Se Melodi Grand Prix online!

Da er det på ny tid for den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix. Norge har nok ikke store muligheter til å vinne, men gøy er det å følge med uansett. Ønsker du å se Melodi Grand Prix på nettet?

Det er få ting i verden som er så enkelt som å se Melodi Grand Prix på nettet. Dette er nemlig en produksjon som ikke er sperret av landegrenser, men som er tilgjengelig for alle folk rundt i hele Europa. Du kan bare besøke Eurovision.tv, og der kan du se alt online.

Om du synes det er kjipt med den internasjonale varianten og heller vil se den norske, kan du se denne live på NRK sine nettsider. Så langt jeg husker kan du også se denne enkelt fra hele verden, noe som er helt motsatt i forhold til vanlige tilstander da man faktisk trenger en norsk IP adresse for å se norsk TV i utlandet. Men som sagt trenger man ikke det for å se på Eurovision (hvis jeg husker riktig), så bare besøk NRK.no, og så er du klar til å se Eurovision online på norsk TV. Om du allikevel skulle møte på problemer, finner du mer informasjon om hvordan du ser NRK online i utlandet her.

Hvem kommer til å vinne Melodi Grand Prix i år?

Jeg har ingen som helst peiling. I følge den offisielle siden for oddstipping er det den italienske deltageren som er storfavoritt, etterfulgt av Portugal og Sverige. Jeg har hørt på alle tre låtene siden den gang, og må ærlig innrømme at ingen av dem fikk hjertet til å slå noe raskere (heller saktere, som betyr at jeg ble skikkelig trøtt). Men, det tar litt tid å like en sang, så kanskje etter å hørt dem tre, fire ganger blir det bedre!

Men, Grand Prix er jo ikke egentlig om å like alle sangene. Det er bare noe vi ser på, uansett om vi vil eller ikke, og uansett om vi liker det eller ikke. Det er en del av kulturen, og derfor ser vi på Melodi Grand Prix på nettet også under ferier i utlandet, for det er noe man bare ikke kan la utebli!

En helt annen gladmelding!

Jeg leste nettopp en artikkel som sier at TV2 fra neste år vil vise to Champions League kamper på nettet hver uke. Det er kjempeherlig at det ikke lenger bare er TV3 som viser dem, men at de slik blir lettere tilgjengelige for alle og enhver! Herlig!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *