et VPN abonnement er nyttig til mye mer enn bare det å se på Helena Bonham-Carter i hennes rolle som Nolly.
  • Start Surfshark applikasjonen og koble deg til en server i Sverige (for å se Nolly på SVTPLay) eller en server i Norge (for å se Nolly på NRK). Du trenger ikke lenger noen ekstra bank-ID eller bruker. Du vil umiddelbart få tilgang til alle de tre episodene av Nolly på enten NRK eller SVT.
  • Hent litt popcorn og Pepsi Max og kos deg mens du ser Nolly online.
SurfsharkVPN

Du kan også se Nolly på ITV i England.

Du kan også se Nolly på ITV i England, TV kanalen som har produsert serien. For å gjøre det må du koble deg til en Surfshark server i England som vil gi deg en engelsk IP addresse. Når det er gjort kan du besøke ITV sine nettsider (du kan bruke den samme strategien for å se BBC på nettet). Her må du registrere en gratis bruker og når det er gjort er du klar til å se på Nolly og masse annet innhold på ITV sine nettsider.

Det var ikke så vanskelig.

Det var mye lettere enn du trodde, ikke sant? Med Surfshark kan du også se på Netflix innhold i mange andre land, noe som betyr at du plutsetlig kan se på alt av filmer og TV serier på Netflix i Japan (masse anime), Canada, USA, Mexico, og drøssevis av andre land!

Har du noen videre spørsmål eller tanker er det bare å fylle inn kommentarskjemaet nedenfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *