Hvordan kan jeg se «Mare fuori» online på RaiPlay utenfor Italia?

«Mare fuori» er en italiensk TV-serie produsert av RAI (Radiotelevisione Italiana), det nasjonale allmennkringkastingsselskapet i Italia (ala NRK i Norge). Tittelen «Mare fuori» oversettes til «Sea Outside» på engelsk. Serien er kjent for sin overbevisende historie og sin skildring av ulike sosiale og kulturelle spørsmål. Som du allerede vet er dette en italiensk serie. Hvordan kan du se den på nettet? Er det mulig å streame «Mare fuori» utenfor Italia?

TV-serien «Mare fuori» er tilgjengelig på RaiPlay i Italia. For å se TV-serien på strømmetjenesten må du registrere deg som bruker på nettsiden (noe som kan gjøres uten å betale). Men hvis du befinner deg utenfor Italia, vil du se en feilmelding som ligner på det du kan se nedenfor.

mare fuori unavailable.png
Jeg ser denne feilmeldingen når jeg prøver å se «Mare fuori» på RaiPlay utenfor Italia.

Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt feilmeldingen? Finnes det noen god løsning der ute?

En enkel måte å se «Mare fuori» på nettet utenfor Italia.

Surfshark, en VPN-leverandør (Virtual Private Network) med servere i mer enn 100 land, kan hjelpe deg med å se «Mare fuori» og andre TV-serier og innhold på RaiPlay utenfor Italia. Hvis du lurer på hva Surfshark er og hva en VPN tjeneste er anbefaler jeg deg å lese videre lenger ned i artikkelen. Men, før jeg forklarer det, vil jeg raskt og enkelt forklare deg hvordan du kan se RaiPlay på nettet i Norge ved hjelp av Surfshark.

Så enkelt er det å se «Mare fuori» og annet RaiPlay-innhold i utlandet.

  • Besøk Surfshark sine nettsider og kjøp et abonnement. Surfshark har en full refusjonspolicy, noe som betyr at du kan kansellere abonnementet ditt og få pengene tilbake i 30 dager. Du har med andre ord ingen grunn til å bekymre deg.
  • Last ned Surfshark-applikasjonen til enhetene dine (datamaskiner, TV-er, bærbare datamaskiner, telefoner, nettbrett) og installer den. Du kan bruke ett abonnement på et ubegrenset antall enheter, og vel vitende om at en VPN er nyttig for mer enn bare streaming av RaiPlay i utlandet, anbefales dette absolutt.
  • Kjør Surfshark-applikasjonen og koble til en server i Italia. Dette vil gi deg en italiensk IP-adresse, noe som vil få RaiPlay til å tro at du er i Italia.
  • Besøk RaiPlay-nettstedet. Registrer en ny bruker (hvis du ikke har gjort det ennå). Søk på «Mare fuori» hvis du ikke finner den på forsiden. Nå er det bare å finne en kald Cola, hente litt popcorn, eller kanskje en pose med Smash… du har mye å se fram til!

Er du klar til å prøve? Besøk Surfshark-nettstedet for å komme i gang.

SurfsharkVPN

På samme måte bruker du Surfshark til å se RaiPlay i utlandet, du kan bruke tjenesten for å få tilgang til TV-nettverk i mange andre land. Tjenesten kan også brukes til å få tilgang til Netflix-innhold i andre land og til å se strømmetjenester som ITVX og BBC iPlayer i Storbritannia, Hulu, Paramount+, PeacockTV og mange andre i USA.

mare fuori på rayplay

Andre fordeler med Surfshark.

Jeg lovte å skrive litt mer om hva Surfshark er og hva en VPN tjeneste er for noe. Her finner du informasjonen som jeg lovte deg tidligare i denne artikkelen. Her har du litt grunnleggende informasjon om både Surfshark og om hva en VPN tjeneste gjør.

  1. Geo-spoofing: RaiPlay, som mange andre strømmeplattformer, begrenser tilgangen til innholdet basert på brukerens geografiske plassering. Ved å bruke Surfsharks VPN-tjeneste kan brukere maskere sin virkelige IP-adresse og få det til å se ut som om de har tilgang til internett fra Italia, uavhengig av deres faktiske fysiske plassering. Denne prosessen er kjent som geo-spoofing og lar brukere omgå geo-blokker pålagt av RaiPlay.
  2. Serverplasseringer: Surfshark har et stort nettverk av servere spredt over mer enn 100 land over hele verden. Denne omfattende serverinfrastrukturen gjør det mulig for brukere å koble seg til en server i Italia, og dermed lure RaiPlay til å tro at brukeren får tilgang til plattformen fra Italia. Dette forenkler sømløs tilgang til «Mare fuori» og annet italiensk innhold som er tilgjengelig på RaiPlay.
  3. Kryptert tilkobling: Surfshark krypterer brukernes internettrafikk ved hjelp av robuste krypteringsprotokoller. Dette sikrer at brukernes aktiviteter på nett, inkludert streaming av «Mare fuori» på RaiPlay, forblir private og sikre mot tredjeparts overvåking eller dataavskjæring.
  4. Ubegrenset båndbredde og hastighet: Surfshark tilbyr ubegrenset båndbredde og høyhastighetstilkoblinger, som er avgjørende for å streame høyoppløst innhold som TV-serier på RaiPlay uten bufring eller avbrudd.
  5. Støtte for flere plattformer: Surfshark er kompatibel med et bredt spekter av enheter og plattformer, inkludert stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett, smart-TVer og gaming-konsoller. Dette lar brukere streame «Mare fuori» og annet innhold på RaiPlay fra praktisk talt alle enheter, uavhengig av hvor de befinner seg.

Du kan selvfølgelig bruke Surfshark til å se på norsk TV i utlandet, på samme måte som tjenesten benyttes for å se italiensk TV i utlandet. Med andre ord, hvis du kobler deg til en server i Norge og besøker NRK sine nettsider er du klar til å se Atlantic Crossing, skiskyting, fotball, og alt mulig av norske serier og filmer på nettet som du har tilgang til. Hva mener jeg med det? Hvis du ikke har tilgang til Premier League fotball som du må kjøpe på TV2, vil ikke Surfshark kunne hjelpe deg med det. Men, om du har et abonnement som gir tilgang til Premier League på TV2, kan Surfshark hjelpe deg slik at du kan benytte deg av det og se på det innholdet du har betalt for på TV2, selvom du er i utlandet.

Noen flere ord om «Mare fuori.» Hva handler TV-serien om?

Showet dreier seg om livene til mennesker som bor i en kystby i Italia, med fokus på deres hverdagslige kamper, relasjoner og ambisjoner. Den utforsker temaer som kjærlighet, vennskap, familiedynamikk og samfunnsutfordringer. I tillegg fordyper serien kompleksiteten i livet i et lite, sammensveiset samfunn og konfliktene som oppstår i det.

«Mare fuori» har en mangfoldig rollebesetning, hver med sin egen unike bakgrunn og personligheter. Gjennom deres interaksjoner og opplevelser gir serien seerne et glimt inn i vanskelighetene ved menneskelige relasjoner og forviklingene i livet i kystnære omgivelser.

Produksjonsverdiene til «Mare fuori» er typisk høye, med oppmerksomhet på detaljer i scenografi, kinematografi og karakterutvikling. Serien har høstet ros fra både publikum og kritikere for sin engasjerende historiefortelling og autentiske skildring av italiensk kultur.

mare fuori på nettet

Hvem er hovedpersonene i serien?

Lorenzo Ciaramella:
Ciaramella er kjent for sin rolle som Paolo i «Mare Fuori». Han har dukket opp i flere episoder og er ofte en sentral karakter i serien.

Anna Bellato:
Bellato er en annen fremtredende skuespiller i «Mare Fuori». Hun spiller en betydelig rolle i serien, og bidrar til dens engasjerende historie.

Marco Foschi:
Foschi er en kjent skuespiller som har vært en del av hovedrollen i «Mare Fuori». Hans forestillinger har lagt dybde til karakterdynamikken i serien.

Linda Collini:
Collini er kjent for sin rolle i «Mare Fuori». Hennes skildring av karakteren hennes har blitt godt mottatt av publikum.

Alessia Lambruschini:
Lambruschini er en annen skuespiller som har spilt en betydelig rolle i «Mare Fuori», og har bidratt til ensemblebesetningen i serien.

Totalt sett står «Mare fuori» som et bemerkelsesverdig tillegg til landskapet til italiensk TV, og tilbyr seerne en oppslukende og overbevisende seeropplevelse som gir gjenklang med publikum både i Italia og utenfor.

Du finner «Mare fuori» på RaiPlay på https://www.raiplay.it/programmi/marefuori


Jeg håper du vil ha det bra med å se «Mare fuori». Hvis du har flere kommentarer eller spørsmål, skriv dem nedenfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *