Slik ser du Valkyrien, Skam, Nobel og andre NRK serier på nettet i utlandet

Se Valkyrien pa NRK i utlandetNRK har alltid vært en bra kanal, men i de senere årene har de også produsert flere TV serier som har fått mye fokus, også i utlandet. De mest kjente er kanskje Valkyrien, Skam og Nobel!

Om du bor i utlandet er det ikke sikkert at du får med deg alt som skjer hjemme i Norge, men man skal være godt bortgjemt for ikke å få med seg alt det fokuset Skam har fått verden rundt. Nobel og Valkyrien har kanskje ikke fått like mye fokus, men hvis man ser på kvaliteten til disse NRK seriene er de fantastiske produksjoner.

Hvis du da er som meg, så besøker du helt sikkert NRK sine nettsider for å se på de forskjellige episoedne av Nobel og Valkyrien på NRK sine sider. Det eneste problemet er at du ikke kan se på disse programmene hvis du er i utlandet. De er altså kun tilgjengelige i Norge. Hva kan du gjøre med det?

Se på Valkyrien, Nobel, Skam og andre NRK serier i utlandet

For å få tilgang til disse TV seriene og alt annet av innhold på NRK mens du er i utlandet trenger du ikke å gjøre noen store endringer. Det eneste du trenger å gjøre er å få deg en norsk IP adresse, noe som gjør at NRK sine nettsider vil tro at du er i Norge, og vips vil du få tilgang til live sendinger på NRK, og selvfølgelig også til programmer som Valkyrien, Nobel og Skam.

HideMyAss

Det finnes mange tjenester som kan hjelpe deg med å gjøre dette (se beste VPN tjeneste i Norge), men en av de klart beste er HideMyAss. Du kan trykke på knappen ovenfor for å besøke deres sider. Der tegner du et abonnement og laster ned deres programvare og kobler deg til en server i Norge. Så fort det er gjort har du en norsk IP adresse, og du kan åpne NRK applikasjonen på ny på din telefon eller nettbrett, eller bare besøk NRK sine nettsider på nytt på din datamaskin. Du er nå klar til å se på Skam, Valkyrien, Nobel og andre NRK serier online, også i utlandet.

Om du ikke er fornøyd med HideMyAss har de en 30 dagers pengene tilbake garanti, så det er ingen risiko involvert i å prøve dette!

Kos deg med norsk TV i utlandet

Da gjenstår det bare å ønske deg alt godt mens du ser på norske produksjoner og annen morro på NRK sine nettsider mens du er i utlandet. Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *