Nå kan du se Barbie på Netflix i Japan (og dermed også i Norge med riktig VPN).

Gikk du glipp av den legendariske filmen Barbie på kino i 2023? Lurer du fortsatt på hvordan historien om Barbie ser ut når den kommer som film laget for kinosaler? Filmen vant ikke mange Oscar-statuer (bare en), men det var allikevel den største suksessen for kinoer i 2023. Nå er filmen kommet på Netflix i Japan. Det betyr at du kan se Barbie på Netflix, også i Norge, så lenge du har et abonnement hos en VPN tjeneste med støtte for Netflix i Japan.

En VPN tjeneste krypterer dine begevelser på nettet og endrer samtidig din IP adresse. Det vil si at når du kobler deg til en VPN server i Japan, vil all din trafikk på nettet gå gjennom denne serveren. Ditt fotavtrykk på nettet ser derfor ut til å komme fra denne serveren og ikke fra ditt hjemmekontor på Toten eller kanskje på Hardangervidda.

barbie på netflix

Etter å ha koblet deg til en slik VPN server, vil også Netflix tro at du befinner deg et annet sted. Nå er det sånn at Netflix vet godt om de fleste VPN tjenester, noe som gjør at de har et eget register for IP adresser som brukes av de største og mest populære VPN tjenestene. Hvis du forsøker å besøke www.netflix.com eller starte Netflix applikasjonen fra en av disse IP adressene vil du ikke se Barbie eller annet innhold på Netflix, men du vil bare se alt av original innhold som Netflix har rettigheter til å vise verden rundt.

Av den grunn er det viktig at du kjøper et VPN abonnement til enten NordVPN eller ExpressVPN. Dette er to VPN tjenester som fungerer flott med Netflix i omlag 15 nasjoner, inkludert Japan.

ExpressVPN

ExpressVPN har servere i mer enn 100 nasjoner og har en 30-dagers pengene tilbake garanti. Trykker du på knappen ovenfor og kjøper et 12-måneders abonnement, får du tre måneder gratis i tillegg.

NordVPN

NordVPN har servere i cirka 60 nasjoner. De har også en 30-dagers garanti på produktet, og fungerer flott med Netflix. NordVPN er billigere i bruk enn ExpressVPN.

Disse tjenestene fungerer også hvis du vil se norsk TV i utlandet.
Det kan også være greit å vite at både NordVPN og ExpressVPN fungerer perfekt hvis du reiser til utlandet og ønsker å se på NRK eller TV2 eller andre norske strømmetjenester i utlandet.

Gjør det klar for Margot Robbie og Ryan Gosling som Barbie og Ken på Netflix.

Hvis du har lest alt jeg har skrevet så langt vet du stort sett alt du trenger å vite. Kjøp et abonnement hos en av de nevnte tjenestene ved å bruke lenkene ovenfor. Deretter laster du ned og installerer VPN-tjenesten på din telefon, tablet, TV, eller datamaskin.

Når det er gjort trenger du bare å starte programmet og deretter koble deg til en server i Japan. Ikke glem å stenge din nettleser eller Netflix applikasjon før du starter den på nytt. Når du har startet Netflix applikasjonen på nytt eller din nettleser, vil du se innholdet tilgjengelig på Netflix i Japan, som da gjør at du er klar til å se Barbie på Netflix.

jeg ser Barbie på Netflix

Er Barbie virkelig en bra film?

Jeg så Barbie på kino, og jeg forlot kinosalen med litt blandede følelser. I stor grad var det en hyggelig film med mye fin musikk og god humor, men det var ikke en film som jeg føler ga meg noe spesielt eller som jeg vil minnes i stor grad.

Filmen har en 6,8/10 score på IMDb, mens den har en 83% score på Rotten Tomatoes. Har du sett Barbie? Hva synes du?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *