Slik ser du Oscar utdelingen på nettet i Norge!

Har du lyst til å se Oscar utdelingen på nettet, men du lider ettersom den ikke blir vist på TV i Norge? Du er ikke alene om den saken. I mange år har jeg sett på Oscar utdelingen på nettet, men ettersom den ikke blir vist i Norge, har jeg alltid vært på jakt etter alternative løsninger. I de siste årene har jeg kommet fram til at ProSieben i Tyskand er den beste løsningen, og i denne korte artikkelen viser jeg deg hvordan du kan se Oscar utdelingen på nettet på samme måte som meg!

Det er alltid mye glitter og stas på Oscar utdelingen, og det er mange som synes åpningstalen til hosten er det mest interessante av alt som skjer. Noen ganger har den noen stikk til politiske temaer, eller så har den også kommet med stikk til juryer og lignende når det har vist seg svært vanskelig for svarte å vinne gjeve priser. Men, kvelden inneholder også flotte musikalske bidrag (sangene som er nominert i kategorien for beste sanger til filmer), og så er det selvfølgelig de forskjellige prisene som deles ut.

Men, hvordan kan du se det hele? Det starter med den røde løperen rundt klokka 23.00 (norsk tid) og så rundt klokka 01.00 begynner selve utdelingen som varer fram til rundt 05.00. Du har med andre ord et flott program og en herlig natt i vente, og muligens en litt slitsom mandag i vente på jobben.

se på oscar utdelingen på nettet

Hvordan kan du se Oscar utdelingen på nettet?

Hvis du vil se Oscar utdelingen på nettet anbefaler jeg at du gjør som følger.

Det første du trenger er et abonnent hos NordVPN. Dette er en svært populær og kjent VPN tjeneste som har servere i mer enn 60 nasjoner. Det å bruke VPN er veldig vanlig ettersom det krypterer dataene dine på nettet og hjelper deg å forbli anonym og trygg på nettet. Men, når vi snakker om Oscar utdelingen hjelper det deg også med å se på festen på TV kanaler i utlandet.

NordVPN

Klikk på knappen ovenfor for å besøke NordVPN nettsiden. Det er ingen grunn til bekymring ettersom tjenesten har en pengene tilbake garanti som gjelder i 30 dager. Om du ikke liker tjenesten eller bare vil kansellere er det enkelt og greit, og du kan få pengene i retur etterpå.

Etter at du har kjøpt et abonnement hos NordVPN, gjør du som følger!

  • Last ned NordVPN applikasjonen til din telefon, tablet, eller datamaskin (eller alle sammen).
  • Start applikasjonen, logg deg inn med din brukerinformasjon, og koble deg til en server i Tyskland. Dette gir deg en tysk IP adresse som gjør at ProSieben tror du befinner deg i Tyskland.
  • Gå til www.prosieben.de/live/ og se på live strømmen fra Oscar utdelingen. Du må først registrere en gratis bruker på nettsiden, og deretter får du tilgang til innholdet.
  • Nå er det bare å hente en kaffekopp mens du gjør deg klar til en lang og fin natt!

Du trenger ikke å bekymre deg, ettersom hele Oscar utdelingen blir vist med original tale på tysk TV. Med andre ord, det er ingen dubbing eller annet bråk underveis! I pausene (når du går på do og henter mer å drikke), derimot, er det intervjuer og annen moro på tysk.

Oscar-utdelingen står på den 10 mars på ProSieben.

Hvis du bruker Android telefon eller tablet.

Hvis du bruker en tablet eller telefon trenger du høyst sannsynlig JOYN applikasjonen for å se på live sendingene fra ProSieben. Denne finner du ikke i din lokale Google Play Store (ettersom den kun er tilgjengelig hvis du har en tysk Google konto). For å løse dette kan du laste den ned manuellt fra https://apkpure.com/joyn-deine-streaming-app/de.prosiebensat1digital.seventv. Etter at du har lastet den ned må du installere den (og også bekrefte at du godtar å installere programmer fra ukjente kilder, noe som betyr at du laster ned programmer utenfor Google Play Store). Når det er gjort kan du starte JOYN applikasjonen og se på live sendingen fra Oscar utdelingen. Ikke glem at du må være koblet til NordVPN server i Tyskland når du starter JOYN applikasjonen slik at den tror du befinner deg i Tyskland.

Det er masse annet innhold du kan se på ProSieben/JOYN.

Det er masse herlig innhold på siden ovenfor, men det er mye som krever at du befinner deg i Tyskland. Nettopp derfor er det viktig at du bruker NordVPN slik at nettsiden tror du befinner deg i Tyskland. Hvis du trenger hjelp med å registrere en bruker (ettersom siden er på tysk), anbefaler jeg at du bruker Google Translate. Men, det er ikke vanskelig, så det bør gå greit selv uten noe særlig av tysk kunnskap.


Når du er ferdig med å se på Oscar utdelingen kan du også glede deg over det at du kan bruke NordVPN til å se på NRK i utlandet, for å se på Netflix innhold i drøssevis av andre land, og du får i tillegg beskyttelse og kryptering mens du surfer på nettet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *