Kan jeg se australsk Netflix-innhold i Norge?

Jeg har lest om noen fantastiske TV-serier og filmer som er tilgjengelige på Netflix i Australia. Dessverre finner jeg dem ikke på Netflix i Norge, og dermed lurer jeg på om det er en måte å få tilgang til og se på innholdet på Netflix i Australia mens jeg bor i Norge? Jeg håper du kan hjelpe!

Dette er et veldig typisk spørsmål, og ikke bare er det vanlig å se etter en måte å se australsk Netflix-innhold på, men mange vil også se japanske anime-serier på Netflix i Japan mens de bor i Norge, eller kanskje å streame thailandske filmer på Thai Netflix i Norge. Uansett hvilket av følgende problemer du har, er det en løsning som vil hjelpe deg med å se Thai, Japansk og Australsk Netflix i Norge (og andre steder i verden). Vil du vite mer?

Netflix Australia i Norge

For å kunne streame australsk Netflix i Norge, må du kjøpe et VPN-abonnement på SurfsharkVPN. Dette er det beste Virtual Private Network (VPN) for Netflix for øyeblikket, og du kan bruke det til å se Netflix-innhold i mer enn 15 forskjellige land. Ja, du leste riktig. Du kan bruke SurfsharkVPN til å se filmer og TV-serier på Netflix i mer enn 15 land, inkludert Japan, Australia, Thailand, Singapore, Frankrike, Storbritannia, Canada, Nederland, Canada og i USA.

Hvordan fungerer dette egentlig?

Surfshark er en VPN-leverandør som kan hjelpe deg med å endre IP-adressen din. IP-adressen din er din virtuelle adresse når du surfer på Internett. Den identifiserer deg og deler posisjonen din med nettstedene du besøker. Men når du bruker en VPN, vil IP-adressen din endres, og i stedet for å vise din faktiske IP-adresse, vil den vise adressen til VPN-serveren du er koblet til. Ikke bare vil den endre IP-adressen din, men den vil også kryptere din online aktivitet, og sørge for at Internett-leverandøren din ikke kan spionere på deg, og det kan ikke andre mennesker på nettet.

Se australsk Netflix utenfor Australia

Så dette er hva du trenger å gjøre. Følg disse trinnene for å se Aussie Netflix i Norge.

  • Kjøp et SurfsharkVPN-abonnement (du får den beste verdien hvis du kjøper en 2-årsabonnement). De har en 30-dagers full refusjonspolicy, så hvis du ikke liker det, kan du be om tilbakebetaling og få pengene tilbake.
  • Last ned Surfshark til datamaskinen, telefonen, TVen eller nettbrettet.
  • Åpne applikasjonen og koble til en server i Australia.
  • Åpne Netflix-applikasjonen din.
  • Se alt innholdet på australske Netflix.

Det var veldig lett, ikke sant? Senere kan du koble til servere i de andre landene og se på innholdet også i disse landene.

Hva kan du se på australsk Netflix?

Det er ganske mange filmer fra Australia og også TV-serier når du bruker Surfshark til å streame innholdet på Netflix i Australia. Men det er også noen suksessfulle filmer og TV-serier tilgjengelig på Netflix i Australia som du ikke finner andre steder i verden. Så se deg rundt og ha det gøy mens du ser deg rundt og streamer alt innholdet du har ønsket å se på Aussie Netflix.

Noen siste råd

Jeg har skrevet om hvordan du kan bruke Surfshark til å se australsk Netflix, og også for å se innhold på Netflix i flere andre land. Men du kan også bruke den samme tjenesten til å oppheve blokkering av streamingtjenester som PeacockTV, Paramount +, Hulu, Amazon Prime og andre lignende tjenester i USA, og for å se BBC, ITV og andre tjenester i Storbritannia. Den fungerer også med TV-nettverk og strømmetjenester i mange andre land over hele verden, så du vil ha det veldig gøy hvis du bestemmer deg for å prøve!

Jeg håper disse instruksjonene har hjulpet deg. Ha en vidunderlig dag. Hvis du har spørsmål, skriv dem nedenfor!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *