Vil du streame AS Roma – Sevilla online (Europa League-finalen)?

Er du en fan av fotball? Vil du se kampen mellom AS Roma og Sevilla direkte på nett 31. mai? Kampen spilles i den vakre hovedstaden i Ungarn som heter Budapest. Stadionet er Puskas Arena, oppkalt etter den mest kjente ungarske fotballspilleren gjennom tidene, Ferenc Puskas. Han var en fantastisk spiller på 1950- og 1960-tallet, og han var stjernen i Real Madrid i den perioden.

Men når folk samles på Puskas Arena 31. mai er det ikke for å feire Ferenc Puskas, men for å se stjernespillerne fra AS Roma og Sevilla møte hverandre. Sevilla har en ekstremt god vane med å vinne Europa League, mens AS Roma fortsatt ikke har vunnet noen internasjonale trofeer under ledelse av Jose Mourinho. Vil dette være tiden da ting vil endre seg? Begge lag sliter i sine hjemland, noe som betyr at både AS Roma og Sevilla kjemper som hunder for å tjene seg en plass i Europa League neste år. Men begge lag vet også at å vinne Europa League automatisk vil gi dem en plass i neste års Champions League, så det vil gi dem ekstra motivasjon til å vinne denne kampen.

Hvis du vil streame kampen mellom AS Roma og Sevilla online, gjør følgende.

europaliga finale på nettet

En rask måte å streame kampen online.

  1. Kjøp et NordVPN-abonnement.
  2. Last ned og installer NordVPN på enheten din.
  3. Koble til en NordVPN-server i Ungarn (dette vil gi deg en lokal IP-adresse i Ungarn).
  4. Besøk nettstedet www.mediaklikk.hu. Velg M4 Sport live stream. Du kan nå streame kampen gratis. Dette fungerer også på mobiltelefoner og nettbrett, noe som gjør det ideelt for alle overalt.

Hva skal jeg gjøre i Budapest?

Det er mange fantastiske ting verdt å gjøre i Budapest når du flyr inn for å se Europa League-finalen. En av de mest populære aktivitetene i Budapest er et elvecruise på Donau. Det er mange fantastiske byer i Europa med elver som renner gjennom dem. Paris er en fantastisk by og Seinen er en vakker elv. Praha er også fantastisk, og Vltava-elven er fantastisk. Men selv om de er fantastiske byer, er et elvecruise i Budapest fortsatt en mer storslått opplevelse på grunn av det ekstraordinære panoramaet, alle de opplyste bygningene og den fantastiske naturen. Et elvecruise i Budapest er med andre ord noe jeg kan anbefale på det varmeste.

I tillegg bør du definitivt smake mye ungarsk vin, kanskje besøke den populære middelalderrestauranten Sir Lancelot, og hvis du er ser etter enda flere programmer, ta en titt på denne artikkelen for å finne ut hva som skjer i Budapest.

Hvis du er på et budsjett, er det mulig å reise mellom Budapest lufthavn og sentrum med offentlig transport. Den vanlige bussen er billig og en billett koster litt mer enn 1 euro. Du vil da bytte fra buss til metro når du kommer til Kobanya Kispest, og derfra kan du reise med metrosystemet. Det trengs totalt to billetter i denne prosessen, noe som er veldig billig og en effektiv måte. Hvis du reiser med taxi, vil du ofte betale ca. 45-55 euro for transport fra flyplassen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *