Kan jeg streame The Lord of the Rings (trilogi) på Netflix?

The Lord of the Rings-trilogien er en av de mest populære filmseriene som noensinne er laget. Alle er ekte mesterverk, og Peter Jackson var regissør av filmene. Men hvis du vil se de tre filmene på Netflix, vil du ha vanskelig for å gjøre det. Er det mulig? Hvordan og hvor kan jeg se The Lord of the Rings på Netflix?

Jeg ble overrasket over å oppdage at det bare er ett land der du kan se alle tre filmene på Netflix. Du kan være heldig og finne en film i landet ditt, men hvis du er ute etter et ekte The Lord of the Rings-maraton, må du bo i Tyrkia, eller i det minste ha tilgang til innholdet på tyrkisk Netflix på det nåværende tidspunktet plassering. Men hvordan kan det gjøres?

De tre filmene er:

The Fellowship of the Ring (2001)
The Two Towers (2002)
The Return of the King (2003)

Hvordan se The Lord of the Rings (Ringenes Herre) på Netflix?

For å kunne streame de tre filmene på Netflix, trenger du tilgang til tyrkisk Netflix. Den eneste måten å få det til nåværende sted er å bruke VPN-tjenestene til SurfsharkVPN.

Klikk på lenken over for å besøke nettstedet til SurfsharkVPN og for å få en fantastisk rabatt. De har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du enkelt kan be om tilbakebetaling hvis du ikke liker tjenesten.


Det første trinnet i prosessen er derfor å kjøpe et VPN-abonnement på SurfsharkVPN.

Det er mange andre VPN-leverandører på markedet, men de er alle blokkert av Netflix i Tyrkia (og i de fleste andre land). For øyeblikket er SurfsharkVPN den eneste VPN-en som hjelper deg å se tyrkisk Netflix (og innhold i mer enn 15 andre land) på Netflix.

Nettstedet til SurfsharkVPN

Besøk SurfsharkVPN-nettstedet ved å klikke på lenken ovenfor.

Når du har abonnementet i orden, er du nesten klar til å streame The Lord of the Rings på Netflix.


Det andre trinnet er å laste ned VPN-applikasjonen til enhetene du vil streame Netflix-innhold på.

SurfsharkVPN har applikasjoner for Windows, Macintosh, FireTV, iPhone, iPad, Android-enheter, smart-TV og mer. Last ned SurfsharkVPN-applikasjonen til enhetene du vil streame Netflix-innhold på.

ringenes herre med surfsharkvpn
Last ned SurfsharkVPN-applikasjonen til enheten.

Ovenfor kan du se et bilde av SurfsharkVPN-applikasjonen for Windows. Etter å ha lastet den ned, har jeg søkt etter Tyrkia og koblet til en server i Tyrkia.

Ikke glem at SurfsharkVPN kan brukes til mye mer enn å se The Lord of the Rings på tyrkiske Netflix. Den kan også brukes til å se Netflix-innhold i USA, Canada, Storbritannia, Australia, Japan og flere andre land. Den fungerer også med TV-nettverk som NBC, CBS, Fox, BBC, ITV, NRK, SVT, DR, YLE, ZDF, Rai og mange andre.


Den tredje tingen er å koble til en VPN-server i Tyrkia og se The Lord of the Rings på Netflix.

Som du kanskje har sett på bildet ovenfor, åpnet jeg SurfsharkVPN-applikasjonen og koblet til en server i Tyrkia. Dette vil gi meg en tyrkisk IP-adresse som kan brukes til å streame tyrkisk Netflix utenfor Tyrkia.

Når tilkoblingen er opprettet (dette tar normalt noen sekunder), er du klar til å streame alle filmene i Lord of the Rings-serien på Netflix.

Gå til Netflix-nettstedet eller åpne Netflix-applikasjonen på enheten din. Du kan nå gjøre et raskt søk etter The Lord of the Rings, og du vil finne alle de tre filmene umiddelbart.

The Lord of the RIngs på Netflix
Alle Ringenes Herre filmene er på Netflix

Er du klar til å streame The Lord of the Rings på Netflix? Jeg håper disse instruksjonene vil hjelpe deg underveis.

Du kan også se instruksjonene for hvordan du kan streame The Lord of the Rings på Netflix med SurfsharkVPN i følgende YouTube-video.


Hvis du har spørsmål eller ønsker å skrive tankene dine om filmene, kan du bruke kommentarfeltet nedenfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *