Her kan du se Ligue 1, La Liga, Serie A, Premier League og Bundesliga på nettet!

Er du på jakt etter å se fotball på nettet? Vil du kanskje se Ligue 1 i Frankrike, eller hva med La Liga i Spania, Premier League i England, Serie A i Italia eller Bundesliga? Her er noen løsninger!

Det finnes mange plattformer og nettsider der man kan få tilgang til de forskjellige ligaene i Europa. Nytt av 2017 er at det finnes en løsning som løser alt dette på en gang, men vi kommer også til å ramse opp noen andre løsninger som gir deg tilgang til en og annen liga her og der.

Flere av disse krever at du befinner deg i en annen nasjon, og for å endre din IP adresse til en nasjon som dette anbefaler jeg at du bruker IPVanish.

IPVanish

Da er vi klare for gjennomgang. Vi starter med navnet på de forskjellige portalene og forteller så hva du får tilgang til på de forskjellige stedene. Merk at jeg skriver ikke om de norske da de fleste nordmenn allerede har god oversikt over disse. Jeg kommer altså kun til å nevne de utenlandske portalene.

De forskjellige portalene der du kan se fotball

Bet365 – Ligue 1, Serie A og La Liga

Dette er den billigste og enkleste, men også den dårligste måten å se fotball online. Når du besøker Bet365 og oppretter en konto og legger til litt penger på den (minimum 100 NOK hvis jeg husker riktig) vil du umiddelbart få tilgang til live overføring av kamper i Ligue 1, Serie A og La Liga. Det er jo helt topp, men det er verdt å vite at kvaliteten er dårlig og det samme er oppløsningen. Men, billig er et i allefall.

Dazn – Ligue 1, Serie A, La Liga og Premier League

Dette er en fantastisk tjeneste i Tyskland som kun koster deg 10 Euro i måneden. Det er derimot litt komplisert å få tak i en konto her og kommentatorene snakker bare tysk. Hvis du synes det høres spennende ut kan du lese denne artikkelen på engelsk om hvordan du kan få tilgang til Dazn i Norge. Merk at det tar omtrent en uke for å få dette i orden såfremt du ikke har et tysk betalingskort i lommeboka allerede.

2017 oppdatering: De har nå gjort dette enda litt mer vrient å få tilgang til Dazn, så det tar tid og jeg kan ikke garantere at du får det til uansett.

Eurosportplayer – Bundesliga

Hvis du vil se tysk Bundesliga online og det er det viktigste kan du se det på Eurosportplayer. Det koster deg rundt 70 NOK i måneden og da kan du se det på Eurosportplayer i Norge. Er du i utlandet trenger du norsk IP adresse for å få tilgang til strømmen.

Fubo TV – La Liga, Ligue 1, Premier League, Bundesliga, Champions League, Europe League og Serie A

Dette er en amerikansk tjeneste som vil gi deg tilgang til La Liga, Premier League, Bundesliga, Ligue 1 og Serie A, samt Championship i England. I tillegg kan du også se Champions League og Europe League kamper på Fubo TV. De viser ikke alle kamper i alle ligaer, men toppkamper blir vist og alt annet som er av interesse. Her trenger du en amerikansk IP adresse og det kan du få ved å bruke IPVanish som vi henviste til i starten av artikkelen. Prisen her er 35 Dollar i måneden.

Merk at Fubo TV lar deg prøve tjenesten gratis i syv dager, og du kan enkelt betale for tjenesten med norsk betalingskort. Forsøker du å besøke siden uten amerikansk IP adresse får du bare servert en feilmelding, men bruker du IPVanish og kobler deg til server i USA, kan du enkelt besøke siden, tegne abonnement og se massevis av fotball på noen få minutter.

Er du klar for å se fotball på nettet?

Da er du forhåpentligvis klar for å se på fotball. Har du andre løsninger og nettsider å anbefale for å se Premier League på nettet, Ligue 1 på nettet, La Liga på nettet, Champions League på nettet, Europaligaen på nettet, Serie A på nettet eller Bundesliga på nettet er det bare å skrive en kommentar nedenfor.

Har du ellers spørsmål eller annet er det også bare å skrive!

 

One comment

  • Jeg har akkurat oppdatert artikkelen slik at den klar for dyst når det er klart for nye sesonger i Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga og Ligue 1. Har du spørsmål eller problemer, bare skriv en kommentar nedenfor!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *