Feilkode M7111-5059 på Netflix

Får du feilkode M7111-5059 når du prøver å se på Netflix med en VPN, SmartDNS eller en proxy? Hva kan du gjøre for å se på Netflix uten feilmelding M7111-5059?

Feilmeldingen M7111-5059 på Netflix lyder som følger:

Oida, det gikk visst galt …
Strømmefeil
Det virker som du bruker en unblocker eller proxy. Slå av disse tjenestene og prøv på nytt. For mer hjelp, gå til netflix.com/proxy. For ytterligere hjelp med å løse problemet kan du besøke brukerstøtten.

Her kan du se et bilde som viser feilmeldingen på Netflix. Hva kan du gjøre med denne?

Strømmefeil M7111 på Netflix

Bruk en VPN som ikke er blokkert av Netflix

For å se på Netflix uten å få feilkoden, må du bruke en VPN som tillates av Netlix. Det finnes noen slike, og her vil jeg anbefale deg fire slike tjenester.

NordVPN.
Dette er en VPN tjeneste som befinner seg i Panama. De gir deg tilgang til Netflix i følgende nasjoner: USA, Kanada, England, Nederland, Japan, og Tyskland.

NordVPN har 30-dagers pengene tilbake garanti.

PureVPN
Dette er en svært billig VPN som er registert i Hong Kong. De gir deg tilgang til Netflix i følgende nasjoner: USA, Kanada, Tyskland, Japan, Frankrike, og Australia.

PureVPN har 31-dagers pengene tilbake garanti.

SurfsharkVPN
Dette er en nykommer på markedet. De er registert i British Virgin Islands og gir tilgang til Netflix i følgende nasjoner: USA, Nederland, England, Kanada, Frankrike, Brasil, Australia, India, Italia, og enda flere nasjoner.

Surshark VPN har 30-dagers pengene tilbake garanti.

ExpressVPN
Dette er den raskeste VPN tjenesten på markedet for øyeblikket, og også den dyreste på denne listen. De gir tilgang til Netflix i følgende nasjoner: USA, Kanada, Nederland, England, Tyskland, Italia, Australia, India, og noen flere nasjoner.

ExpressVPN har 30-dagers pengene tilbake garanti.


Du kan nå fritt velge blant de fire VPN tjenestene. Prisene er ganske like, men Surfshark VPN og ExpressVPN gir tilgang til flest Netflix nasjoner.

Alle fire sørger for at du ikke vil se feilmeldingen på Netflix noe mer.

Har du spørsmål rundt det å bruke en VPN for å se på Netflix, skriv en kommentar!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *