Hvordan se VM i skiskyting på nettet?

Fra den 8 februar og fram til den 20 februar er det dags for VM i skiskyting i Oberhof i Tyskland. Det kommer til å bli fest, men hvordan kan du se VM i skiskyting på nettet?

Oberhof er ikke så griselangt fra Norges grenser, så de mest fanatiske vil nok være på plass i Oberhof for å se på begivenhetene fra tilskuerplass. Deretter kommer de som følger med på sendingene fra VM i skiskyting på NRK sine nettsider i Norge (eller på sine TV apparater). Og så har du de som ønsker å se på sendingene fra VM i skiskyting på NRK sine nettsider, men som ikke får gjort det ettersom de er i utlandet og får en feilmelding når du forsøker å se på NRK i utlandet. Hva kan de i den sistnevnte gruppen gjøre for å se på VM i skiskyting på nettet?

Hvordan kan du se VM I skiskyting på nettet?
Hvordan kan du se VM I skiskyting på nettet?

Slik ser du VM i skiskyting på nettet

Det er veldig enkelt å se VM i skiskyting på nettet. Det er ikke så mange kanaler verden rundt som viser konkurransene, og derfor er den beste løsningen å se sendingene på NRK på nettet. Heldigvis er det enkelt å se på NRK på nettet, også i utlandet, og alt du trenger er et abonnement hos en av de nevnte VPN tilbyderne.

Ovenfor ser du de tre beste VPN tilbyderne som lar deg få tilgang til NRK i utlandet. Du kan fritt velge en av de tre ovenfor. De er alle enkle å bruke, de har alle pengene tilbake garantier, og uansett hvem du velger kan du enkelt sitte klar foran skjermen for å se på VM i skiskyting om noen få minutter.

Slik ser du VM i skiskyting på NRK i utlandet med VPN

Forhåpentligvis har du nå besøkt en av de nevnte tjenestene og laget et abonnement. Hvis det er i orden må du gjøre følgende for å se NRK i utlandet (og slik VM i skiskyting).

  • Last ned VPN applikasjonen til din datamaskin, til ditt nettbrett eller din telefon.
  • Åpne applikasjonen og koble deg til en server i Norge.
  • Besøker NRK sine nettsider igjen og se på live sendingene, eller åpne din NRK applikasjon på din iPhone, iPad, eller Android enhet på nytt, og du kan se på live sendingene der.

Så enkelt er det altså å se på VM i skiskyting på nettet, uansett hvor du befinner deg i verden. Bruker du en Apple TV er det også mulig, men da finner du andre instruksjoner som hjelper deg i denne artikkelen.

Dette blir mer spennende enn VM på ski

VM på ski var spennende, men det var kjedelig at Norge vant så mange gullmedaljer. Heldigvis er skiskyting mye mer spennende, og her kan alt skje. Vi håper derfor på et utrolig spennende mesterskap med spenning, overraskelser, og mange flotte opplevelser.

Har du noen spørsmål i forbindelse med hvordan du kan se VM i skiskyting på nettet er det bare å skrive en kommentar. Vi forsøker alltid å svare på spørsmål så raskt som mulig!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *