Se Viafree i utlandet

Viafree er en fin og gratis tjeneste hos TV3 som lar deg se TV programmer og noen live begivenheter online, uten å betale for det. Men, hva kan du gjøre hvis du vil se på Viafree når du er i utlandet?

Hvis jeg forsøker å se på Viafree i utlandet, så skjer det meste som vanlig. Først velger jeg programmet jeg vil se på.

Jeg vil se på Viafree i utlandet
Jeg vil se på Viafree i utlandet

Men, hvis du så trykker at du vil se på episode 1, vil du ikke se på programmet, men i stedet vil du få se en feilmelding som ser ut litt ala den du ser på bildet nedenfor.

Feilmelding hvis du prøver å se Viafree i utlandet
Feilmelding hvis du prøver å se Viafree i utlandet

Det kan jo være kjipt hvis det er et program eller en live sending du hadde gledet deg veldig til å se. Så, hva kan du gjøre for å få tilgang til Viafree, selvom du befinner deg utenfor Norges grenser?

Slik ser du Viafree i utlandet!

Det er veldig enkelt og greit. Du trenger kun en norsk IP adresse, og det kan du få ved å bruke VPN tjenesten til PureVPN.

PureVPN

Du må besøke deres nettsider, tegne et abonnement hos dem, og deretter er det bare å laste ned deres program for så å koble deg til en server i Norge. Når det er gjort vil du få en norsk IP adresse, og dermed vil Viafree tro du befinner i Norge. Resultatet er at du kan se Viafree online, uansett hvor i verden du befinner deg. Du kan siden bruke dette også til å se TV2 Sumo og NRK i utlandet, samt at du videre kan bruke PureVPN for å se amerikansk Netflix, BBC/ITV i England og mye mer!

Her ser jeg ishockey på Viafree i utlandet ved hjelp av PureVPN
Her ser jeg ishockey på Viafree i utlandet ved hjelp av PureVPN

Er du klar for å se Viafree i utlandet? Om du skulle ha et spørsmål eller en kommentar er det bare å skrive.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *