Sånn ser du Liverpool – Tottenham på TV2 Sumo i utlandet

Ønsker du å se finalen i Champions League 2018-19 mellom Liverpool og Tottenham på TV2 Sumo. Har du et abonnement hos TV2 Sumo og ønsker å se kampen der, men det går ikke fordi du er i utlandet? Så enkelt er det å se TV2 Sumo i utlandet!

Det blir en skikkelig herlig Champions League finale i år for de som er fans av engelsk fotball, og som vi godt vet, nordmenn er det. Det er altså London laget Tottenham som skal spille mot Liverpool, og her kommer det til å bli mye action og forhåpentligvis mange mål (noe det ofte blir når Liverpool er på banen). Men, hvordan kan du se kampen mellom Liverpool og Tottenham på nettet? Det er flere muligheter, men om du kommer fra Norge er det helt klart at TV2 Sumo er den beste muligheten!

Hvordan kan jeg se Tv2 Sumo utenfor Norge?
Gå ikke glipp av finalen i Champions League den 1 juni

Se Liverpool – Tottenham på nettet på TV2 Sumo

Det er faktisk ikke så dyrt med et TV2 Sumo abonnement, og er du en fan av fotball, vil du ikke gå glipp av denne finalen. Men, hvordan kan du se TV2 Sumo sendingen av finalen i Champions League hvis du er i utlandet? Det er veldig enkelt og greit!

  • Trykk på PureVPN knappen nedenfor for å beske PureVPN sine nettsider (en VPN tjeneste som har servere i Norge som gir deg norsk IP adresse som dermed lar deg se TV2 Sumo sine sendinger, også i utlandet).
PureVPN
  • Last ned PureVPN sin applikasjon til din datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett.
  • Kjør applikasjonen og koble deg til en server i Norge.

Vil du ha PureVPN enda billigere?
For et supertilbud på PureVPN trykk på knappen ovenfor for å besøke deres nettsider. Men, i stedet for å kjøpe et abonnement, flytt musa i nettleseren mot knappen for å gå tilbake dit du kom fra. PureVPN vil da komme fram med et spesialtilbud med enda lavere priser som gjør at du får mer valuta for pengene. Var ikke det lurt?

Du kan nå enkelt se på TV2 Sumo sine sendinger i din nettleser, eller så kan du starte TV2 Sumo sin mobilapplikasjon på nytt (etter å ha koblet deg til server i Norge) og se kampen der.

Det er faktisk ikke vanskeligere enn dette. Siden kan du også bruke PureVPN for å se på HBO Nordic i utlandet, eller for å se på NRK i utlandet. Men, vi trenger ikke å la alt dreie seg om Norge heller.

Når finalen mellom Tottenham og Liverpool er ferdig bør du se deg rundt i PureVPN applikasjonen. Der finner du noe som heter Streaming mode, og der finner du en lang liste over TV kanaler og strømmetjenester du kan få tilgang til med PureVPN. Noen av disse krever ekstra abonnement, men de fleste gjør ikke det.

Det betyr at du nå kan se på Netflix i USA med PureVPN, BBC i England med PureVPN, eller få tilgang til Rai i Italia, SRF i Sveits, eller andre spennende kanaler verden rundt. Høres ikke det bra ut?

Har du ellers noen spørsmål i forbindelse med det å se TV2 Sumo i utlandet eller generellt om det å se norsk TV i utlandet på nettet er det bare å bruke kommentarfeltet. Kos deg med Mesterligafinale på TV2 Sumo!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *