Er ExpressVPN bedre enn IPVanish for Netflix?

Vil du se litt strålende innhold på Netflix? Leter du etter en VPN som vil sikre Internett-dataene dine og også gi deg tilgang til Netflix-innhold i forskjellige land? Hvilken er den beste VPN-en for dette formålet? Er IPVanish bedre enn ExpressVPN, eller er ExpressVPN bedre enn IPVanish? Eller er de ganske like når det gjelder hastighet, kvalitet, service og muligheten til å oppheve blokkeringen av Netflix?

Jeg har brukt begge disse VPN-tjenestene i lang tid, noe som betyr at jeg ikke stjeler innhold fra andre nettsteder, men det jeg skal skrive ned her er helt basert på min egen forskning og faktiske testing. Basert på det, vil jeg gi deg et svar som er ganske greit!

Hva er viktig når du bruker en VPN med Netflix?

Det viktigste er at du faktisk kan bruke VPN for Netflix. Sannheten er at de fleste VPN-tjenester er blokkert av Netflix, noe som betyr at hvis du kobler til en VPN-server, er det veldig sannsynlig at du ser en feilmelding om VPN og Proxy unblocker, eller du kan ende opp med å se en begrenset versjon av Netflix, som bare viser Netflix originale innhold. Sistnevnte er mye bedre enn den første, fordi du ikke trenger å kompromittere sikkerheten din for å se Netflix. Men du vil gjøre det bedre hvis du bruker et VPN som ikke er blokkert av Netflix, og som faktisk lar deg streame og nyte det faktiske innholdet i landet der du har en IP-adresse.

Så skal jeg bruke ExpressVPN eller IPVanish?

Dette er et veldig enkelt spørsmål. Det høres kanskje komplisert ut, men jeg har testet begge disse tjenestene lenge, og svaret er åpenbart … svaret er EXPRESSVPN! La meg fortelle deg hvorfor!

IPVanish er en ganske utdatert VPN-leverandør. De er ikke blant de beste i verden lenger. En gang var IPVanish en veldig god VPN, men de ser ikke ut til å jobbe konstant med å være best for streamingtjenester. Som et resultat har Netflix og andre streamingtjenester registrert IP-adressene som brukes av IPVanish, og de blokkerer dem. Som et resultat vil du enten se den «begrensede» Netflix-versjonen eller en VPN- og proxy-blokkeringsfeilmelding. Det som er sikkert er at du ikke vil være i stand til å blokkere nytt innhold som er tilgjengelig i andre land!

ExpressVPN er imidlertid en veldig god og fersk VPN. De jobber kontinuerlig med å være de beste, og de oppdaterer regelmessig utformingen av applikasjonene, nettstedet deres og andre ting. Enda viktigere, de har veldig raske servere, noe som gjør dem til en av de raskeste VPN-leverandørene på markedet.

Hva skjer med ExpressVPN og Netflix?

Mens IPVanish er blokkert av Netflix, vil ExpressVPN hjelpe deg med å se Netflix-innhold i åtte forskjellige land. Så du kan ikke koble til noen server og se det lokale Netflix-innholdet. Men hvis du kobler til en ExpressVPN-server i Canada, Storbritannia, Nederland, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan eller i USA, vil du kunne se det lokale Netflix-innholdet i det aktuelle landet.

Hvis du kobler til en server et annet sted, vil du mest sannsynlig se den eneste versjonen av «Netflix original content», eller en feilmelding VPN og blokkering.

Så spørsmålet blir besvart – ExpressVPN er langt bedre for Netflix-streaming enn IPVanish.

  • Vil du prøve ExpressVPN? Besøk deres hjemmeside (gir deg 3 måneder gratis hvis du kjøper en 12-måneders plan).

Jeg har prøvd å svare på dette spørsmålet her ganske detaljert, men ikke med for mange kjedelige detaljer. Jeg håper du har funnet svarene du lette etter. Hvis du fremdeles har noen tilbakemeldinger eller spørsmål du vil ha besvart, vennligst skriv en kommentar nedenfor, så vil jeg gjøre mitt beste for å svare og hjelpe deg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *