Hvordan kan jeg se Karen Pirie på nettet?

Det er 1996 og Rossie Duff blir funnet drept. Noen har tatt livet av henne med en kniv. 25 år seinere begynner de å snakke om saken i en podkast og plutsetlig blir saken tatt opp igjen.

Dette er en spennende TV serie som handler om gammel og nedlagt sak som kommer til live igjen på grunn av en podkast. I det saken blir omtalt skjer det plutselig svært mye og spørsmålet er om det er overivrige fans og hobbydetektiver som står bak, eller er det morderen som er på gang igjen?

Karen Pirie er den vågale detektiven som blir satt på saken og du kan forvente mye spenning hvis du bestemmer deg for å se Karen Pirie på nettet. Men hvordan kan du gjøre det?

Du kan se Karen Pirie på NRK fram til oktober 2024!

Den klart enkleste måten å se Karen Pirie på er ved å se serien på NRK sine nettsider. De tre episodene er tilgnengelig fram til slutten av oktober i 2024 og du kan starte den første episoden på den følgende adressen: https://tv.nrk.no/serie/karen-pirie/sesong/1/episode/1/avspiller.

Men hva om du befinner deg i utlandet? Er det fortsatt mulig å se Karen Pirie? Hvis du befinner deg i et EU land kan du enkelt bruke din bank-ID i Norge og se på serien likevel. Befinner du deg utenfor EU eller hvis du ikke har en norsk bank-ID blir problemet større. Hva kan du gjøre for å se Ariyon Bakare, Barrie Hunter, og Lauren Lyle i Karen Pirie på nettet?

Slik ser du serien på NRK uansett hvor du er.

Vi har allerede skrevet en lang artikkel om hvordan du kan se NRK på nettet uansett hvor i verden du er. Men for å gjøre det enklere vil jeg forklare det veldig kort og raskt her.

  1. Du må kjøpe et VPN abonnement hos NordVPN. Dette er en VPN tjeneste med servere i mer enn 60 nasjoner og med en trygg pengene-tilbake-garanti som er gyldig i 30 dager. Er du ikke fornøyd, eller får du det ikke til å virke? Kanseller abonnementet og få pengene tilbake igjen!
  2. Etter at du har kjøpt ditt NordVPN abonnement er det bare å laste ned deres VPN klient til din telefon, tablet, eller datamaskin. Du kan bruke ett abonnement på 6 enheter samtidig, så du må gjerne laste ned VPN applikasjonen og bruke den på alle dine enheter (samtidig).
  3. Koble deg til en NordVPN server i Norge. Dette vil gi deg en norsk IP adresse uansett hvor du er i verden. Alle nettsider du besøker og strømmetjenester du benytter vil nå tro at du er i Norge.
  4. Besøk NRK sine nettsider på nytt eller start NRK applikasjonen på din enhet. Du kan nå finne Karen Pirie og se på alle episodene umiddelbart. Siden du befinner deg i Norge trenger du heller ikke bank-ID eller noen annen ID som gjør det hele enda enklere.

Du kan også bruke NordVPN for å se på norsk Netflix innhold i utlandet, TV2Sumo, og mye annet. Hvis du kobler deg til servere i andre land kan tjenesten også benyttes til å se på BBC, ITV, PeacockTV, NBC, CBS, ZDF, RTVE, og drøssevis av andre kanaler og tjenester.

NordVPN

Det er også verdt å vite at det å bruke en VPN er sterkt anbefalt. Hvorfor? En VPN krypterer dine data på nettet og de gjemmer din faktiske beliggenhet. Av den grunn er det mye vanskeligere for hackere og andre med vonde hensikter å stjele dine data, samt spionere på dine aktiviteter.

Da håper jeg du er klar til å se på Karen Pirie på nettet. Det er forøvrig en ITV serie så når sesong nummer to blir publisert seinere kan du se den umiddelbart på ITV sine nettsider også med et NordVPN abonnement. Kos deg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *