Klar for fotball EM 2017 for damer

Det er ikke hver dag det er internasjonale fotballmesterskap med norske lag med, men sommeren 2017 er det fotball EM for damer, og da er Norge med.

Nå er det ikke så mange som regner Norge for å ha noe særlig med mulighet til å hevde seg i turneringen, men det er allikevel stas å ha jentene med. Og hvem vet, med Ada Hegerberg i troppen er vel alt mulig? Hvis Hellas kunne vinne fotball EM en gang i tida, kan vel Norge vinne i 2017? Og hvis vi i tillegg tenker på det at den siste nasjonen som vant fotball EM (som ikke var Tyskland), var Norge i 1993. Kan de gjøre det igjen?

UEFA Euro 2017 for damer

UEFA Euro 2017 for damer

I Norge er det igjen kombinasjonen av TV2 og NRK som skal vise kampene fra fotball EM. Det betyr at du kan se alle kampene på disse kanalene, også på nettet. Befinner du deg i utlandet har vi mange guider her på siden som forteller deg hvordan du kan få tilgang til norsk TV i utlandet, så bare les dem, og vips er det du klar til å se fotball EM på nettet, også i utlandet. IPVanish

Er du utålmodig kan du bare tegne et abonnement hos IPVanish, laste ned deres klient og koble deg til server i Norge, og vips er du forøvrig klar til å se fotball EM på NRK og TV2 Sumo i utlandet.

Når spiller Norge i fotball EM 2017?

  • Norge spiller åpnings kampen i mesterskapet den 16 juli mot Nederland. Kampstart er 18.00.
  • Norges neste kamp er mot Belgia den 20 juli. Kampstart er 20.45.
  • Norges tredje (og forhåpentligvis ikke siste kamp) spilles mot Danmark den 24 juli. Kampstart er 20.45.

Tror du Norge har mulighet til å hevde seg i mesterskapet? Se fotball EM på nettet eller på TV, og så heier vi sammen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *