Hvis du vil se fotball EM på nettet er dette artikkelen du har leita etter!

Det er enkelt å se fotball EM på nettet ettersom interessen for begivenheten er så stor. Det betyr at du finner TV kanaler rundt i hele Europa som viser begivenheten, og om du er på et annet kontinent finner du også sportskanaler som viser begivenheten. Om du ikke har tilgang til kampene fordi de vises på betalings TV der du er, kan du bare finne en sportspub for å se på kampene og kanskje drikke en kald cola eller øl mens du ser på.

Men, hva hvis du ikke har tilgang til en TV kanal som viser fotball EM, og du heller ikke har lyst til å gå på pub? Eller hva om du er desperat etter å se kampene med norske kommentatorer, ettersom det ikke blir helt det samme uten stemmene til Øyvind Alsaker, Jesper Mathisen, Patrick Rowlands, og mange andre som forteller deg om hva som skjer på skjermen mens du ser på?

Det er flere ting du kan gjøre for å se fotball EM på nettet, men det enkleste er rett og slett å se begivenheten på nettet på TV2 og NRK. Men, kanskje du tenker at jeg er dum i hodet som sier det… for det har du prøvd allerede, og det fungerer ikke. Vel, det fungerer i utgangspunktet ikke hvis du befinner deg i utlandet, ettersom NRK og TV2 kun lar folk som befinner seg i Norge på live strømmene deres fra fotball EM. Hva kan du gjøre med det?

Fotball EM online på norsk TV…

Har du internett-tilgang? Da har du nesten alt du trenger. En annen ting du trenger for å se fotball live på TV2 er et abonnement hos TV2 Play. Du vil finne mer nøyaktig informasjon om nøyaktig hva slags abonnement du trenger på TV2 sine nettsider. Men, dette er ikke nok i seg selv. Du må også få TV2 og NRK til å tro at du befinner deg i Norge. Det er mye enklere enn du tror, og alt du behøver et en VPN med servere i Norge som ikke er blokkert av NRK og/eller TV2. Den billigste slike tjenesten for øyeblikket er PureVPN, så jeg anbefaler at du besøker PureVPN sine nettsider, kjøper et abonnement (som de har 31 dagers pengene tilbake garanti på), laster ned deres applikasjon, og kobler deg til en server i Norge. Da får du med en gang norsk IP adresse, og du er i stand til å se på fotball EM på norsk TV på nettet, verden rundt.

PureVPN

Du kan bruke ett abonnement på mange telefoner, tableter, datamaskiner, og TV-er samtidig.

Hvis du ikke synes det er viktig å se på fotball EM på norsk TV er den aller enkleste løsningen i så tilfelle å bruke PureVPN, koble deg til en server i Ungarn, og deretter besøke www.mediaklikk.hu. Der kan du velge M4 sin livestrømm, og du kan se alle kampene fra fotball EM direkte på nettet, uten ekstra applikasjoner eller andre ting. Med andre ord kan du se alt av kamper direkte i nettleseren din, ikke bare på datamaskiner, men også på TV-er, mobiler, og tableter.

Seks spennende kamper du ikke må gå glipp av under gruppespillet!

Nå som du vet hvordan du kan se fotball EM på nettet, er det bare å glede seg. Alle kampene kommer til å være interessante, men noen er kanskje mer interessante enn andre. Her har du seks kamper jeg tror vil bli utrolig spennende.

  • 14 juni: Tyskland mot Skottland (åpningskampen).
  • 20 juni: Danmark mot England.
  • 20 juni: Spania mot Italia.
  • 21 juni: Nederland mot Frankrike.
  • 22 juni: Belgia mot Romania.
  • 22 juni: Tyrkia mot Portugal.

Dette er seks kamper som jeg gleder meg til, men for å være ærlig, så gleder jeg meg til alle kampene under fotball EM. Det blir spennende å se hvilke nasjoner som vil overraske. Ungarn, for eksempel, er en nasjon som ikke har tapt en fotball kamp på 18 kamper. Hvor fort vil den statistikken ryke under fotball EM? Belgia har har god FIFA rating i lang tid, men aldri klart å gå til tops i internasjonale mesterskap… kan de klare det denne gangen når de kommer mer som outsider enn som favoritt?


Så enkelt er det altså å se fotball EM på nettet. Det er trist at fotball EM går av stabelen igjen uten Norge på banen, men det blir allikevel spennende å se om Ronaldo kan føre Portugal til gullmedalje i det som blir hans siste fotball EM i karrieren? Eller blir det Mbappe og Frankrike som drar av gårde med seieren? Eller er det endelig England sin tur? Eller kan Italia som ikke har overbevist siden forrige fotball EM laget som nok en gang skal vinne?

Hva tror du? Hvem heier du på? Skriv gjerne en kommentarer for å dele din mening. Har du spørsmål angående det å se fotball EM på nettet, bare skriv en kommentar og jeg skal forsøke å svare!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *