Se håndball på Viaplay i utlandet

Viaplay (TV3) er blitt den store kanalen når det gjelder å vise norsk håndball på nettet og på TV i Norge. Det eneste som kan være litt upraktisk er hvis du befinner deg i utlandet. Da kan det nemlig være at du ikke får sett på innholdet på Viaplay (selvom du har et medlemskap) rett og slett fordi innholdet kun er tilgjengelig for de som bor i Norge.

Så, hva om du er ute på reise og ønsker å se på de norske håndball damene i et EM eller VM, eller kanskje håndball herrene i et VM eller et EM? Hva kan du gjøre da? Jo, det er selvfølgelig mulig å se på Viaplay i utlandet, men det krever at du lurer systemet til å tro at du befinner deg i Norge allikevel.

Hvordan kan man gjøre det? Jo, det kan man gjøre ved å bruke en VPN tjeneste som heter ExpressVPN.

Hvis du trykker på lenken ovenfor blir du tatt med til ExpressVPN sine nettsider. Der kjøper du enkelt et abonnement og deretter laster du ned deres applikasjon som er tilgjengelig på alle plattformer.

ExpressVPN lar deg bruke et abonnement på fem maskiner/telefoner/nettbrett samtidig. Slik er ett abonnement nok for hele familien. De har også en 30-dagers garanti, så om du ikke er fornøyd får du pengene tilbake!

Eksempel på når Viaplay viser kamper fra håndball begivenheter på sin tjeneste!
Eksempel på når Viaplay viser kamper fra håndball begivenheter på sin tjeneste!

Slik ser du håndball på Viaplay i utlandet med ExpressVPN

  • Følg instruksjonene og kjøp et abonnement hos ExpressVPN.
  • Last ned ExpressVPN sin applikasjon og kjør programmet.
  • Koble deg til en server i Norge.
  • Start din nettleser på nytt (eller Viaplay applikasjonen).
  • Du er nå klar til å se håndball og annet Viaplay innhold på nettet verden rundt!

Det var ikke så vanskelig, var det vel?

Det kan også være greit å vite at Viaplay i utgangspunktet er tilgjengelig Europa rundt, hvis du først har et abonnement. Det er fordi EU reglementet tilsier at man tar med seg sitt Viaplay abonnement når man reiser innenfor EU. Så, om du har et Viaplay abonnement og reiser til Sverige skaper det ingen problemer. Reiser du derimot ut av EU og besøker Egypt (for eksempel) vil du ikke lenger ha tilgang til innholdet som finnes på Viaplay. I slike tilfeller kan du følge instruksjonene her for å få tilgang til tjenesten verden rundt.

Når håndballkampen er ferdig kan du videre bruke ExpressVPN til å se på NRK og TV2 Sumo i utlandet, samt at de hjelper deg å se på Netflix innhold i USA, i Kanada og i mange andre nasjoner. Videre kan tjenesten brukes til å se på britiske TV kanaler som ITV and BBC live på nettet (samt programmer i deres biblioket), så dette vil du få mye glede av i tiden framover!

Kos deg med å se håndball på nettet! Har du spørsmål eller om du trenger hjelp, bare skriv!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *