Hvordan se Game of Thrones (sesong 8) på nettet?

Game of Thrones er inne i sin siste sesong, og den hadde sin premiere på HBO i USA den 14 april. I Norge kom den til HBO Nordic den 15 april, og de fleste av fansene har allerede sett den første episoden. Men, om du fortsatt ikke har sett de første sesongene, eller ønsker å se den åttende sesongen på nettet, hvordan kan det gjøres?

Jeg har allerede nevnt det i introduksjonen, i Norge kan du se Game of Thrones på HBO Nordic. Dette er en online strømmetjeneste som gir deg tilgang til alle de populære HBO seriene og også drøssevis av filmer. Men, viktigst av dem alle er Game of Thrones. Ikke bare kan du se de nyeste episodene her, men har du enda ikke begynt å se Game of Thrones, kan du se alt av episodes fra den første episoden i sesong en, og fram til den åttende sesongen.

Hvordan se Game of Thrones på nettet

Men, hva om jeg ikke ønsker å betale for å se Game of Thrones på nettet?

Hvis du ønsker å se Game of Thrones helt gratis på nettet må du finne andre løsninger. Det er dessverre ingen steder du lovlig kan se Game of Thrones gratis på nettet, noe som betyr at du får lete videre på andre steder hvis dette er målet ditt.

Hva om jeg ikke ønsker å se Game of Thrones på HBO Nordic?

Det kan være at du ikke har noe i mot å betale en slant for å se Game of Thrones på nettet, men du ønsker ikke å betale for et månedlig abonnement hos HBO Nordic. Det finnes enkelte løsningen i utlandet som gir deg muligheten til å se Game of Thrones på nettet, men de fleste koster faktisk enda mer enn det et abonnement hos HBO Nordic gjør. Det finnes et lite unntak og det er Hotstar i India. Det høres kanskje litt komplisert og vanskelig ut, men det er ikke så værst. Du kan lese mer om muligheter for å se Game of Thrones på utenlandsk TV (inkludert Hotstar) i denne artikkelen.

Hva om jeg er i utlandet og ikke har tilgang til HBO Nordic?

Dette er kanskje det mest realistiske problemet for de fleste av oss. Altså, du er i utlandet og ønsker å se HBO Nordic, men du får det ikke til. Enten får du ikke lov til å tegne et abonnement fordi du er utenfor Norge, eller så får du ikke lov til å se på Game of Thrones på HBO Nordic fordi du befinner deg utenfor Europa (EU-landene). Om dette er tilfellet er det heldigvis svært enkle løsninger som gjør jobben, og jeg anbefaler at du leser min artikkel om hvordan du kan se HBO Nordic i utlandet for å ordne dette.

Følger du de instruksjonene kan du sitte klar til å se på Game of Thrones på nettet på HBO Nordic om noen svært få minutter.

Da håper jeg disse tipsene og instruksjonene hjelper deg slik at du kan få med deg hele Game of Thrones på nettet, fra start til slutt. Den siste episoden i sesong 8 som gjør at Game of Thrones eventyret tar slutt blir vist på HBO i USA i mai 2019, så det er ikke mye igjen før den mest populære TV serien gjennom tidene tar slutt!

Fun-fact om antall seere i USA
Den første episoden av Game of Thrones i sesong 8 ble sett av mer enn 17,4 millioner mennesker i USA. Det er ny rekord for HBO. Den tidligere rekorden ble holdt av Game of Thrones som hadde 16,9 millioner seere under den siste episoden i sesong 7. Hvor skal dette ende?

Har du noen spørsmål angående det å se Game of Thrones på nettet er det bare å skrive en kommentar nedenfor!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *