Hvordan se HBO (Nordic) i utlandet?

Har du et HBO Nordic abonnement, men du er ikke i stand til å se på innholdet fordi du er i utlandet og på en reise som har tatt deg utenfor EU sine grenser også?

Hvis du forsøker å se på HBO i utlandet og utenfor EU vil du få en feilmelding som ser ut noe ala dette.

HBO - Ikke tilgjengelig i denne regionen
HBO – Ikke tilgjengelig i denne regionen

Jeg håper du ikke slår hodet ditt i veggen slik mannen på bildet ovenfor gjør, da er det mye smartere å finne en løsning på problem i stedet for, og det er du i ferd med å finne nå.

Det er ikke vanskelig å se på HBO Nordic i utlandet, uansett om du allerede har et abonnement eller ikke. Har du ikke et abonnement hos HBO og du forsøker å besøke HBO Nordic sine nettsider vil du se den følgende feilmeldingen.

Hvis du befinner deg i EU har du mulighet til å se på HBO Nordic, men du kan ikke opprette et nytt abonnement.
Hvis du befinner deg i EU har du mulighet til å se på HBO Nordic, men du kan ikke opprette et nytt abonnement.

Så, hva kan man gjøre for å fikse det hele?

Slik oppretter HBO Nordic abonnement i utlandet og slik ser du HBO Nordic i utlandet

For å få orden på det hele trenger du et VPN abonnement hos PureVPN. Dette er en av de billigste VPN tilbyderne på markedet, og derfor er det også svært hendig å ha et abonnement på deres VPN tjenester. Det er spesielt gunstig hvis du lager et abonnement for ett år eller mer. Du kan trykke på lenken nedenfor for å besøke deres webside, og deretter tegne et abonnement.

Når du har tegnet et abonnement er det bare å åpne PureVPN programmet og koble deg til en sever i Norge. Du er da umiddelbart klar til å se på HBO Nordic på datamaskin, iPad, iPhone, Android enheter og mer. Du kan også bruke PureVPN til å se på NRK i utlandet, TV2 Sumo i utlandet, og flere andre norske kanaler.

Det kan også være greit å vite at du kan bruke ditt PureVPN abonnement på fem enheter samtidig, noe som betyr at det nesten føles som om du får fem abonnementer og ikke ett når du først kjører i gang. Du kan dermed la andre venner eller familie medlemmer bruke din konto, og eventuelt kan dere da også dele på kostnaden.

PureVPN har en 31-dagers pengene tilbake garanti, noe som betyr at du også enkelt kan få refusjon hvis du ikke liker programmet eller hvis det ikke fungerer slik du forventet.

Glem forøvrig ikke at du også kan bruke PureVPN til å se BBC i England, Netflix i USA og mye mer!

Slik ser du HBO Nordic i utlandet med PureVPN

Du må altså laste ned PureVPN applikasjonen og koble deg til en server i Norge. Du har da en norsk IP adresse og du er i stand til å se på HBO online umiddelbart. Du kan da også opprette et abonnement hvis du ikke har det enda.

Jeg får fortsatt feilmeldingen om at jeg er i utlandet

Jeg har selv sett masse HBO Nordic i utlandet med PureVPN og aldri hatt problemer, bortsett fra en gang. Da fikk jeg fremdeles feilmeldingen, også etter at jeg brukte PureVPN. Det var ikke noe galt med PureVPN tjenesten, men det som var løsningen var å benytte en annen nettleser (noe gikk galt med Chrome), eventuelt gå inn i såkalt «Incognito mode/Privacy mode», eller så kan du slette cachen som hører til din nettleser. Gjør du en av disse tingene vil du umiddelbart få tilgang til HBO Nordic igjen.

Men, høyst sannsynlig vil du ikke ha behov for dette ettersom jeg kun en gang har klart å få denne feilmeldingen slik etter at jeg har koblet meg til VPN server i Norge.

Så enkelt er det å se HBO i utlandet

Det var ikke så vanskelig, var det? Skulle du allikevel ha spørsmål eller en kommentar er det bare å skrive. Jeg forsøker alltid å svare på kommentarer og spørsmål så raskt som mulig, men jeg kan selvfølgelig ikke garantere noen ting!

One comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *