Her kan du se Ligue 1, La Liga, Serie A, Premier League og Bundesliga på nettet!

Er du en stor fotballtilhenger som vil se så mye fotball som mulig på internett? Hvordan kan du gjøre det? Det finnes muligheter for å se alt av store ligaer og turneringer på TV i Norge, men de er ofte svært dyre, og derfor er det mange som foretrekker andre mulighter. Jeg kommer ikke til å beskrive alle de forskjellige løsningene i denne artikkelen, men jeg vil henvise til artikler som gir deg informasjon om hvordan du kan se alle disse ligaene og tureringene online.

Det er viktig å fortelle at alle artiklene jeg henviser til er skrevet her på norsktviutlandet.no, det vil si, jeg sender deg ikke til andre sider og portaler, men henviser til innhold skrevet her på denne siden.

Ettersom det er flere og flere nordmenn som spiller på toppnivå i de forskjellige ligaene rundt i Europa er det ekstra spennende å følge med. Det store unntaket for øyeblikket er muligens Bundesligaen i Tyskland der det ikke er noe særlig med nordmenn som kjemper i toppen, men både i Italia, Spania, og England er det flere nordmenn som scorer mål og gjør det hele spennende!

Slik ser du europeisk toppfotball på nettet!

Premier League

Du kan selvfølgelig se Premier League på TV i Norge, men om du ønsker en billigere løsning, anbefaler jeg at du tar en titt på artikkelen som handler om hvordan du kan se Premier League billig på nettet.

Visste du at det er mulig å se alt av Premier League kamper (og i tillegg få tilgang til alt av Serie A kamper) for omlag 200 NOK i måneden? Les artikkelen ovenfor for å finne ut mer om den saken.

One comment

  • Jeg har akkurat oppdatert artikkelen slik at den klar for dyst når det er klart for nye sesonger i Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga og Ligue 1. Har du spørsmål eller problemer, bare skriv en kommentar nedenfor!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *