Slik ser du Eliteserien og OBOS-ligaen på nettet i utlandet

Er du i utlandet og har et ønske om å se Eliteserien og OBOS-ligaen på nettet? Hvordan kan det gjøres? Enkelt og greit!

Se Tippeligaen pa nettet

Denne nettsiden handler om å se på norsk TV i utlandet, og for å se på Eliteserien og OBOS-ligaen i utlandet trenger du å bruke de samme prinsippene. Tidligere har man kunnet se norsk toppfotball på TV2 Sumo, men fra og med 2017 er det Eurosportplayer som er portalen som gir deg tilgang til norsk toppfotball på nettet.

For å se på norsk fotball på Eurosportplayer i utlandet trenger du en norsk IP adresse. I det øyeblikket du besøker Eurosportplayer sjekker de nemlig hvor du befinner deg, og det er noe de finner ut av ved å sjekke din IP adresse. Om de ser at du befinner deg utenfor Norge vil du dermed ikke få tilgang til Tippeligaen og OBOS-ligaen, men du vil enten få en feilmelding om at Eurosportplayer er utilgjengelig der du er, eller så vil du se tilbudet Eurosportplayer har å vise i den nasjonen du akkurat nå befinner deg i. Det er jo hyggelig det, men om du vil se toppkamp mellom Rosenborg og Odd, så er det kjipt å måtte se på sykling eller isdans i stedet med en kommentator som snakket et språk du muligens ikke forstår.

Se på Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosportplayer i utlandet

Du trenger altså en norsk IP adresse for å se på norsk Eurosportplayer i utlandet. Den beste måten å få en norsk IP adresse på er ved å bruke VPN tjenestene til HideMyAss.

HideMyAss

Dette er en svært god VPN tjeneste som er den klart beste og største når det gjelder å hjelpe nordmenn i utlandet med å få en norsk IP adresse. De har også tretti dagers pengene tilbake garanti, slik at du ikke trenger å være bekymret!

Så fort du har tegnet et abonnement hos HideMyAss kobler du deg til en av deres servere i Norge, og med en gang du er koblet til er du klar til å se på Tippeligaen på nettet i utlandet.

Høres det ikke bra ut?

Har du spørsmål eller kommentarer i forbindelse med det å se Eliteserien online er det barae å bruke kommentar-feltet nedenfor.

2 comments

  • Øystein TJOMSLAND

    Hei. Jeg har opprettet ett abonnent og ønsker å se Eurosport obos kamp fra fra Sverige.hvordan går jeg frem ?

    • Du må da åpne HideMyAss applikasjonen og koble deg til server i Norge. Du finner Norge/Oslo på en liste, og velger da den og kobler deg til. I det øyeblikket du blir tilkoblet får du beskjed om det. Du må da starte din nettleser på nytt, eventuelt din Eurosportplayer applikasjon på nettbrett/telefon. Når du så på nytt åpner Eurosportplayer vil du «være i Norge» og du kan nå se på OBOS kamper og Tippeligakamper, både i Sverige og andre steder i verden.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *