Vil du se VM i friidrett online på NRK, men du kan ikke fordi du befinner deg i utlandet?

VM i friidrett er ett av verdens største idrettsarrangementer. Det er kanskje overraskende, men det er bare vinter-OL og sommer-OL, samt fotball VM, som er større enn dette arrangementet. Med andre ord er det mye spenning når verdens beste atleter samler seg for å delte i VM i friidrett.

I 2023 er det Budapest som er vertskap for arrangementet. Når man tenker på Budapest finnes det utrolig mange ting folk assosiserer med byen og nasjonen. Kanskje du tenker på statsministeren Viktor Orban som er svært upopulær i EU ettersom han er klart mot alt av krig i Ukraina, han regnes for å være en venn av Putin, samt at han og partiet hans fører en svært konservativ politikk.

Eller kanskje du får vann i munn mens du kjenner duften av en lekker gulasj suppe stige opp i nesa, samtidig som du ser deilige glass med ungarsk rødvin på bordet? Eller kanskje du heller drømmer om et glass med søt hvitvin fra Tokaj?

Høres det bedre ut med en bad i det fantastiske Szechenyibadet der det er varme bassenger på opp til 38 Celsius tilgjengelig året rundt, både utendørs og innendørs? Nå kan du derimot glemme disse assosiasjonene i noen minutter, for nå er det på tide å finne ut hvordan du kan se på VM i friidrett live fra Budapest på NRK uansett hvor du befinner deg i verden.

vm i friidrett på nettet

Slik ser du VM i friidrett på nettet uansett hvor du er i verden!

Hvis du befinner deg i et annet EU land er det ikke så vanskelig å få tilgang til NRK og deres live sendinger. Alt du trenger er en norsk Bank-ID, og du vil umiddelbart få tilgang til alt av innhold på plattformen. Men, hva skjer hvis du befinner deg utenfor EU, eller hvis du ikke har noen norsk bank-ID. Er det noen annen metode du kan benytte deg av for å se på Jakob Ingrebrigtsen, Karstein Warholm, or alle de andre norske utøverne mens du tar del i VM i friidrett mellom den 19 og den 27 august i 2023?

Løsningen er enkel og den kalles for NordVPN.

NordVPN

Klikk på knappen ovenfor for å besøke NordVPN sine nettisder. Men les gjerne forklaringen nedenfor først slik at du forstår hva NordVPN gjør og hvordan tjenesten kan hjelpe deg med å se NRK i utlandet før du besøker deres nettsider.

For å unngå alt av krav som har det med å se NRK i utlandet å gjøre kan NordVPN hjelpe deg slik at NRK tror du befinner deg i Norge. Dette kan de gjøre ettersom de har såkalte VPN servere i mer enn 60 nasjoner. Når du kobler deg til en slik server (ved hjelp av deres applikasjon som er veldig enkel å bruke), vil din IP adresse endre seg, noe som gjør at nettsider du besøker tror du befinner deg i nasjonen der VPN serveren befinner seg. Med andre ord, når du kobler deg til en NordVPN server i Norge vil NRK tro at du befinner deg i Norge. Resultatet er at du ikke trenger noen bank-ID eller noe annet, men du vil umiddelbart få tull tilgang til hele NRK sitt bibliotek, samt live strømmer fra VM i friidrett og alt annet. Den samme tjenesten kan også brukes for å se TV2 i utlandet.

Hvis du prøver NordVPN men ikke liker tjenesten har de en 30-dagers pengene tilbake garanti. Det er altså bare å be om refusjon og pengene blir returnert. Det betyr igjen at du ikke trenger å bekymre deg i det hele tatt.

Hva slags NordVPN pakke bør du kjøpe?
Du trenger kun den billigste pakken. Du trenger ingen ekstratjenester utover den vanlige VPN tjenesten.

NordVPN har forøvrig applikasjoner for Android, iOS, Macintosh, Windows, Linux, og andre plattformer. Dette gjør det enkelt å se VM i friidrett på telefonen, tableten, TV-en, eller datamaskinen uansett hvor du befinner deg i verden. Det er også kjekt å vite at du kan bruke ett NordVPN abbonnement på seks enheter samtidig.


Da er du forhåpentligvis klar til å se på VM i friidrett på nettet på NRK uansett om du befinner deg i Ungarn, Spania, USA, Canada, eller kanskje i Thailand?

Hvis du har noen spørsmål eller kommentarer er det bare å skrive!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *