Hvordan kan jeg se The Woman In The Wall på nettet?

Har du hørt om TV serien The Woman in the Wall? Dette er serien som handler som omhandler hvordan en kvinnes hemmeligheter kan føre noen av de mørkeste hemmelighetene i Irland fram i lyset. Dette er spennende slik vi elsker det i TV serier produsert i Storbritania.

Ønsker du å se serien The Woman in the Wall på nettet? Det er mulig på BBC sine hjemmesider. Det kan selvfølgelig være at serien kommer til NRK med tiden (det er jo ganske vanlig at NRK kjøper rettighetene til populære TV serier produsert for BBC), men hvis du er utålmodig er løsningen å se TV serien på BBC iPlayer i England.

the woman in the wall

Problemet er at vi ikke har tilgang til BBC iPlayer i Norge. Hvis du registrerer en bruker på nettsiden vil du få melding om at innholdet ikke er tilgjengelig i det du prøver å se på denne og andre TV serier. Hva kan du gjøre med det? Heldigvis slipper du å reise til London, selvom en reise til London alltid er hyggelig, spesielt nå som Martin Ødegaard gjør det så bra i Arsenal drakta. Men, la oss glemme både London, Martin Ødegaard, og dyre flybilletter. Hva kan du gjøre for å se The Woman in the Wall på nettet?

Slik ser du The Woman in the Wall på nettet.

Det du trenger er et VPN abonnement hos ExpressVPN. Dette er en helt genial VPN tjeneste og ofte regnet for å være den beste for å se geo-blokket innhold på nettet. Den kan brukes med ITVX, BBC iPlayer, Paramount+, PeacockTV, Netflix i cirka 15 nasjoner, og mye mer. Det er veldig enkelt.

ExpressVPN
  1. Trykk på knappen ovenfor og kjøp et ExpressVPN abonnement. De har full tilbakebetalings garanti som betyr at du kan kansellere abonnementet i løpet av 30 dager og få alle pengene tilbake hvis du ikke liker tjenesten.
  2. Last ned ExpressVPN sitt program til din datamaskin, tablet, telefon, eller TV (eller alle sammen). Ett abonnement kan brukes på fem enheter samtidig.
  3. Start ExpressVPN applikasjonen og koble deg til en server i England. Dette vil gi deg en engelsk IP address, noe som gjør at BBC sine nettsider tror du befinner deg i England.
  4. Gå til BBC iPlayer sine nettsider og registerer en bruker. Det er viktig at du registrerer brukeren med et postnummer i England (for eksempel: E1 8RU).
  5. Nå er det bare å finne innholdet du er interessert i på BBC sine nettsider og så kan du strømme i vei!

Så enkelt er det altså. Glem ikke å se deg rundt på BBC iPlayer sine nettsider for der er det mye snacks å se på etter at du har sett alle episodene av The Woman in the Wall.

Hvis du vil ha mer moro, koble deg til en ExpressVPN server i USA eller Kanada og gå til Netflix sine nettsider. Her er det utrolig mange TV serier og filmer som ikke finnes på Netflix i Norge. Er du i tillegg interessert i Champions League fotball, billig Premier League fotball, og mye annet, finnes det gode muligheter for det på strømmetjenester som Paramount+ og PeacockTV.

Da er det bare å kose seg med The Woman in the Wall på BBC iPlayer. Har du spørsmål, kommentarer, eller om det er noe som er uklart, skriv en kommentar nedenfor.

Glem ikke at du kan lese mer om hvordan du ser NRK i utlandet, og mange andre praktiske instruksjoner her i bloggen vår.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *