Hvor mye koster et Netflix abonnement i USA?

Har du vurdert å kjøpe deg et Netflix abonnement i USA? Lønner det seg? Hvor mye koster et Netflix abonnement i USA? Her finner du svar på alt det du lurer på angående det å opprette en Netflix konto i USA, hvordan det gjøres, hvor mye det koster, og om det faktisk lønner seg!

La oss bare svare litt etter litt alle de forskjellige spørsmålene.

Hvor mye koster en Netflix konto i USA?

Det er tre pakker tilgjengelig hos Netflix. Prisen for disse pakkene er $8.99, $12.99 og $15.99. Forskjellen mellom de tre pakkene er om du vil kunne bruke den på 1, 2 eller 4 skjermer samtidig, og om hvorvidt du vil ha tilgang til kun SD streaming, HD streaming, eller UltraHD.

Nå er den norske krona i ganske fritt fall med koronavirus og lave oljepriser, så det er ikke alltid så enkelt å fortelle hvor mye det er i norske kroner, men om vi skal gjøre et forsøk er 9 Dollar cirka 85 NOK. Standardpakka koster 13 Dollar som tilsvarer 126 NOK. Den dyreste pakka koster 16 Dollar som tilsvarer rundt 155 NOK.

Bare for ordens skyld, de samme pakkene i Norge koster 89 NOK, 109 NOK, og 159 NOK.. Det er altså ikke store forskjeller i prisene, så for pengene sin skyld er det ikke mye å spare på å flytte din Netflix konto til USA.

Hvor mye koster Netflix i USA?
Er det lurt å opprette en Netflix konto i USA?

Trenger jeg en Amerikansk Netflix konto for å se på Netflix i USA?

Her er det mange som ikke helt forstår hvordan det fungerer. Du trenger nemlig ikke en amerikansk Netflix konto for å se på Netflix i USA. Alt du trenger er en Netflix konto. Den kan være registrert i Norge, den kan være registrert i USA, eller den kan være registrert i Japan… det er helt det samme. For å se på innholdet på Netflix i USA er kravet at du befinner deg i USA. Om du vil se på Netflix i USA utenfor nasjonen må du bruke en VPN som lar deg se amerikansk Netflix.

Kanskje du er forvirret? Hvis din Netflix konto er registert i Norge og du reiser innenfor EU vil du nemlig alltid se innoldet på Netflix i Norge. Dette er grunnet EU reglementet. Men, når du reiser ut av EU vil du alltid se innholdet i nasjonen du besøker.

Et lite triks her kan også være å registrere din Netflix konto i en nasjon utenfor EU. Da har du nemlig mulighet til å alltid se innholdet i nasjonen du besøker, også innenfor EU. Samtidig er det mye penger å spare på denne måten. Du kan lese mer om de billigste og de dyreste Netflix nasjonene i denne artikkelen.

Hva er altså konklusjonen?

Glem det å lage en ny Netflix konto i USA. Behold din norske, eller eventuelt registrer en i Sør Amerika der det er mye billigere. For å se på innholdet på Netflix i USA trenger du bare å bruke en VPN som hjelper deg med å se amerikansk Netflix.

Jeg håper svarene her hjelper deg videre. Trenger du mer hjelp eller om du har flere spørsmål, bare skriv dem i kommentarfeltet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *