Klar for VM på ski på NRK på nettet!

Det er ikke hver dag det blir arrangert VM på ski, og når tiden er inne samles nordmenn foran skjermene for å heie på Bjørgen, Sundby og resten av gjengen. Men, kan nordmenn samles for å se på VM på ski på nettet på NRK i utlandet også?

Du har kanskje opplevd det allerede, at hvis du besøker NRK sine nettsider for å se på NRK på nettet mens du er i utlandet, blir du henvist til en feilmelding som sier at NRK ikke kan vise programmet i utlandet. Ser du det for deg… det er femmil i Lahti, Sundby leder med et par sekunder og det er utrolig spennende. Og nå går du glipp av resten av spenninga ettersom du er i utlandet. Du kan selvfølgelig høre på radio, eller så kan du følge live oppdateringer med tekstvariant på nettet, men det blir ikke helt det samme som å se selve sendinga på nettet på NRK. Så, hva kan du gjøre hvis familien ønsker å se på ski VM på NRK samlet og foran TV-en, eller datamaskina, mens man er i utlandet eller kanskje i alpene og går på ski selv?

Det er heldigvis veldig enkelt å få tilgang til NRK i utlandet. Hele denne sida handler egentlig om hvordan du kan se på norsk TV i utlandet, så jeg foreslår at du gjør følgende hvis du ønsker å se på ski VM på nettet i utlandet.

  • Trykk på lenken ovenfor som handler om å få tilgang til NRK i utlandet.
  • Les gjennom instruksene og følg dem.
  • Du blir da klar til å se på ski VM på nettet i utlandet umiddelbart.
  • Du kan bruke den samme teknikken for å se på vm på SKI på din telefon også.
  • Har du en Apple TV kan du følge disse instruksjonene.

Da ønsker jeg deg lykke til. Har du noen problemer med å se ski VM på nettet på NRK er det bare å skrive en kommentar nedenfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *