Slik ser du innhold på Netflix i andre nasjoner!

Det er ikke lenge siden jeg så et spørsmål fra en person som trodde han trengte å kjøpe seg et amerikansk Netflix abonnement for å se på Netflix innhold i USA. Det høres ganske logisk ut, spesielt ettersom man ser norsk Netflix innhold når man reiser til Tyskland, Frankrike, Spania, eller andre EU nasjoner. Men, sannheten er at det ikke er slik det fungerer hvis man vil se Netflix innhold i andre nasjoner.

Sannheten er at ting faktisk fungerer ganske annerledes innenfor EU og EØS enn alle andre steder. I utgangspunktet har Netflix nemlig et slikt prinsipp som tilsier at du trenger ett Netflix abonnement, og med dette vil du alltid se innholdet der du befinner deg. Om du har et Netflix abonnement i Norge og reiser til USA vil du derfor se innholdet med alt det innebærer av filmer og TV serier i USA. På samme måte vil en som har et Netflix abonnement i USA som reiser til Norge se alt av innhold som er tilgjengelig på Netflix i Noge.

Hvordan se Netflix innhold i andre nasjoner?

Men, hvorfor ser jeg da norsk innhold i Europa?

Siden 2018 finnes det EU regulasjoner som gjør at man skal ha tilgang til sine hjemlige strømmetjenester, også når man reiser innenfor EU. Derfor har også NRK endret på sine prinsipper som handler om å se NRK i utlandet, og derfor vil du se norsk Netflix innhold når du reiser innenfor EU.

På samme måte som du ser norsk Netflix innhold vil en svenske med Netflix konto registrert i Sverige se svensk Netflix innhold, en tysker med Tysk Netflix konto vil se tysk Netflix, mens en tsjekker med Netflix konto registrert i Tsjekkia se innholdet tilgjengelig på Tsjekkisk Netflix. Her hjelper det altså ikke med VPN eller lignende… du vil alltid se ditt hjemmeinnhold når du reiser innenfor EU.

Hvordan kan jeg da få tilgang til Netflix i andre nasjoner?

Hvis du ønsker å se amerikansk Netflix i Norge, eller kanskje innhold i Kanada, Mexico, eller i India, er det bare å bruke VPN tjenestene til SurfsharkVPN. Du kan beholde ditt norske Netflix abonnement og alt er i orden.

Men, om du ønsker å se innhold på Netflix i andre EU land er det litt vanskeligere. Eller, det er ikke vanskelig, det krever bare at du gjør litt mer i tillegg. Du må da nemlig flytte til Netflix abonnemen til en annen nasjon utenfor EU. Når det er gjort kan du enkelt se på innholdet i den EU nasjonen du befinner deg i, eller se på innhold i andre EU nasjoner ved å bruke en VPN.

Hvis du vil lære mer om hvordan du flytter ditt Netflix abonnement, hvor det er verdt å flytte det til, og lignende, sjekk den følgende artikkelen!

Bruker du SurfsharkVPN vil du ikke se proxy feilmeldinger på Netflix heller, men du vil kunne se på innhold i USA, i England, i Kanada, i Frankrike, i Tyskland, i Italia, i Singapore, i India, og mange andre nasjoner enkelt og greit. Du kan til og med bruke SurfsharkVPN til å se på norsk Netflix i utlandet (hvis du befinner deg utenfor Norge).

SurfsharkVPN har en 30-dagers garanti, så om du ikke er fornøyd, er det bare å be om pengene igjen! Du kan også bruke SurfsharkVPN hvis du vil se på BBC i England, Hulu i USA, Disney+, eller andre morsomme og spennende strømmetjenester og nettsider.

Nå håper jeg du skjønner prinsippet bak det å se på Netflix innhold i andre nasjoner. Det er ikke vanskelig, men det kan gjøre det utrolig mye mer moro og gi deg tilgang til mye mer innhold på Netflix!

Har du spørsmål eller kommentarer, bare skriv!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *