Hvor og hvordan kan jeg se VM i friidrett på nettet?

Ett av de store høydepunktene sommeren 2023 er VM i friidrett som blir arrangert i Budapest i perioden mellom 19 og 29 august. De beste utøverne fra hele verden samles for å konkurrere på en helt ny stadion ikke langt utenfor sentrum av Budapest, og det kommer til å bli stor stemning og mange spennende utøvelser.

I Norge er det NRK som har rettighetene til å vise VM i friidrett på TV og det betyr at alle og enhver enkelt kan besøke www.nrk.no og se på livesendingene på NRK sine nettsider. Det er helt perfekt for alle entusiaster som ønsker å heie på Karsten Warholm og de andre norske utøverne. Men, hva kan du gjøre hvis du ønsker å se på VM i friidrett på nettet på NRK, men du er utenfor Norge? Kanskje du slapper av på ferie et annet sted i Europa eller på et annet kontinent?

Hvis du er en norsk statsborger og har norsk bank-ID er det veldig enkelt å løse det hele så lenge du befinner deg i et EU eller EØS land. Da er det bare å bruke denne ID-en og du vil umiddelbart være i stand til å se på NRK sine sendinger fra Budapest på NRK, uansett hvor i Europa du befinner deg.

Det hjelper derimot lite med norsk bank-ID hvis du befinner deg utenfor EU/EØS. Da er det ikke lenger noe du kan gjøre. Eller, det er noe du kan gjøre, men det betyr at du må få NRK sine nettsider til å tro at du er i Norge, selvom du egentlig er på reise i USA, eller kanskje du utforsker gamle pyramider i Egypt, eller ligger på stranda i Rio. Hva er løsningen?

vm i friidrett

Hvis du befinner deg utenfor EU/EØS og vil se på VM i friidrett på norsk TV.

Det er faktisk veldig enkelt. Alt du trenger er et VPN abonnement hos NordVPN. Dette er en veldig solid VPN tilbyder med servere i mer enn seksti nasjoner, blant annet i Norge. I det øyeblikket du kobler deg til en av deres VPN servere blir dine data kryptert, og all din trafikk på nettet blir sendt via VPN serveren du har koblet deg til. Med andre ord vil du surfe på nettet med en norsk IP adresse hvis du kobler deg til en server i Norge, noe som igjen betyr at NRK vil tro at du er i Norge.

I så tilfelle trenger du ikke lenger norsk bank-ID heller! Det er bare å besøke NRK sine nettsider og du kan se på VM i friidrett live fra Budapest og alt annet innhold på NRK sine sider uten noen verdens ting.

Du kan senere benytte NordVPN til å se på Netflix innhold i mange andre land. Du kan også koble deg til en NordVPN server i Ungarn og besøke www.mediaklikk.hu og se VM i friidrett live på M4 Sport sine sider. Det er utrolig mange muligheter som venter på deg hvis du eier et NordVPN abonnement, så det er bare å prøve seg fram.

NordVPN har en 30-dagers pengene tilbake garanti så hvis du ikke liker det er det bare å kansellere abonnementet og så får du pengene tilbake.

Da gjenstår det bare å heie på de norske utøverne i Budapest!

Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *